- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scdlsc
senior tag
válasz
inferno88 #186456 üzenetére
https://www.obi.hu/mosogep-tartozekok/regupol-6510g-univerzalis-gumiszonyeg-200-cm-x-100-cm-x-0-5-cm-fekete/p/4784070
200 cm x 100 cm x 0,5 cm - 13 000 HUF -
aelod
veterán
válasz
inferno88 #172804 üzenetére
A szénhid- rétbevitelnél nagyon fontos a minőség, már csak azért is, mert az elhízásért legfőképpen felelős tényezőről beszélünk. Felépítésük szerint megkülönböztetünk egyszerű éskomplex szén hidrátokat. A táplálkozásban az utóbbiakra van szükség, mert az egyszerű szénhidrátok - közismertebb nevükön cukrok - igencsak szeretnek zsírrá alakulni. Gyakorlatilag soha nincs szükségünk cukrokra, egyetlen erős kivétellel: edzés után.
Én nem tudom, hogy 2022-ben miért akar valaki ebből a fércműből informálódni...
-
-
Qtya123
őstag
válasz
inferno88 #172586 üzenetére
Bingó! Baranya megye!
Akkor ez is valami sajátosság lehet, mint az, hogy a csiklandozni helyett azon a környéken a csikálni szót használjuk.Mondjuk ezt még megértem, mert a nyelvben többfelé vannak eltérések. De hogy egy cselekmény (vakargatás) helyi jellegű legyen...
Seicento1960: Mindig ez van, amikor valamelyik sportoló, legyen az akár közepesen, vagy nagyon ismert. Persze a hírekből és a címből általában csak azt írják nagy betűkkel, hogy sportoló. Azt már nem nagyon emlegetik, hogy mondjuk 40 éve volt sportoló valaki, aztán idősen meghalt a vírustól. Emlékszem az első ilyen hír nagy betűkkel az volt, hogy meghalt egy kézilabdázó, vagy ki. Aztán a csávó ezer éve volt az, a halálakor erősen középkorú és szénné hízott ember volt, de ezt már nem reklámozták.
Ezzel nem azt akarom mondani, hogy csak az időseket/elhízottakat viszi el a vírus, csak azt, hogy sokszor nagy dirrel-durral kijelentik, hogy sportoló valaki, csak azt nem, hogy ezer éve volt az. -
aelod
veterán
válasz
inferno88 #168340 üzenetére
Ez a másik igen. Az egy bites magyar tahó majd jobban tudja. Apám tanár kollégájáék is ilyen nagy mellénnyel voltak. Persze az ingyen teszt nem kellett de a férj otthon köhögött csúnyán meg hőemelkedése volt. Azért bement tanítani. Egy hétre rá a felesége mellől vitte el a mentő. Többet nem ébredt fel....
Tavaly októberben mi is elkaptuk az asszonnyal le is töltöttük a karantént. Szerencsére nem volt csak szaglás meg íz vesztés. Viszont januárban rám ügyeletet kellett hívni mivel mozdulni nem tudtam. Lázam 4 napig 39 volt. Asszony úgy köhögött, hogy nem kapott levegőt. Akkor még ugye hivatalosan nem volt covid de szinte biztos, hogy az is az volt.
-
stratova
veterán
válasz
inferno88 #166684 üzenetére
Ha opció, hogy a bringát a szobában tartsa, vagy behozza. Az Aldis görgőt én is nézegettem múlt évben, most is volt 20-ért hó végén. Nem tudom halkabb-e nála a decathlonos, a szobabringájukkal én elégedett vagyok, persze az nem 25 hanem 50e ha minden igaz 8 kg lendkerékkel.
Bár 3-4 hét bringát tekintve tespedős hét után, tegnapelőtt a 8/8-as fokozaton 22-25 km/h közötti (azaz rosszabb) tempót 27 percen át tartva, 20-szal magasabb pulzust mért (155-165 átlag 178 max). Furcsamód nem éreztem, hogy kiugrana a szívem. De úgy néz ki 1-2 napi szinten fokozatosan kell visszaszoktatnom magam. -
Angel2014
addikt
válasz
inferno88 #165572 üzenetére
Akkor volt a fénykora főleg ennek a két tér rivalizálásának is.
Kimentem 6 évesen egyedül" DOB Akácfa sarkán laktam "elvertek a nagyobbak de nagyon..hazamentem sírva, kimentem legközelebb elvertek megint hazamentem sírva ,kérdezi a nagyapám miért sírok mondom elvertek kérdezi és nem védted meg magad ..erre ős is lekevert egyet..na legközelebb már bele álltam a csatába és itt kezdtem az ötvös utcában a birkózást is az Újpestben. Innentől kerestek mást.
aelod : Csupán az hogy ez a gyerekkor határozza meg a felnőtt testépítést is.
-
-
válasz
inferno88 #165459 üzenetére
Az a legnagyobb baj, hogy olvasom a reakciókat és még mindig nem értem, hogy konkrétan melyik részével mi baj van.
De ti mindenkiről azt feltételezitek, hogy úgy születik, hogy már ért hozzá? Most először jutottam el oda, hogy elgondolkozzak azon, hogy táplálékkiegészítő hogyan tudna engem segíteni a céljaim elérésében.
(#165460) aelod
Na igen, gondoltam, hogy nem túl hasznos, vagy ha igen, akkor esetleg a 40 kilós súlytöbblettel rendelkezőknek. Mivel bármilyen cikket, amit ajánlott táplálékkiegészítőkről olvastam, sehol nem volt ajánlva ilyesmi. Habár láttam már kövér embert, aki szedte, így erősen lefogyni, de valószínűleg nem a tabletta miatt fogyott le, hanem mert azzal egyidejűleg kezdett el edzeni.
Csak az volt fura, hogy a bolt, ahol rendeltem tegnap a fehérjeport, elég színvonalasnak tűnik, még le is írják hogy mi mire jó, és ott volt még felajánlva olyan cucc, hogy érdemes azt is venni, de nem kaptam be a csalit. -
rwin5
őstag
válasz
inferno88 #163859 üzenetére
csak a videóanyagot néztem tekerve, de egy szarabb napon járvány nélkül egy sürgősségi is kinéz így itthon
ezek egyébként semmire se jók, az életedet nem viszik előrébb, max letargiába esel tőle. Itthon teljesen jól kezelik
(még)a helyzetet, ne az érdekeljen mi van Olaszban, a sok aidses afrikai miatt se voltak álmatlan éjszakái gondolom a legtöbb embernek, akkor egyelőre emiatt se legyen -
dugynok
senior tag
válasz
inferno88 #162408 üzenetére
Én magnéziumból gyógyszertàrban kapható magnesi cetirit (vagy hasonló) zölddobozost szedek, 10x500mg 500 pénz, receptre 250. Plussz nőgyógyàsz ìrt fel terhesség alatt asszonynak gyógyszertàrba kikevert magnéziumot, 1g-os kiszerelés fillérekért, azt két napra osztom.
C vitaminból aszkorbinsavat vìzben oldva, d vitamint plusszba
Heti 4x-5x szauna. -
gergo5991
őstag
válasz
inferno88 #162408 üzenetére
c vitamint 1000-rest szedek itthon csipkebogyó kivonattal de másat nem. Mivel baj van az immurendszeremmel ez egy nagy kérdőjel számomra, mert papiron gyenge, de utóbbi 5-10 évben nagy tömegekben mozgok munkám során, sose kaptam el az influenzát és beteg se voltam. Bár két éve Szeged környékén melóztam ott kb 30 szunyogcsipés födhözvágott de rendesen 1 hétig mozdulni nem tudtam csak sirtam a fájdalomtol (hiradóbol megtudtam a környéken főleg nyáron azért feltunik a nyugat nilusi láz ott rendesen, lehet azt kaptam el de tudja a franc)
-
vaakuum
addikt
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
inferno88 #155285 üzenetére
ezeknek csak annyi a bajuk h ostorral elkene pitsazni oket parszor mert gyerekkorukbol elmaradasuk van. utanna mehetnek a gymbe
pont multkor lattam egy videot par serult elmberkerol h konkretan fele meg se volt az embernek. ranezesre a gerince se volt meg vegig(nyilvan megvolt) es ugy ugralt, huzodzkodott maszott kotelet mint valami makimajom, es majdnem ugy ki volt gyurva mint mint Janesz.
(ezekrol a retardalt planetshitness kretenekrol levagnam a labukat es raadnam az ilyen serult emberekre..
elobbieket meg elasnam arccal lefele)
pls dont ban, eleg ha torli a modi -
Ļantos
aktív tag
válasz
inferno88 #155274 üzenetére
Ugyanez. Ha találok jót, akkor abból kettőt veszek az biztos.
David75
Én se szoktam bámulni őket, főleg azt aki direkt teszi magát. Most már nem jár ide egy nagyon fain csaj aki kb. egy szál punciba edzett mindig, megkérdeztem a faterját aki viszont itt maradt, hogy hát a bombázójával mi van. Azt mondta nem kapott elég figyelmet úgy érezte és így nem volt kedve maradniDon.Corleone
Angel megvan?Más. Ma haver guggolt, szabályosan ment 357,5-be 1 utolsónak
-
bbmt
senior tag
válasz
inferno88 #154442 üzenetére
Fun fact: azért mondják az orvosok a cukorbetegeknek azt,hogy 1-2-3 zsemlét ehet, mert a zsemle nagyjából egyforma méret( legalábbis régen az volt) és így be volt lőve a CH. Kenyeret nem mondhatott, mert ha azt mondja 4 szelet azt honnan vágja? Közepéből négy vagy a végétől kezdve? Így maradt a zsemle, mert mérlege nem volt mindenkinek.
-
kicsiogre
tag
válasz
inferno88 #153709 üzenetére
Szigorítani kellene -mobilozás , elsőbbség meg nem adása , zebránál nem megállás -ugrana is a jogsi, persze gyalogosat és a bicikliseket is kőkeményen büntetni másból nem értenek . Téli gumi nélkül városban ÓVATOSAN nagyobb követési távolsággal még el lehet lenni ha meg nagyon csúszik ott a busz ( sok ismerősös igy csinálja ) valami katasztrófa ahogy közlekedünk.
-
medica
senior tag
válasz
inferno88 #153709 üzenetére
Még sokaknak nem esett le hogy tél van és változtak az útviszonyok. Képtelenség tartani a biztonságos követésit mert mindig van egy gyökér aki bebassza a fostalicskáját a résbe. Labancoknál ez inkább csak ott fordul elő ahol sok a balkáni söpredék. Az osztrák egyből feljelenti a másikat ha szabálytalankodik (teló előkap, klatty a fotó, megy a feljelentés aztán a csekk.) Magyarban is ez kellene, szép szóból nem ért itt senki, ha nincs következmény nincs visszatartó erő.
-
1eske
tag
válasz
inferno88 #149437 üzenetére
Köszönöm szépen!
Igen szeretem a zöldségeket.
A kérdés csak az, hogy ezekből mennyit kell bevinni? Mert ha jól sejtem többet kell ennem ezekből, mint húsból. Vagy tévedek?
Illetve jó lenne az egyszerű és gyors elkészítési módszer, tudsz ajánlani pár receptet, esetleg oldalt ahol van ilyesmi gyűjtemény?
-
Tamoo
nagyúr
válasz
inferno88 #149301 üzenetére
Én vaníliásból simát vettem nem steviasat. 1kg-t hozzákevertem 2-3kg ízesítetlen myproteinhez. Úgy tök jó volt. Most viszont berendeltem magamnak 10kg ízesítetlen myproteint 28ezerért, nem variálok mással, jópárszor ráfáztam már én is az ízekkel. Ezzel elleszek most fél évig, csak a reggeli zabomhoz kell...
-
válasz
inferno88 #149071 üzenetére
Na megvolt a nagy teszt. Stillmass-től többet nem rendelek. Segget összeszorítva meg lehet inni, de nagyon ratyi az íze. Csokis banán(stevia) kevés vízzel készítve még elmegy, vanília(stevia) sokminden, csak nem vanília. Küldtek mintát(talán elrettentésképpen
), gingerbread aka mézeskalács és csokis keksz ízben: broáff mindkettő.
Azt kell mondjam, hogy ízben a MyProtein ízesítetlenje is sokkal barátságosabb
GymBeam alá nem fogom adni, Stillmass nálam tiltólistán.Ugyanitt kivaló minőségű és ízű csokis-banános és vanília ízű cucc eladó. - viccen kívül valószínűleg beledobom egy túrós süteménybe tápérték növelés céljából.
-
Zola007
veterán
válasz
inferno88 #148657 üzenetére
talpboltozatot kellene erősíteni és korrigálni
lábgyakorlatok alatt is ügyeljDean Somerset nagy penge a témában, ebben a videóban elég jól összefoglalja a talpkorrekciót terhelés alatt.
egyébként mezítlábas futás emelkedőn séta jó hatással van a talp és lábszár izomzat balanszára, de ortopédus szakember tudja megmondani, hogy mennyire örökletes vagy rögzült deformitás és mennyire korrigálható erősítésselhttps://youtu.be/4vhWqDTbNr8
-
Woodslave
félisten
válasz
inferno88 #148328 üzenetére
jó hát ő is mondott hülyeséget
Ez a baj a genetikai csodákkal (pláne ha koxolnak) Nincs szükségük arra, hogy az edzést ésszerű, tudományosan igazolható módszerekkel közelítsék meg. Sokkal jobb egy frusztált tudós aki izmos akart lenni
az könyvből való idézet nem erről szól, csak arról, hogy egy adott izomnak nem csak egy funkciója van, és a teljes hipertrófiához nem elég csak egy funkcióját megedzeni. Bár ezért hoztam fel a tsm-et mert ott azt mondja (bár továbbra sincs rendesen összeszedett anyag csak amit ki lehet hámozni a posztjaiból meg mémjeiből) hogy mellre elég pl. fekvenyomás (ezzel nincs egyedül mondjuk azt tegyük hozzá) hátra meg a pados evezés.
Radnix: nem feltétlenül egy edzésen azt nem mondtam (vagy nem is értettem bele)
-
válasz
inferno88 #148153 üzenetére
Ennek a videónak sztem 4:57-nél van a lényege.
"Ha tényleg keményen edzel és komoly guggolóedzésed lesz, akkor már reggel úgy kelsz fel, hogy gyomorideged van és félsz"
Ezt éreztem én is mindig, bazdmeg! Már hétfőn amiatt voltam ideges, hogy csütörtökön lábnap és be kell állni 200+ kg alá. Bár nem versenyeztem már, egyszerűen nem tudtam megengedni magamnak, hogy ne a maxot nyújtsam. Valahol ezért is éreztem megkönnyebbülést kicsit, mikor szétment a derekam. Nem kell többé ezt csinálnom.
Persze, azóta kiderült, hogy egy lábedzés mindig fájdalmas, nagy súlyok nélkül is kikészít. Szóval korai volt az "öröm", de azért egy fokkal talán jobb.Kathi Béla a lelkitársam
-
ToBeY
nagyúr
válasz
inferno88 #148107 üzenetére
A most kezdtem kicsit költői túlzás volt
Április végén Május elején,szóval nem rég.heti 2 edzés személyi edző felügyelete mellett most még az elején
.Vércukorszint eddig nem volt baj,és arra sem vagyok érzékeny ha sokáig nem eszem.
Hűvösebb időben nem volt ilyen gondom és jobban is ment az edzés mint melegben.(van klíma a terembe de az nem olyan...) Ezért gondoltam hogy a folyadékpótlással lehet gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest