- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Angel2014
addikt
-
aelod
veterán
válasz
HdRew #149113 üzenetére
SXL fogarasi.
(#149116) Ļantos
Ha az elsőt te adod utána tökmindegy mekkora.
(#149119) patex1983
Szerintem ha már valaki fizet egy szolgáltatásért a modern kapitalizmus korában akkor joga van eldönteni, hogy miért ad ki nem kevés pénzt. Nézd én a peak gym arénába jártam. Előtte mindenki szidta amikor kérdeztem, hogy milyen. Mondtam okés majd én megnézem és eldöntöm, hogy milyen. Ott készültem fel egy nemzetközi INBA versenyre. Nekem nagyon tetszett. De el kellett jönni onnan és egy sokkal kevésbé felszerelt és lepukkantabb helyre mentem vissza ahol korábban készültem a magyar IFBB bajnokságokra. Utóbbi szarabb de olcsóbb sokkal. Ott is le lehet edzeni böcsülettel. Az alsó része nagyon tetszik, hozza az oldscool hangulatot a vasil gym gépekkel. (Hozzáteszem olyan jó vállból nyomó gépet még nem próbáltam egyik teremben sem ami ott van.) Szóval nem mindenkinek ugyan olyanok az igényei. Ezt azért tiszteletben lehet tartani nem gondolod?
-
aelod
veterán
válasz
HdRew #116980 üzenetére
És ennek mi köze a fehérje iváshoz nem értem
Ha nem vagy nagy evő akkor, hogy tudsz "sajnos sokat enni egyszerre"? Nem értelek. A napi 2-3 étkezés meg"kőbe van vésve?".
Ha változást akarsz akkor olyan dolgokat kell tenned hozzá amiket előtte sosem. Tudom, elcsépelt közhely de ez a legfontosabb. Sokan így kezdik ahogy te is, hogy milyen tápkieg kell az edzéshez. kérdéssel Az edzéshez EDZENI kell elsősorban és mellé megfelelően, mind minőségben és mennyiségben enni.Én tanácsot adtam azzal -amit vagy leszarsz vagy megfogadsz és kipróbálsz szíved joga, hogy döntesz- , hogy nem biztos, hogy rohanni kell egyből a biotökbe fehérjéért.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest