Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Casanova*
veterán
szerintetek edzés utánra fehérjébe jó ez a carbo x ch?
összetevői:Dextróz 40%, Maltodextrin 40%, Fruktóz 10%, Ribóz 5%, Vitargo 5%. maltodextrinből elég sok van. ez lassú felszívódású. ti milyet isztok? sima szőlőcukrot?

-
drogery
tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Csak az lehet a ludas.
deniro2: Biztos, hogy nem.
-
Woodslave
félisten
-
Woodslave
félisten
válasz
drogery
üzenetére
én akartam kiábrándítani, de legalább te kínlódtál feleslegesen

kíváncsi vagyok Deniro elhiszi-e két link alapján, hogy a lenmagolja xart se ér...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Öv: én nem használok, mondjuk ezekhez a súlyokhoz nem is kell. Gurtnit se, de a magnézia bejött. Mondjuk 150kg felhúzásnál még így is kínlódás az első ismétlés, utána meg csak imádkozok ne szakadjon a bicepszem a fordított fogásnál (sajnos túl sokáig nem kell imádkozni
) -
törölt tag
válasz
brownus
üzenetére
nincs ezzel semmi baj, en is pont igy vagyok vele.
A gond akkor van, amikor valami olyasmit akarsz elerni, ami igy nem lehetseges, amikor a celjaid/vagyaid ellentmondasban vannak az eletmododdal, es az ebbol fakado belso lelki feszultseget, frusztraciot azzal oldod fel, hogy kijelented: maskepp nem lehet csinalni, csak igy, mert a kave csak cukorral ihato, vagy csak cukros kakaot kell inni, mert mas nem jo, vagy csak feher kenyerrel lehet zabalni a porkoltet.
Amikor megvan a lelki egyensuly, akkor semmi problema nincs.
Mas: tegnap volt a mell-vall napom, es most kifejezetten koncentraltan csinaltam a mellgyakorlatokat, probaltam kizarni az elso vallizmot, ami nalam marhara dominans, valoszinuleg a felepitesem miatt. Raadasul faszaul rafeszitettem a csucsponton. Messze nem tudtam akkora sullyal dolgozni, viszont ma reggel nagyon jo kis izomlaz van a mellizmomban....
-
brownus
veterán
válasz
üzenetére
én iszom napi pár kávét (kibaszott addikt vagyok) és mindegyikbe teszek egy kockacukrot, általában barna
(nád) de most egy hete pont nem mert elfogyott. néha megiszom egy pohár kólát, mert megkívánom, eszem egy pár szelet csokit, egy csomag ropit. amit mondani akarok, az az, hogy én csak így tudok működni, ha néha eszek szart is, különben begolyóznék! nálam ez kell az egészséges egyensúlyhoz
inkább letolok plusz pár fekvőt vagy valamit
heti 1x tartok pizza napot is

meggyóntam
most sokkal jobb 
-
törölt tag
bakker, ma reggel szetrobbant a shaker a kezemben, beteritette a fel konyhat, szekrenyeket, falakat, padlot, plafont... Azt hittem ott helyben megbasz az ideg.

Most festhetem ki a konyhat.
-
deniro2
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Nincs konkrét forrásom, amerre járok épp... 700-ért még a cbában is van, szal ebben az árkategóriában bárhol lehet kapni sztem. Főzni rohadt drága és még az íze is szar, de napi 4-5g omega3-nak nem nagy beruházás
-
Coccolino_O
őstag
válasz
Dani82
üzenetére
Ha ingyen van, vedd azt, told kúraszerűen, és majd meglátod, hogy használt-e neked bármit is. Nekem anno 1 hónap szedés után már volt eredménye a dolognak. Ha meg pénzt adsz érte, érdemes megnézni, hogy milyen kiszerelésű, és 1 tablettában mennyi msm, kondroitin meg glükozamin van. Az általam említett jutavites ízületvédő csak 72 tablettás, de az összetevők többszöröse van benne 1 tablettára vetítve, mint a többi sztárolt ízületvédőében (arthro, j-x).
Deniro: Hol veszed a lenmagolajat? Csak azért kérdezem, mert elég sok helyen néztem már, és kicsit húzós az ára.
-
deniro2
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Miért nem használtok lenmagolajat? 5-600 ft 2dl, ami napi 4-5 grammal másfél hónapig elég, 5000ne májproteines d3-mal együtt havi 1400- ból kijön ez a része a dolgoknak... Én még 1.5-2g dm-es c-vitamint, megadéjlivánt, dm-es magnézium-kálciumot meg noném búzakorpát nyomok, minden együtt nem több havi 5k-nál...
-
hrvp
aktív tag
válasz
littlelion21
üzenetére
Nagyon sokan a folyékony magnéziára esküsznek, az ráadásul nem porzik, nem koszol stb.
-
kolosanyi
veterán
Jogos. Mindkét megközelítésnek megvan a helye, értelme.

Más téma. Ma csaló napot tartottam. Elmentünk haverokkal a Majka-féle gyorsétterembe. Keddenként féláron van a pizza és a sör is, hát gondoltam miért ne? Hiba volt. Másfél órát vártunk, mire kegyeskedtek kihozni 8 kib*szott pizzát meg sört, pedig nem voltak sokan. Ráadásul kb fagyasztott pizza minőség. Legalább közben jót beszélgettünk meg néztük a Barca-Celtic meccset, de ez akkoris felháborító.

-
Jim-Y
veterán
válasz
littlelion21
üzenetére
amúgy te mitől vagy nagyon fontos ?
-
shteer
titán
válasz
littlelion21
üzenetére
Edzes elott kell, vizben feloldva?
-
Jim-Y
veterán
[link]
tehát 1RM az a maximális súly, amiből egyet tudsz megcsinálni az adott gyakorlatban. 2RM amiből kettőt stb..
Tehát ha neked a maximális elemelésed 150kg, akkor ez az 1RM, legyen akkor 135 a 2RM mert ez az a súly, amivel egymás után kétszer még meg tudod csinálni az elemelést de 3x már nem. Én ezekhez használnék övet, de mondjuk 120 kilóhoz, amiből le tudsz nyomni 6-ot, ahhoz már nem. -
Jim-Y
veterán
válasz
Zomb€€
üzenetére
Az öv -SZERINTEM, így nagybetűsen- akkor jó, ha 90-100% közeli súlyra mész ami max 1-2RM-ed. Alatt jobban megéri nem használni övet, mert különben nem erősödnek meg azok az izmok, amik stabilizálnának.
Tehát az én véleményem, hogy nem kéne övet használni, csak 2RM körül. -
törölt tag
válasz
SocketA
üzenetére
no megneztem ezt a csoda tomegnovelot. Egyreszt ugye az erosen kerdeses "marhahus" feherjebol van, ami szerintem akkor latott marhahust, amikor megmutattak neki kepen. Utal is ra hogy marhahus zselatin feherje, ami nem tudom mit takar, de a zselatin konkretan marhacsontbol meg marhakotoszovetbol keszul, szoval ne gondolj sztékre...
Valamint van benne mindenfele csoda matrix szenhidrat, marka- es fantazianevek tobzodasa, egy konkretummal: maltodextrin, ami bizony cukor.... Tatám, meg is vagyunk. Edzes utan a maltodextrin nem a legjobb, mert lassan szivodik fel. Minosegi szenhidrat? Ugyan.
Nezzuk az aranyokat. Aszondja egy adagban 50g feherje es 125g maltodextrin, dehat ennyi cukrot hetkoznapi ember nem tol be edzes utan, azaz a a cukoradagot normalis meretuve akarod csokkenteni, akkor alig megy feherje, mert ez bizony egy 28%-os feherjetartalmu tomegnovelo, ami nem kulonosebben elonyos.
Nem tudom ezt a tejpor dolgot honnan szedted, de baromsag, senki sem ajanlott tejport. Edzes utan viszont ha mar cukor, akkor ezerszer inkabb szolocukor, mint maltodextrin.
-
Zomb€€
őstag
Elkezdtem öv nélkül guggolni meg felhúzni, és már teljesen elhagytam.
Olvastam, hogy ez a hasat frankón megerősíti.
Ti övvel nyomjátok? -
-
Yeffy
veterán
válasz
kolosanyi
üzenetére
miért kell közös nevezőre jutnunk?

te hiszel valamiben, illetve van egy véleményed, nekem/másnak meg vagy ugyanaz, vagy hasonló, vagy nem.
nem tudom, mire akarsz kilyukadni...te elmondtad, h nálad ez nem mérce, rendben. másnál meg mondjuk az. most ezen mit lehet "közösködni", azt nem tudom, homályosíts fel plz

-
venge
aktív tag

-
Dani82
senior tag
válasz
Coccolino_O
üzenetére
pont most keresek izulet védőt.
Arthro Guardot néztem ki mert Herbária üzletbe otp EP kártyával lehet venni ergo "ingyen" lenne, mert sehol mashol nem tudom elkolteni az EP kartyara kapott fizum.
joaz? -
baluka26
veterán
válasz
Coccolino_O
üzenetére
Néztem májprotkós omega3 és multivita és jó. Lehet körbenézek még magnézium és egyéb terén, amit szedek, és mindent berendelek onnan.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
baluka26
üzenetére
Végignézheted a teljes omega-3 kínálatot, eddig sem jobb a másiknál, maximum szarabb (aka kevesebb benne a hatóanyag) és drágább. Ezt csak abból gondolom, hogy ahol dolgozom, ott rengeteg fajta van és a legtöbb egyáltalán nem éri meg, másrészt anno végignyálaztam az internetet is. Ami ténylegesen megérheti, az a legnagyobb kiszerelésű myprotein, csak az ~55 ezerbe kerül ilyen fos forint árfolyam mellett. Én szájtekeset szoktam venni, szerintem ár/érték arányban a legjobb. Multivitaminból mdo plus-t(de egy olcsóbb biotech is megteheti, össze kell őket hasonlítani), ízületvédőből meg jutavitest.
-
hrvp
aktív tag
A küzdősport nem esztétikai sport, nem fontos náluk, hogy jól nézzenek ki, kockás legyen a hasuk. Vannak, akiknél az edzés és a kajálás mellett(meg koksz) összejön egy gyúrós szemmel is nagyon jó forma, de nem ez a fontos. Nézz meg egy Fedor Emelianenkot, a büdös életben nem volt kockás hasa, még csak táplálékkiegészítőket sem használt, mégis végigverte a fél világot a sportjában. Negatív példának meg ott van Roy Nelson, szerintem nem is edz a meccseire, mekiben kajál, de dinamit van az ökleiben.
-
baluka26
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Komolyan? Azt nem hiszem, hogy találok drogériában, de akkor majd átnyálazom a kínálatot, hogy találjak megfelelőt

-
_NCT
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Akkor én még mindig naiv f@sz vagyok.....
Majd nemsokára felébredek a tündérmeséből

-
baluka26
veterán
Skacok!
Melyik a legjobb patikában/dm-ben kapható halolaj-omega3 és multivitamin készítmény hatóanyagok alapján? -
Jim-Y
veterán
Lacee szerintem nem koxol, és nem is kokszolt. Ő amiatt néz ki úgy, ahogy, mert már több éve extrém szinten edz, nem semmi munka van ebben a fizikumban, és egy kisebb házipatika. Azt se felejtsük el, hogy van egy edzőterme, ahol edzősködik, és fejleszti magát, más dolga nincs (most már van egy kis lurkó személyében
). Úgyhogy amondó vagyok épp rossz példát hoztál fel. Persze, a CF-Games az már más tészta, azok között tuti van olyan aki használ(t) valamit, de azok között még Laci is eltörpült ^^ -
Tyer
őstag
-
_NCT
addikt
Nem ezt írtam. De azért heti 4 küzdősportos edzés közben elég nehéz normális izomtömeget magadon tartani. Én magamról is tudom, ami kis izom feljött fél év kondi alatt, azt most a thaibox-al lepucoltam magamról. De mást is ismerek, aki úgymond "fogyott" minthogy szálkásodott, pedig előtte testépített is, nem is rossz eredménnyel. Aztán pár hónapon belül kikerekedett, de természetesen kox mellett.
Én személy szerint próbálom megtartani a súlyzós edzéseket is, sőt küzdősport mellé még jól is jöhet, persze nem az eszetlen nagy súlyokkal való rángatózás, örülök hogy az ízületeim helyre szedte az Animal Flex. De heti 3 edzés + 2 súlyzós ami majd most menni fog munka mellett. Abban reménykedem h izommemória működik és gyorsabban visszajön ami volt.
-
Stirbi
addikt
válasz
rgyorgy
üzenetére
Biztos ő is szájteket használ

(#34841) Dicker-manapság még olyan emberek is szednek gogszot, akik a pc előtt be vannak kockulva egész nap, aztán elmegy 10 percet edzeni hetente, utána pedig magyaráz, hogy húú ő beszedett egy doboz metát 3-asával és semmi

(#34844) Lecs@-hát ez állati gif

-
rgyorgy
tag
Csak a jókedv miatt.
[link] -
Dicker
őstag
A küzdősportolók nem a kinézet miatt nyomják, hanem, hogy bírják az iramot, hogy növekedjen az erejük.
Az amatőr alatt én amatőr meccseket vívókra gondoltam, nem a hobbista, edzésre lejárósra. De hidd el még azokba is lehet, amilyenek az emberek... Ja, és a profik között is van sörhasú... -
_NCT
addikt
válasz
Dicker
üzenetére
Nálunk a legtöbb emberen nem is látszik h sportol meg semmi. Ugyanúgy megvan a sörhas és a háj. Félprofiknál sem éppen a definiáltság jellemző, max 1-2 ember. Viszont van aki nagyon durván néz ki, szép definiált és 100kg környékén van. Ezért kérdezem, hogy ezek az emberek tolnak-e valamit? Mert ugye küzdősporthoz nincs szükség nagy izomtömegre meg definiáltságra, de mégsem akarok úgy kinézni mint egy telibeszart zokni.
Ismerek olyat akinek a küzdősport rohadtul fekszik és a genetikája is szerette, mert nagyon jól néz ki és nem tol anabolikus szteroidokat.
Pl Kovács Lacika sem hiszem hogy a szájtektől lett akkora mint most, pedig ő is Judozott jó sokáig, mielőtt elkezdte a crossfit-et.
-
_NCT
addikt
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Amatőrökre gondoltam, nem a profikra.
-
Ijk
nagyúr
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
De azért innen a topikból mindenki szúrná.
-
Ijk
nagyúr
válasz
God Vazzeg
üzenetére
Azért azt ne áruljátok el neki hogy a Mikulás sem létezik.
-
_NCT
addikt
Szerintetek küzdősportot művelő emberkék is tolják a steroidokat? Mármint nem a hivatalos forgalomban kapható csicsás dobozokban lévő üdítőporra gondolok, hanem a kevésbé legális fajtákra.
-
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
priviben jöhet

-
mocsanisi
senior tag
válasz
stranger28
üzenetére
Egyéni soc. problem. Megosztottam hátha a topicból valakinek hasznos, az meg hogy te mitől vagy rosszul, és szerinted mi a gáz, engem rohadtul nem érdekel

-
baluka26
veterán
-
stranger28
addikt
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
Már a nevüktől rosszul vagyok, de ez biztos az én hülyeségem.
-
mocsanisi
senior tag
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
még mindig istván, de mostmár azthiszem mihály maradok. Had baszogassanak, utána meg már csak irigykednek az eredményre

-
BÁ Nutrition
addikt
válasz
stranger28
üzenetére
te gyúrsz amúgy?

hajrá szuperdrol, ne basztassátok már mihályt

-
stranger28
addikt
válasz
mocsanisi
üzenetére
Aztán ettől most kevésbé gáz, vagy mi?
-----------------------
Véget ért a pihenőm, voltam is ma lábazni. 2 hét alatt azt hittem, hogy leengedek, mint egy lufi, de ugyanott tudtam folytatni, ahol tartottam a túledzettség előtt, szóval faszaság van. Kiment bokám se nyavalygott.
Derékfájós témához: Nekem is fájogatott, de egy sima hiperszuperextenziós erősítés megoldotta. Mire ment 15 a 15-ös tárcsával, már semmi közben nem fájt. Később tudtam meg, hogy a hasam jóval erősebb volt, aztán azért fájt, elhúzta a 'cibe.
-
mocsanisi
senior tag
Csak mert eddig mindenki leugatott, itt az összerakott példakúra, ha még létezne esetleg a superdrol, és 8 évvel ezelőtt lennénk amikor is még legális is volt.
Hét 1: Egészséget segítő kiegészítők magasabb dózisban elindulnak.
Hét 2: Superdrol 10mg
Hét 3-6: Superdrol 20mg
Hét 7: Nolvadex 10mg | 6-Bromo | Grape Seed (szőlőmagkivonat)
Hét 8-9: Nolvadex 5mg | 6-Bromo | Grape Seed (szőlőmagkivonat)
Hét 10: Nolvadex 5mg | 6-Bromo | Grape Seed (szőlőmagkivonat)"Egészséget segítő kiegészítők" alatt:
C-vitamin 3g
Milk Thistle 500-1000mcg (máriatövis kivonat)
Erősebb Multivitamin
Ca-Mg
Omega 3 -
Woodslave
félisten
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
inkabb ne

-
Casanova*
veterán
válasz
BÁ Nutrition
üzenetére
neked nem szabad! ljk dühös lesz.

-
Coccolino_O
őstag
Mi volt ma a téma?
-
Jim-Y
veterán
Itt ha valaki beír valami ontopik témát, az általában senkit sem érdekel, bezzeg ha jön egy újfiú a hülyeségeivel, vagy elmélkedni kell valamilyen témában, akkor bezzeg mindenkiből előbújik az újságíró
Múltkor valaki ajánlotta a Guaranát itt a topikban, vettem is, és aktívan használom, ha munka után kell közvetlen edzeni mennem, és azt kell, hogy mondjam, hogy használ! Szóval köszi ^^
-
Kidus
őstag
Bananos feherjes-dios muffin lesz ma ugy dontottem

Mangos Assault meg fini, ajanlom, bar volt mar hogy ledontottem aztan elaludtam egy ora mulva, nem jott meg a kello energia, hogy levonszoljam magam a terembe

Miota ejjel dolgozok kicsit nehezemre esik megtalalni a megfelelo idopontot az edzesre, ket hete alig csinalok valamit, meg is latszik....
Most kezdem magam osszeszedni, este lab
Tudom, senkit nem erdekel
-
shteer
titán
válasz
wertigo1984
üzenetére
micsoda? ez? csak kisasztal

1 edzés a jövő 7en?
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- ÁRCSÖKKENTÉS Xiaomi Redmi 13C 8/256 mint az új, garanciával eladó
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- magyar billentyűzet - 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év gar
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest