Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
marked one94
üzenetére
attól megfájdul a derekam, ahogy nézem.

erre valaki? -
aelod
veterán
válasz
marked one94
üzenetére
Annyit én is húztam már. Diétában
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Majd ha a magyar testépítő közösségtől kellő támogatást kapok
Ezt nem is értettem, hogy mire írja? Milyen támogatást? Jó vagy Gabika, a TSM a legkirályabb módszer, a Gymszuleiman a legjobb terem Pesten? Vagy most mire gondolt?
-
válasz
gyuri860213
üzenetére

-
válasz
gyuri860213
üzenetére
közvetlenül miután megkérdezi, hogy "Bent van már?"
-
gyuri860213
tag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Ezt néha a barátnőm is megkérdezni

-
bigmasterg
addikt
válasz
gyuri860213
üzenetére
Nem teljesen értem, hogy miért lett berakva.
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Nem tom, már én sem tudom kiben bízhatok
Ami számomra tök fura, hogy folyton kérdezgetik mikor lesz versenye, mikor megy erőemelő versenyre is stb, a válaszok: Majd ha elég erős leszek. Majd ha a magyar testépítő közösségtől kellő támogatást kapok és fejlődök izomtömegben akkor, de a közeljövőben nem. Emellett megszakítja magát, cuccol de nem profitál belőle semmit és nem látja realitását a megtérülésnek a közeljövőben. -
Narxis
nagyúr
-
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
akkor most mi van? Ez se csodamódszer amitől olyan izmos leszek mint a Páldi? Pedig majdnem elkezdtem
-
aelod
veterán
válasz
MATEO6600
üzenetére
De nem annyi mert egy köpetet iszom csak. Diétában nem olyan jó a sok és erős kv a gyomornak.
Páldinak meg kellene egy jó felkészítő edző, Lantos Jonny pl. vele nagyon sokat fejlődött. A szulit én nem tartom jó edzőnek. A másik meg amit mondott Zola a felhúzásomról a Páldi deadliftje sem jobb, sőt.... Sok erőemelő jár hozzájuk egyik sem szól neki, hogy nem jó a technika?
-
gyuri860213
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Páldi insta storyjában volt kérdezz felelek, és ott válaszolt erre hogy igaz-e a pletyka. nézd meg talán még fent van. Bár magával a teremmel nem szakított csak az edzésmódszert skippelni. De ahogy nézem nagyjából annyi változott, hogy alapgyakorlatok megmaradtak és nem 1-2 ismétlést csinál hanem 1-5 között váltogatja.
-
MATEO6600
őstag
válasz
aelod
üzenetére
Félreértesz, én kávé párti vagyok, két kezemen meg tudom számolni összesen hányszor ittam ilyen edzés előtti pörgetőket.
Viszont a koffeinfüggőség és túlzott mennyiség napi 3 kávénál is ugyanúgy játszik, úgyhogy ez nem szempont.
Ha átlag 100mg koffein/kávéval számolunk akkor ott is megvan a napi 300mg. -
Woodslave
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
hol van erről info?
-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
Milyen meglepő.
-
sutyesz96
addikt
Enyhe scoliosis esetén milyen gyakorlatok javasoltak konditeremben, illetve mik azok amik szigorúan kerülendők? (Zola)
-
Tamoo
nagyúr
válasz
gyuri860213
üzenetére
juj, akkor nem lesz több we have páldi poszt.
-
gyuri860213
tag
Páldi szakított a TSM-mel, most valami Dávid/Dani haverja írja neki a basic erőemelő edzéstervet. Insta storyban mesélt erről hogy " egy idő után a TSM-mel megrekedt egy bizonyos szinten" jól kiforrott edzésmódszer volt ezek szerint

-
Zola007
veterán
racket figyeld, ne a guggit
Fasza home-made monolift link -
benfolds
őstag
úgy néz ki, hogy nem mindig tudom tartani a rendes kajálást, sokszor van fehérje mínuszom. tudnátok ajánlani valami fehérje kiegészítőt kezdőnek?
múltkor volt szó a sárgaborsó fehérjéről, asszem Zolát puffasztotta. na az asszem engem is puffasztana, szóval azt inkább nem. sokszor megfájdul a sárgaborsótól a hasam, pedig amúgy nem kényes a gyomrom. elég nehezen emészthető cucc.
hoppá.

-
MATEO6600
őstag
válasz
bigmasterg
üzenetére
Igen, guggolás. Nem kell ezt túlagyalni
Nem látjuk a fától az erdőt effektus... -
bigmasterg
addikt
Múltkor volt arról szó, hogy a hack guggoló nem jó a térdnek, lábtoló a gerincnek, régebben pedig arról, hogy a combfeszítő gép is gyilkolja a térdet.
Marad olyan gyakorlat, amit combra szabad csinálni?
-
kicsiogre
tag
válasz
Woodslave
üzenetére
Amig nem lesz koffeinmérgezésed. Párszor már megszívtam kibaszott szar hidd el- hányinger szédülés álmosság brutál szarul van az ember mondjuk úgy 2 hete okádtam is egyet
én hülye csak ittam a kávét nem ám hagytam volna a francba ha olyan kedvetlen fáradt vagyok jobb ha pihenek .... -
kicsiogre
tag
-
kk831228
addikt
válasz
gyuri860213
üzenetére
ez azert nem teljesen így van...
Elég sokmindentől függ.. -
MATEO6600
őstag
válasz
gyuri860213
üzenetére
Én inkább olyan válaszra számítottam, hogy nem tudom.
Az instant kávé zacskójára ugyan rá van írva, hogy mennyit viszel be, de egyéb esetben elég nehéz kiszámolni, és a többség nem is szokta.
Egy Espresso átlagban 63mg, az őrölt kávé 70–140 mg körül mozog. Elég nagy a szórás. -
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
Dobj is, kíváncsi vagyok!
Angelnek is hiányos a gyűjteménye. LOL -
gyuri860213
tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Nem tudom, majd amit a tükör mutat
de 78kg-nál szeretnék megállni. túl száraz formát feleslegesnek tartom, nehéz fenntartani és értelme sincs. Formát majd lehet dobok én is 
-
gyuri860213
tag
válasz
aelod
üzenetére
Combom már nem fáj,most az utóbbi 2 lábazáson csak hajlító volt. Gondot nem okozott közben, utána sem.
Edző szerint nem szakadás vagy csak minimális (a fájdalom nem azt tükrözte), mindegy. Szerdán lesz kövi láb, egy laza átmozgatást már csinálok feszítőre is, de még nem terhelem agyon. -
freaghill
őstag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Most mit mutat a mérleg?
-
aelod
veterán
válasz
smallmer
üzenetére
Nincsen értelme a BCAA-nak?
Az égegyadta világon semmi. Hacsak nem használsz kémiát hozzá.

Egy jó kávé bőven elég edzés előtt kicsit megtalálni a fókuszt. Az a baj a pörgetőkkel, hogy tele van 200g+ koffeinnel meg mindenféle serkentővel. Egy idő után pedig hozzászoksz és akkor mivel pörgeted majd magad?
-
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Woodslave
üzenetére
Nyugodtan írhatsz dagadtat is.
Még az vagyok, de szerencsére idén sok fejlődés volt. Ahogy pattan le a zsír, úgy jön elő szépen a valódi formám. Ahogy a nagy könyvben meg van írva. 
Nyár közepére meg lesz a forma szerintem, akkor már mehet a polo nélküli kép is, addig nem ijesztem a népet.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Woodslave
félisten
válasz
tibcsi0407
üzenetére
faxa én azt hittem te ilyen "masszív" csávó vagy (nem dagadtat írtam mert jó fej vagyok)

-
tibcsi0407
félisten
válasz
gyuri860213
üzenetére
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Akkor semmi extra. Ahogy elvetted a ch-t lement a víz.

Combod? -
-
aelod
veterán
válasz
gyuri860213
üzenetére
Kaját nem írtál szóval nehéz megmondani. Talán annyi, hogy elengedted a felesleges vizet.
-
gyuri860213
tag
Fura dolog történt. Magyarázatra szorulok
Ez nagyrészt víz volt vagy a "visszatöltés" kedvező hatása/ eredmény?Április 22 - 86.2kg.
Április 29 - 87.7kg ( itt hétvégén volt egy durva csalónap, 4000kcal lecsúszott a napi 2000 helyett)
Május 6 - 84kg (5x álltam rá a mérlegre tutira ennyi) -
bigmasterg
addikt
válasz
smallmer
üzenetére
Ki kell próbálni.
Ha bírja a gyomrod, akkor gyakorlatilag mindegy és a legolcsóbb ár/kg arányút vedd.
Azért arra figyelj, hogy ne szójás legyen.
Eddig 2 olyan fehérjével találkoztam, amit nem bírt a gyomrom. Nutriversum - PURE Whey PRO -t és GymBeam saját márkás izolátumát. De pl Gymbeam Just Whey-től semmi bajom nem volt, de Myprotein, Scitec, Biotech, ProteinBuzz, Optimum Nutrition tejsavó koncentrátumai is rendben voltak.
De ez mind egyéni. Amit nem bírtam, tovább adtam ismerősöknek és nekik semmi bajuk nem volt tőle. -
smallmer
őstag
Sziasztok!
Fehérje választásnál érdemes figyelni a gyártót vagy csak elég azt nézni, hogy egy adagban hány gramm fehérje van, illetve milyen eljárással történt a fehérje előállítása(izolálás, hidrolizálás....)?
-
Apollyon
Korrektor
Gyömbért szokott fogyasztani itt valaki napi szinten?
Én már egy ideje kínzom magam vele, nagyon utálom.
Ha teaként megfőzöm, ugyanaz a járulékos hatása van, mintha nyersen enném? -
KAMELOT
titán
Én mindig csinálok hack guggolást, pont hogy a gerincet védjen. Sima guggolást évek óta nem csinálok. Hacknél meg teljesen lemegyek majd csak félig fel. Így erősítem a lábam alsó tartományban. Sajnos munkám végett havonta 1 hetet tudok csak végig edzeni.
-
benyo513
tag
Sziasztok!
Azt tudjátok esetleg, hogy hol lehet kapni ehhez hasonló crackert? -
kew
senior tag
Sziasztok!
Biotech Iso Whey Zero feherjet fogyaszt valaki laktozerzekenykent? A csomagon a laktozmentesseg csillagozva van, az alabbi megjegyzessel:
**Maximális hígítás esetén, a fogyasztásra kész termék laktózmentes.Kicsit fura ez nekem, hogy miert csak akkor lesz laktozmentes, ha 2dl helyett 3.5dl vizzel higitom fel

-
MATEO6600
őstag
válasz
Zola007
üzenetére
Azzal egyetértesz, hogy a klasszikus lábtolók kurvára egészségtelen pozitícióba kényszerítik a gerincet? Úgy értem lehet úgy ülni, de abban akkora erokifejtest végezni egyenes pofon a gerincnek. Nekem több gyógytornász mondta ezt, és most már kicsit én is máshogy látom a dolgokat és el tudom fogadni ezt az elméletet.
-
Zola007
veterán
pacal forevör

-
Zola007
veterán
válasz
aelod
üzenetére
Hack-guggolót nem lehet jól használni a "jól" egészségügyi értelmében.
Azért van 3 ízület az alsó végtag mentén, hogy mindegyik mozogjon egy guggoló mozdulat során mint a harmonika.
Ha az egyiket megakadályozzuk benne (Hack, Sissy-guggolóállvány), akkor a szomszédos veszi át az ízületi terhelést.
Ez nem hozzáértés kérdése, hanem szimpla fizika.Attól, hogy nem érzed, még nem jelenti azt hogy nem b*ssza a térded.
Ha meg vagyok fázva, én se érzem a fingszagot, de attól még büdös. -
bigmasterg
addikt
Amúgy -felénk- kevesen engedik be rendesen hack gépet.
Volt nekem is, hogy felpakoltam 160kg-ot rá és vízszintig engedtem, onnan fel. Akkor éreztem rajta a trédem, gondolom a megállítás sem tesz jót a térdnek, illetve a nagyobb súly.
Most inkább visszább veszem a súlyt és leengedem teljesen asstograss, míg alsó holtpontot el nem éri a gép, + több ismétlés. -
sutyesz96
addikt
válasz
bigmasterg
üzenetére
Hack-guggolón én se tudtam soha végignyomni rendesen egy szériát se, mert szétment benne a térdem.
Mester, mit csinálok rosszul?
-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
És? Ha a 4 fejűt edzed célzottan akkor nem feltétlen kell guggolni...
Én az asszonyt szeretem nagyobb terpesszel, hack guggolónál annyira nem

-
aelod
veterán
válasz
bigmasterg
üzenetére
Már miért ne váltaná?

(#157111) Apollyon
Nincs azzal baj ha nem jó van más ezerféle gép/gyakorlat ami hasznos lehet.
Mármint az a lábtoló, amiben sokan ki szokták törni a térdüket ellentétes irányban horror videókban.
Sok a kretén...
Súlyok terén én is visszavettem lábtolásnál mert elkezdett fájni a térdem, most normálisan beengedve nem fáj és nem is kell annyi súly rá.
-
Apollyon
Korrektor
válasz
aelod
üzenetére
Dettó, nálunk van és használom is, nekem sem bántja a térdem. Illetve van ennek egy vízszintes, fekvő pozíciós verziója, annál jobban tudom koordinálni a mozgást, azt jobban szeretem, de az meg nálunk nincs.
Ellenben lábtolót sosem szoktam használni, mert annál érzem hogy a derekamnak nem jó. Mármint az a lábtoló, amiben sokan ki szokták törni a térdüket ellentétes irányban horror videókban.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Gitáros topic
- Milyen videókártyát?
- Call of Duty: Black Ops 7
- Hobby rádiós topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Lexus, Toyota topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Új Kipsta agility 100 focicipő (43-as)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Green- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4200
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem látjuk a fától az erdőt effektus...
) akkor szó szerint a szart is megenném
Elég sokmindentől függ..