- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
- kezdőknek infók itt: [link] és itt: [link]
- Drugs Bunny - A sárga kapszula (alapismereteket tartalmazó könyv .pdf formátumban) (alternatív letöltési link)
Új hozzászólás Aktív témák
-
aelod
veterán
válasz
zsolt1225 #158121 üzenetére
A kategóráját igen, az abszolútot határozottan nem....
Szerintem legalább is.Mondjuk az is érdekes, volt hogy a bírói panel nem volt teljes amikor mi voltunk és menet közben ugrott be a Nagy Huni.
De volt már ilyen versenyem a a Fitparádé ahol a muszlim bíróra kellett várni mert épp tanácsokkal látta el a versenyzőit a backstage-ben.
Ez egy ilyen sport. Elfogadod és mész tovább -
Radnix
senior tag
válasz
zsolt1225 #103033 üzenetére
Korrekt! Biztos eleve se nagyon szállt el a testzsírod diéta előtt. Láb térd közeli részéről nekem is legutoljára megy le
glutaminhoz csak annyit, hogy nemrég láttam facebookon egy posztot, hogy a kutatások amik alátámasztják a glutamin jótékony hatásait a vázizomzatra: .Sajnos már nem emlékszem melyik szakértő rakta ki, és valószínűleg szarul is idéztem de a lényeget érted
-
zsolt1225
aktív tag
válasz
zsolt1225 #103025 üzenetére
Úgy volt, hogy csak 6 hetes diéta lesz a változatosság kedvéért, aztán rá lett dobva még 2, mert fél diétát nem csinálunk. Kb 240 CH és 280 fehérjéről indultam. Hetente csökkentve 50g-al a rizs. Első 3 hétben napi 40g mogyoró, mandula, kesudió, 1 tojásfehérje rúd, 100g zab, 1 sovány túró, rizs, csirke, zöldség, 4 adag fehérje. Utána 80g mogy, mand, kes, 2 tojásfehérje rúd, 1 sovány túró, csirke, zöldség, némi rizs, 4 adag fehérje. 6. héttől 0 rizs, 60g zab. Heti 6x edzés, eleinte heti 5x50perc aerob séta 130pulzus alatt, most már ott tartok, hogy heti 6x1 óra aerob séta. Végig ment kb 35g glutamin 20g bcaa, utóbbi időben már ment ~10g leucin is. Úgy érzem erőben, izomban nem veszítettem sokat. Majd szeretnék INBA-ra is menni, legalább egyszer kipróbálni magam egy versenyen. Most látni, hogy hova kell fejlődnöm, pl. széles hátizom. A lábamról pedig az istenért sem akar lemenni a zsír... Annyira utálom, a lábamat a legjobban.
Köszönöm mindenkinek, sok munka és kitartás van benne.
-
válasz
zsolt1225 #90114 üzenetére
Sztem ez a fitinsav dolog eléggé el van túlozva, messze nincs abban annyi, hogy problémát okozzon. Persze, attól is biztos függ, hogy mennyit eszik belőle az ember, de 200 g fehérje mellé nálam kb. 50 g-nyi ch megy naponta barna rizsből, amikor rizs a köret. Nem nagyon rettegek tőle, hogy széttépi a fehérjeszintézisem
Csak kell mindig valamiről a shop.buildernek is, elvégre a kattintásból élnek ők is. De már most látom, hogy most hirtelen mindenki nyargal vissza a fehér rizsre, ez lesz a téma a teremben is....
Amúgy az igaz, hogy teljesen jó a fehér rizs is, amikor régen csak azt ettem, akkor is ugyanúgy jöttek az eredmények formában.
(#90128) Alpachino
Zsuzsi osztja meg magáról, ha Jancsinak ezzel baja van, könnyebb, ha Zsuzsit nyírja ki -
aelod
veterán
válasz
zsolt1225 #90114 üzenetére
Nagy mennyiségben ha csak azt eszed amikor rizst eszel akkor nem a legjobb ezen tanulmány szerint.
(#90113) Woodslave Otthon nem edzenék. Szinte biztos. Megvan a rituálé. Zene összepakolás elmész, edzel, poénkodás az ismerősökkel a teremben, zuhany, fehérje hazamész.
(#90116) kolosanyi
Ha edzem pont leszarom más mit csinál a tükör előtt, mit hallgat. Mindaddig amíg nem akadályoz.
-
-
aelod
veterán
válasz
zsolt1225 #87211 üzenetére
500mg taurin+200mg koffein? Elég ütős lehet...
De szerintem ezek felesleges pénzkidobások. Akinek pörgető kell az edzéshez az kérje meg a haverját, hogy adjon neki 2 pofont. Egyből felpörög
_________________Más. Pestiek. Próbáljátok ki Kathi Béla új terme melletti P. gyorséttermét. (ha így írom az nem tilos nem?). Ettem hamburgert nagyon f@sza volt. Minden le van írva miben mennyi kalória protein+ch+zsír van. Vigyázat celebekkel is össze lehet futni.
-
-
-
válasz
zsolt1225 #77213 üzenetére
Ha terembe edzésre gondolsz oda nem jó a Nike air...
Valami kimondottan teremcipőt, vagy teremfocira valót vegyél. Nem kell márkás legyen, csak próbáld fel hogy kényelmes legyen ne szorítson, tudj benne leguggolni stb stb.
Próba nélkül meg ne vegyél semmit.(#77206) Woodslave
Én ilyet használok sétáláshoz, városban, meg futni... meg néha kondiba (bár ott nem hordok magamnál semmit és magamon sem tűrök meg nagyon ilyesmit edzés közben, de az más téma...
) nem esik ki ez sem ha jó dugóméretet teszel rá.
Sony MDR-EX50LP
Kategóriájában és gyakran felette is az egyik legjobb, ha gondolod nézz utána.
Ennél drágábban én nem vennék ilyesmire.
(De ez tényleg nagyon jó és ajánlott!!)Persze ha tutira akarsz menni sport miatt, akkor vegyél ilyen pántosat.
(#77222) kk831228
Az már simán... ha nekem egy sima dugós bennmarad akkor a pántos 1000%.
-
Woodslave
félisten
válasz
zsolt1225 #74432 üzenetére
Mondjuk én nem szedek emelt szntűt szóval szavam se lehet... De két nap után úgy nézek ki mint egy etióp... És nem ragozom nem akarom senki jóérzését megsérteni. Érdekes módon semmi normális kaját nem kívántam valszeg ez is hozzájárult hogy Ennyire xarul nézek ki pedig a súlyom nem csökkent. Na mindegy majd lesz jobb megint
-
Cassidey
senior tag
válasz
zsolt1225 #74106 üzenetére
Változó, hétfő még nem valószínű, mert ma lebetegedett a gyerek, de péntek vagy hétvége vmikor valszeg jó lesz.
Privizzünk majd.
Legfeljebb duplát kapsz, az már csak használ valamit?!
Most nézem ezt a Mental Focust, kicsit furcsállom, hogy L-Karnitin van benne, és az sem sok (375mg), én ha karnitinhez nyúlok, az 3000mg egy adag.
Koffein is csak 50mg van benne, a c4-ben 160, és az elég általános ezeknél az edzés előttiknél nem? Nem lep meg, hogy ezt nem érezted.
-
macera2
aktív tag
válasz
zsolt1225 #73681 üzenetére
A MP, Impact Whey Prorein-jét pusztítom, izesítetlen kivitelbe. Edzés után, áztatott zabpehely + szőlőcukor + v.milyen tea. Élvezeti cikként nem állná meg a helyét, de fogyasztható. A keverék inkább ehető, mint iható. Muszály a proteint kifejezetten iható formában fogyasztani?
-
Woodslave
félisten
válasz
zsolt1225 #73502 üzenetére
ne haragudj nem akarlak lebecsülni, de szerintem ezen a szinten (ahol én is vagyok természetese) nem fogod észrevenni a különbséget. Szerintem a mennyiséggel jobban járnál...
/soha nem felejtem el egy ismerősöm, aki vett egy izolátumot és szőlőcukorral itta edzés után
-
mocsanisi
senior tag
válasz
zsolt1225 #73465 üzenetére
Gondold végig logikusan. Megfelelő mennyiségű és minőségű fehérjebevitel mellett mi értelme van bevinni plusszban egyes aminosavakat? Ugyan ez a "gyors" felszívódású fehérje. Ha egész nap normálisan kajáltál, délután-este elmész edzeni, már ott lesznek a véráramban a pici aminosavacskák amit a nap folyamán bevittél. Vitamin, fehérje, kemény edzések, jól belőtt étrend.
Németh Pisti mondott valami ilyesmit hogy eddzél keményen, egyél normálisan, egészítsd ki fehérjével, szedjél bcaa-t, hmb-t, csodakutyát és kokszolj. Vedd el a bcaa-t. Történik valami? Most vedd el a kokszot vagy a normális kaját. Mi történik? Na ennyi -
Woodslave
félisten
válasz
zsolt1225 #73436 üzenetére
én ízesítetlen wpc80 instantot vettem. Régen edzek, de nem próbáltam minden fehérjét, de ez teljesen megvett
sztem qrva jó minőség már amennyire így fogyasztásra meg lehet állapítani. Oldódik gyönyörűen, nem puffaszt semmi diszkonfort érzet.. Tehát ha ez ilyen akkor sztem a többi termékükkel se lehet gond.
-
-
-
rootkiller
őstag
válasz
zsolt1225 #73092 üzenetére
Nekem fater csináltatott colos deszkát a sarok alá. Ha abból indulunk ki, hogy egy rendes súlyemelő cipő hogy néz ki, akkor igen is kell az a léc oda. Az archilles gyenge pontja a dolognak, és ha a sarok egy picit is emelkedik a földtől az igen veszélyes tud lenni, könnyen sérül és igen soká gyógyul.
Fater testnevelő tanár abból a fajtából amelyik pontosan tudja hogy milyen gyakorlatot miért így vagy úgy ennek vagy annak, illetve azt is megtudja hogy azt miért, milyen jellegű fejlődés érdekében, továbbá az egésznek az anatómiai hátterével is pontosan képben van. Ha ő valamit megmond, azt elhiszem, mert nem tanfolyamos személyi edző, nem az internetről szedte össze a tudását és hasonlók.
De ha csak a sokszoros magyar bajnok ex-BMX versenyző barátomat vesszük alapul akit éveken keresztül szintén egy fater korabeli szintén TF-et végzett testnevelő tanár edzett éveken keresztül és ő is úgy csinálja ahogy nekem fater mutatta.Magyarázzam még miért kell oda az a deszka vagy tárcsa?
-
Woodslave
félisten
válasz
zsolt1225 #73092 üzenetére
nincs igazság
edzés előtt 2-3 órával eszek szilárd kaját, aztán általában fél órával előtte fehérje, ezután 15 perccel hideg vízzel. Engem bizserget. Mondjuk nem repedek szét az is biztos. De úgy érzem azért tol rendesen, meg annyira izzadok mint egy ló.
Bár ma is 0 ch-n edzettem, 3 kor kajáltam, és úgy hogy előtte meleg gyógyvízben áztam 1 órát, hát nem voltak nagy elvárásaim, erre olyan jó volt hogy elsírtam magam. Írhat bárki bármit, ennél jobbakat soha nem edzek, akármit iszok, eszek előtte-közben stb.
Után kajám így nem volt megtervezve... 32 gramm fehérje, melegszendvicsek (két zsömle négybe, rajta bolognai és sajt) Meg 75 gramm tejberizs és fehérje meg egy lekváros bukta...
-
ztoldy
senior tag
válasz
zsolt1225 #72650 üzenetére
Próbáld ki azt hogy: kilépsz előre, de nem túlzottan szélesen. És nem az első lábadra koncentrálsz, hanem a támaszkodó lábadnál a térdet engeded le, figyelve, hogy az elöl lévő lábnál a térd ne menjen a boka elé, majd vissza a széles kilépés pozícióba. Ezt 5-ször, majd az ötödiknél lent maradsz 10 másodpercig a hátsó lábbal. Utána csere. Ez egyhelyben kivitelezhető és besz*rsz tőle
-
ztoldy
senior tag
válasz
zsolt1225 #72541 üzenetére
Natúr "holland" kakaópor nyugodtan mehet, arra figyelj, hogy minél nagyobb kakaótartalma legyen (persze az drágább is, de kevés kell belőle). A natúr kakaó + édesítő + rum aroma kombóból jó csokiöntetet lehet rá csinálni.
A tejberizs gyúrós módra, amikor beleteszed a nyers rizst a tejbe és letolod. Kemény vagy nem? Akkor megiszod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban érdekeltségi körbe tartozó (tulajdonos, munkavállaló, stb.) boltot reklámozni, bármilyen módon üzletelni tilos!
- LEGO klub
- Milyen egeret válasszak?
- Vírusirtó topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Videó stream letöltése
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Tőzsde és gazdaság
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged