- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
Eagle16
addikt
Nem tudom volt-e már, de én most ezt találtam.
Motivációs anyagnak ez se rossz, aki nem éri el az öreg szintjét, az ezek után talán jobban bele fog húzni -
Eagle16
addikt
válasz
8nemesis8 #49099 üzenetére
A jövőhéten valószínűleg én is veszek egyet, ezért utánanéztem a topicban, hogy valaki vett-e már ilyet. Egy hasznos véleményt találtam, ez alapján nem rossz vétel. Ha megveszem, akkor majd írok róla valami véleményt. (összehasonlítást nem, mivel ez lesz az első fehérjém
)
-
-
Eagle16
addikt
Rendben, köszönöm a választ bandus és hummerdikk
Van esetleg valami ajánlott márka? Valami olyan ami nem drága de tűrhető minőségű
Visszaolvasva ez az ON jónak tűnt, csak nagyok sokat kérnek érte a nagy kiszerelés miatt. -
Eagle16
addikt
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy kezdőknek is szabad-e "szedni" ilyen fehérjekészítményeket. Nagyon kezdő vagyok a témában, csak otthon edzek súlyzókkal. Az étrendem úgy gondolom rendben van (az 1. hsz.-ből szépen megnézegettem a fontosabb tudnivalókat).
Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest