Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- iPhone topik
- A mérleg nyelve nem a Honor Magic 8 Air felé dől
- CES 2026: Így söpört be a Garmin öt innovációs díjat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
A Guild Wars 2 egy MMORPG típusú játék, amely ráadásul havidíjmentes.
Történetileg a Guild Wars első részét folytatja, de itt most az 5 fajnak együtt kell harcolnia, a sárkányok legyőzésének érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
Van egy lvl 11-es quest Wayfarer Foothillsben "Rumors of Trouble" ami elég húzósra sikeredett, mivel a sztori-karakterek kb. 2-3 ütéstől elvéreznek és utána magamra maradok, frozenes ellenfelek ellen pedig elég hamar elbukom. Most már 14-es szinten próbálkozom, de semmi.
Én azt hittem partyban is lehet instance-okba menni, de hiába állok össze playerekkel, nem tudunk egymáshoz joinolni, mert nincs olyan opció.Tekintve, hogy fő sztori-quest, jó lenne már letudni, mert a környéken már kb. mindent megcsináltam és haladnék tovább, ráadásul nem látom értelmét, hogy mondjuk 2 szint után visszajöjjek, még akkor is kevésnek érezném a karakteremet. A probléma, hogy közelharci karakterrel 5-6 frozenes enemy simán kibabrál, mivel ha AoE-s gleccserszerű-fagyasztást kikerülöm (dodge ftw) akkor az egymás után érkező jégcsapokba halok bele...

Új hozzászólás Aktív témák

- KÜLÖNLEGES RITKASÁG! VADIÚJ Microsoft Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- 184 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5090 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
- Új könyv: Grandpierre Attila: Az élő világegyetem könyve
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest