Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plata

félisten

válasz Kiskokó #76679 üzenetére

Egyébként ez a heist egész jó,bár még egyszer ilyen lopakodóst nem csinálok.
    Másik meg hogy az is időre megy hogy a heist-et elindítod és beállítod a részesedést,meg a bejutást kijutást,satubbi.
    Ráadásul heist táblán a billem megkergült és nem mindig oda ment ahova én akartam,heist táblán túl érzékeny a billentyűzet,nyomtam volna egyel felfelé erre kettőt hármat ugrott.
    Közben meg az idő ment,első próbálkozásra el is toltam,lejárt az idő és nem volt beállítva minden,másodjára meg nem tudom hogy Bluu mennyi pénzt kapott,mert a heist menekülési pontjánál megint begőzölt a bill és nem akarta engedni hogy válasszak.Így fogalmam sincs hogy most Bluu-nak mennyi lóvét adtam.
    Heist végén meg meghülyült a játék és percekig egy lépcsőből bámultam kifelé.
    Ciki hogy ilyen bugos a vége.Sima heistek meg DD heist táblája sem ilyen szar.
    Jah meg miután percekig csak töltött és bámultam a lépcsőből kidobott publicba,de a hang gallyra ment,az autóknak nem volt hangja a rádió meg úgy üvöltött hogy a hangot le kellett vennem.Kíváncsi lettem volna a kocsi hangjára,de néma volt meg a motor is.A szirénája viszont szólt ahogy kell.Szóval vicces volt.Minden hang meg volt,csak kocsi hang nem,na meg a rádió eszetlenül hangos volt.

Új hozzászólás Aktív témák