- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- iPhone topik
- Apple Watch
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- VoLTE/VoWiFi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én elöször feltöltöm a winewoodost, mellé hívom a terrorbyte-ot, a cooldown alatt felváltva töltöm a másik 4et. Ha betelt lehívom a Terrorbyte-ot a xero mellé és felváltva töltöm azt meg a reptérit (talán bilgeco) ha az a 2 megtelt jöhet a másik 2 amik a keleti részen vannak az autólopós raktárhoz közel.
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Plata
félisten
válasz Kaci84 #77097 üzenetére
Cargonál jól jön,ha van több raktárad,ha egy raktárad van akkor nem.
De terrorbyte számítógépe elég kevés infót ad,arcade gépe ezen a téren is jobb,terorban csak egy lista van a raktáraidról,de árkádban teljes infó elérhető,mintha CEO irodában lennél,csak itt minden elérhető,nightclub kocsilopás,láda lopás MC gyárak,hangár,bunker.
Cargo lopásnál cd van.
Ha egy raktárad van akkor van cd,ha több raktárad nincs cd mert lopsz másikba oszt kész.[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz 2thletme2day #77089 üzenetére
Köszi, kicsit mérges vagyok. Félig-meddig ezért vettem meg. Youtubon néztem egy arc műsorát a TB-ról, de ezt el nem mondta volna.
Majd én csinálok külömb műsortPersze a Cargohoz még hasznos, rengeteg időt lehet vele spórolni... kivéve ha itt se úgy van hogy elképzeltem
[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz H A M M E R #77095 üzenetére
Nem egyből kapod meg.
De majd meg kapod.Csak fel kell menned a játékba hogy később meg kapd.
Nyert kocsin motoron alapból van biztosítás. -
H A M M E R
csendes tag
Nyertem a szerencsekeréken egy opressort. Arra ugye van biztosítás? Vagy külön kötni kell?
Beléptem ma, de nem kaptam meg az 1 milliót, amit itt korábban írtatok. Az mitől függ? Szerencse, vagy minden nap be kell lépni?
-
Steamen msot 15 EUR a GTA V és 16 EUR a premium edition
-
válasz 2thletme2day #77092 üzenetére
Értem.
Akkor eladásnál oda kell menni személyesen. Világos.
Még jó hogy 1 helyen vannak◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
2thletme2day
őstag
válasz MaxxDamage #77090 üzenetére
Eladást ne indíts a szuperszámítógépről. Nem fog kirakni a szállítmány elé mintha a bizniszből indítanád. Csak lerakja a biznisz elé a motyót aztán mehetsz érte ahogyan tudsz.
Nem csak nálad mutatja fordítva.
[ Szerkesztve ]
-
cadgers
aktív tag
Csak nálam van felcserélve a super computerben a jelmagyarázat? A stockot supplynak jelöli, és fordítva! Amire azt hittem, hogy tele van supplyval, és üres a stock, kiderült, hogy pont hogy a stock van tele! Amikor bejelentkezek a motorcycle club gépbe, ott már jól mutatja!
-
válasz 2thletme2day #77089 üzenetére
Super PC - Jó dolog, ma kezdtem el innen intézni a dolgokat és nem kell mennem sehova.
Eladáskor ha partyt szervezek, akkor az hogyan van? Oda tesz át engem vagy mindenkit a game? Vagy mi a menete ilyen eladás(ok) esetén? Partyt invelek és behívom őket az Arcadeba és azután indítom az eladást? /nem vágom, azért kérdem/◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
2thletme2day
őstag
-
őstag
Megvettem aTerrobytot,de jól látom, hogy a Bunkerba supplyt csak lopással lehet indítani? Venni nem lehet?
-
válasz HussarF #77084 üzenetére
Most "dupla" /hét/ van
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
the_mad
aktív tag
válasz MaxxDamage #77069 üzenetére
A nem elérhetőkhöz kiírja hogy mi szükséges, el kéne tán olvasni.. Headhunter megéri 2perc oppressorral és 40k-t ad. Utána asszem 4 perc pihi.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
válasz cadgers #77080 üzenetére
Amiket ürítek, oda kell a Supply értelemszerűen
Arcade-t most vettem meg, 3.2 M+ volt fullosan. Most arra a Super PC-re leszek kíváncsi mi is az, meg is keresem majd.◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
cadgers
aktív tag
válasz MaxxDamage #77077 üzenetére
5 technikushoz elég a CEO I/E, bunker, meth, cocaine, cash, a másik kettő teljesen felesleges! Ezek legyenek meg full upgrade-del, és mehet a pénzzel supply-zás! De ahogy mondták, supply nem kell beléjük, hogy termeljen a nightclub, csak ne legyenek bezárva!
-
Plata
félisten
válasz HussarF #77078 üzenetére
Szerintem is termelnie kell,mert a mariska gyáram amikor le volt állítva és oda akartam tenni technikust nem engedte,csak mikor újra elindítottam.Mázli hogy pont NC mellett van kb 100 méterre.
Így csak át sétálok az utcán és újra leállítom vagy elindítom.[ Szerkesztve ]
-
válasz bluuzia #77076 üzenetére
NC-hez elég ha van, nem kell termelnie.
Tudtommal ez nem teljesen így van. Be kell, hogy legyen indítva. Nem kell, hogy legyen benne anyag. De magában az, hogy van, ha le van állítva, nem elég, mert akkor nem termel az NC-hez sem. Szóval az első lopás is kell bele...
[ Szerkesztve ]
-
válasz bluuzia #77076 üzenetére
+ cadgers: Akkor csak 700k+ amibe kerülni fog és NC-be ha koko/meth ki van "termelve" akkor át is lehet állítani egy technikust a docura /ha jól vettem ki korábban az eszmecserét/ Termelni / eladni külön eszemben sincs.
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
bluuzia
senior tag
válasz MaxxDamage #77074 üzenetére
Ha van pénzed megveheted a legolcsóbbat, de ne indítsd be! Még az első lopásra sincs szükség.
NC-hez elég ha van, nem kell termelnie.
Ugyan ez van az összessel.Én csak a Dailyk miatt indítottak be őket.
[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
cadgers
aktív tag
válasz MaxxDamage #77074 üzenetére
Docut ne vegyél, nem éri meg, helyette meth, koko, cash, mindegyik full update-tel!
-
Ha csak NC-hez veszek Docu gyárat, akkor azt fel kell Updatelni, vagy Simán is jó/maradhat?
-
ProgenXL
őstag
Nocsak. Elég régen adott live-ot az RS. Holnap erre ismét sor kerül.
[link]Gunner for life
-
válasz Gawamatsu #77034 üzenetére
Hát nem sok, de több mint a semmi
VIP Workot néztem, nem sok elérhető nálam, ez minek a függvénye? Melyik éri meg jobban? (könnyűség/jó cash?)
Valamit megéri megvenni? (Car/egyéb)◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ProgenXL
őstag
offf
Aki vidékre vágyik Los Santosból azoknak ingyenes a Farming Simulator 19.
Nem steames...Gunner for life
-
őstag
-
cadgers
aktív tag
we couldn't sign you in automatically
Másnál is van ilyen probléma? Nem enged be a rockstar games launcher! A social club működik a böngészőben -
IntelKiller7
veterán
Xboxon, hogy lehet lassan megpörgetni a Wheelspint?
Battlefield Hungary FB csoport: https://tinyurl.hu/OrvU/ | XO GT: Alwin4K
-
Kiskokó
veterán
válasz MaxxDamage #77050 üzenetére
Mondtam tegnap, hogy nézelődj.
M menüt nyálazd át, és akkor nem új hogy CEO- heli melléd rakódik le .[ Szerkesztve ]
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
válasz gabesz123 #77049 üzenetére
Big Thanks!
-
gabesz123
tag
válasz MaxxDamage #77048 üzenetére
Interaction menü, CEO, VIP work.
-
válasz HussarF #77047 üzenetére
Azt esetleg meg tudod mondani, hogy merre indítható?
-
válasz MaxxDamage #77046 üzenetére
free-roam mission
-
válasz ProgenXL #77045 üzenetére
Mennék veled erre a VIP Workre, bár nem tudom mi az.
-
ProgenXL
őstag
nos akkor vip work on
4-5fele akkor én is fent leszek.Gunner for life
-
Plata
félisten
válasz Kiskokó #77042 üzenetére
Vedd elő a morcos Saabe-t és parancsolj rá a népekre.
(#77041) zsiz
Hát 4-5 körül nekem nem jó,leghamarabb talán 8 felé.
Ha napközben fel is tudnék menni akkor sem jó,mert közben bármikor megzavarhatnak,így GTA kilőve,max olyasmit tolok amiben lehet 20-30 percet afkolni,vagy nem gond ha alt tab-al el kell tüntetni a játékot.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz 2thletme2day #77039 üzenetére
Hát erre gondoltam én is,mert ugye opressor alapból csak egy motor oszt kész,be kell vinni bunkerbe,bunkerbe kell MOC,MOC-ba kell hogy sok pénzért megvedd a fejlesztéseket,vagy pár hét alatt a munkásaid ki fejlesztik.
De szerintem azt nem sokan várják ki,inkább ki fizetik a fast research-t sok sok misiért. -
Kiskokó
veterán
Mi vagyok én more az Unicef?
Na szervezzétek azt a talit de rögvest!
Podium car : LOLpressor
Ezaz hátha valami barom sajnálja rá a pénz de azé megnyeri
Mondjuk a sima az még jó is legalább nem Noobpressor mint az MK2
Azé aki nem tudja vezetni az nem hogy lőni nem tud vele de úgy megdöglik mint a szar[ Szerkesztve ]
-
Gawamatsu
senior tag
30/1/2020 Weekly GTA Online Bonuses
New Content:
Albany V-STR, $1,285,000Podium Car: Oppressor
Log-In Bonuses:
1,000,000 GTA$ for players who log in from 30/1/2020 to 5/2/2020Double GTA$ and RP Activities:
Motor Wars
Deadline
Target Assault
VIP WorkDiscounted Content:
Shotaro, $1,335,000
Menacer, $1,065,000
Scramjet, $2,088,000/$2,777,040
Nightshark, $747,000
Dune FAV, $510,000
Half Track, $1,017,000
Weaponized Tampa, $951,000/$1,264,830
Anti Aircraft Trailer, $840,000/$1,117,200
Insurgent Pick Up, $810,000
Ramp Buggy, $1,440,000
Technical Aqua, $672,000/$893,760
Ruiner 2000, $2,592,000Twitch Prime Bonuses:
Pyro, $670,000
Rhino, $300,000 -
Plata
félisten
válasz Kiskokó #77032 üzenetére
Akkor a felét ide adhatnád.
Kéne egy tali,vagy valami hasonló.
Csinálhatnánk Lifeguard talit.
Egész mókás vonulni velük.
Csak kéne vagy 10-15 ember legalább.
Megcsináltam a Big con heist-et tűzoltó autó miatt,de kiderült hogy nem vihetem haza csak Pegazus járgány,így meg sem vettem.Azt hittem azt is haza lehet majd vinni mint a Lifeguardot.Jó lett volna.
Nekem egy lakókocsi kellene már,amit haza lehet vinni és tuningolni.Nem olyan szar mint ami most van és Pegazus-os.De most én is kevesebbet járok fel mert gőzerővel farmolom a pénzt egy másik játékban.
Meg akarom venni a 450 doiláros bundle-t ami jön februárban STO-ba,van rá pénzem,csak ha megveszem akkor zavarni fog hogy a pénzem nagyon lecsökkent,így most arra farmolok.[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
van még vagy 75 millióm, minden "szart" meg nem veszek meg ami nekem nem tettszik szóval szerintem elég lesz a zsé.
Ha lesz miért, szívesen felmegyek Online.
Szervezzetek össze egy PHHU talit vagy valami mert én akárhányszor mondtam senkit se izgatott.Talira(amin csinálhatunk bármit) megyek bármikor
-
Kiskokó
veterán
válasz gabesz123 #77029 üzenetére
Persze, én is úgy vagyok vele hogy ez egy játék csak, ráadásul a neten olyanokkal akit nem ismerünk. Nem szabad ebből vitát csinálni
SPANGLEEEEE Ha itt vagy és láttad jelezz!!
Hát beszarok hogy munkatársak lettünk a WLS-en
A PHHU mindenhol ott van!| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
gabesz123
tag
válasz Kiskokó #76980 üzenetére
Jah, nem is úgy akadok ki az ilyesmin, de attól még megjegyzem. Nekem is inkább a köszönni sem képesek résszel volt bajom.
Az is baj, hogy elég sok olyan ember kéri be magát a crew-ba, akinek csak addig fontos a csapat, amíg neki kell vmi segítség. Meg sok olyan is van, aki bekéri magát, aztán pár hét után abba is hagyja a játékot, na, szerintem az olyan tagok is tök feleslegesek.
-
the_mad
aktív tag
válasz MaxxDamage #77025 üzenetére
Azért nem vagy egy egyszerű eset, ezt lássuk be. Tegnap írtam hogy segítek, "Köszi nem kell, megoldottam".. Oké.. Tegnap fél 11-ig fent voltunk többen is. Sőt, utána is csak én léptem le akkor. Miért nem csatlakozzál hozzánk? Tuti segítettünk volna. Ne nekünk kelljen már utánad futni. Értem én hogy te ráérsz napi 12-16 órákat játszani, de a többség azért nem ilyen. Így ne is várd el, hogy minden percben valaki a rendelkezésedre fog állni.
“God made men, but Sam Colt made them equal.”
-
bluuzia
senior tag
válasz bogyobacsi #77026 üzenetére
Szia!
Nekem ilyen szöveggel nem töltötte be:
képígy sikerült megoldanom a dolgot
De persze ez PC, nem tudom Xboxon van-e lehetőség ilyet csinálni.[ Szerkesztve ]
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
bogyobacsi
csendes tag
Sziasztok!
[kép]
Esetleg tudna nekem segíteni valaki?
(Xbox one S)
Pár napja tart ez a jelenség...story mód megy, csak az online nem.
Tudom nem PC, de hátha járt már így valaki...
Előre is köszönöm.Xiaomi Redmi 3 Pro / Xiaomi A1 / Redmi Note 7 / Redmi Note 10s /
-
válasz ProgenXL #77019 üzenetére
Már megvan, köszi.
Ma is egyedül maradtam, de többet nem fogok írni ez ügyben sehova... ki nem sz*rja le nem?
Majd megoldom, mint mindent ebbe a tetves életben, no problem.
Kérdések voltak és biztos lesznek is még.
Azért köszi aki eddig is segített és a jó szándék vezérelte!◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
őstag
Human Labs DEliver EMP küldit hol kell keresni? A hidrát így akciósan lehet megvenni. Gondolom holnaptól, vagyis éjféltől lesz a váltás, utána más akciók lesznek.
[ Szerkesztve ]
-
ProgenXL
őstag
válasz MaxxDamage #77018 üzenetére
Az a doomsday heists része. Min 2 fős. Kell venni hozzá facility-t.
Gunner for life
-
Khanjali Missiont honnan tudom indítani?
Egyedül megcsinálható?◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
ProgenXL
őstag
Elvileg a következő 1 hónapban 2x is hozzánkvágnak 1millió $
Valamint a megszokott 2 dlc idén sem marad el.Gunner for life
-
őstag
Hogyan lehet lekérni helikoptert,,hogy oda tegye ahol vagyok és ne a reptérre? Csak bizonyos helinél van?
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #77008 üzenetére
Féláron beszámítja.
De az új upgrade nélküli lesz. -
"Mert akkor az elsőt eladod." ----> Nem kapok érte casht nem?
-
Plata
félisten
válasz MaxxDamage #77005 üzenetére
Csak egy lehet,másikat nem is tudsz venni.
Mert akkor az elsőt eladod.[ Szerkesztve ]
-
Bunkerből lehet több aktív is? Mindegyik full Upgradeval 1M+ amit hoz/hozhat?
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Gyúrósok ide!
- Autós topik
- LEGO klub
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 9. nap: Hot Wheels Unleashed
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 10. nap: Kill Knight
- Renault, Dacia topik
- Robogó, kismotor
- Windows 11
- Delta Force (2024)
- További aktív témák...
Állásajánlatok