Hirdetés
- Macrodroid
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Unpacked: második generációs okosgyűrű és AR-szemüveg is jöhet
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CactuS
Arcképgyáros
Voidu historical low áron adja a GTA-t: blackfriday kóddal ~4 460 Ft .
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
csadi0011
őstag
válasz HussarF #67985 üzenetére
Nem. Az első négy mission indításához min. 1 fő, az utolsó kettőhöz min. 2 fő kell Organization-ben, vagy MC-ben.
---
Más: Idén nem lesz Black Friday, mint tavaly?
https://www.rockstargames.com/newswire/article/60307/Black-Friday-Weekend-Discounts-in-GTA-Online-Nov-24-27
Jó lenne. Vagy az ajándék 1,35 millió GTA$ van most helyette? -
Plata
félisten
válasz Anulu79 #67995 üzenetére
Hát csak te irányítod merre menjen a terrrormarcsiból,de én nem nagyon szeretem,mikor gyökér irodaházban kell vele repkedni az emeletek közt az nagyon rossz.
Oszt még el is kell kábítani az őröket,ami vagy összejön vagy nem.
Ezért aztán én az őröket Ap stukkerrel szoktam altatni.
De van a drónon bomba is.
Csak a drónnal együtt robban ha jól emlékszem.
Fel akartam menni hogy csinálok neked képet,de szívás épp lépnem kell.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz #81556480 #67986 üzenetére
Terrormarcsin van egy drón ha megveszed,némelyik küldetésben azzal kell szenvedni.
Elég vacak az irányítása.Majdnem olyan mint Vice cityben az a gagyi modell helikopter.
Én azt szoktam csinálni a küldiben hogy kilövöm drónt ahogy a küldi kéri,aztán kiugrom kocsiból és jól lepuffantok mindenkit az épületben pisztollyal.
A fene sem fog azzal a kis szutyokkal szöszmötölni.(#67990) Anulu79
Nekem az is van rajta,de még soha sem kellett használni.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz Gawamatsu #67984 üzenetére
Csak az első 3 tolható privát sessionban asszem.
Vagy 4?
Fene tudja,de nem kell hozzá több ember,bár nem árt ha van.
Mert van ami egyedül nehéz lesz.Van az a küldi amiben kell hogy valaki vezesse terrormarcsit és nyomkodja a spéci gombot hogy térképen megjelenjen a cél jármű.Másik meg odarepül és kilövi.Biztos egyedül is letolható,de nehezebb hisz bent kell maradni a marcsiban térképet nézni és oda is kell menni,három célpont ha nagyon messze van egymástól az ciki lesz,10-15 kilómétert utazgatni terrormarcsival. -
Anulu79
addikt
A Terrorbyte-os missionöket lehet egyedül is tolni vagy mindenféleképpen kell még minimum 1 ember? Gondolom csak publicban lehet ezt is.
-
-
Gawamatsu
senior tag
Tegnap TV állítgatás/tesztelgetés közben találtam:
Solomun -
Plata
félisten
válasz w.miki #67975 üzenetére
Ha azt akarod hogy ne kelljen neki nulláról kezdeni,akkor a prémium,ha elég hogy nulláról kezdi akkor sima.
Prémium előnye hogy tényleg egy csomó mindent ad,lesz saját háza,irodája,motoros klubja,bunkere na és mc gyára.
Jó pár kocsija.Ruhája.
Hatalmas előny mert egyből tud bizniszelni,nem kell neki szenvedni rengeteget azzal hogy nullás szintről nulla pénzel szenved.Az első bizniszt mire összegyűjti kezdőként egyedül az elég nehéz.
Segítséggel sem sokkal jobb.De egyedül nagyon szár. -
w.miki
veterán
De rábeszéltetek erre a Premiumra, hogy az sokkal jobb multira.
Grand Theft Auto V and Criminal Enterprise Starter Pack Bundle
Itt lehet lekérni kódot, és akkor tényleg 25 euro lesz.
Gift-et be kell pipálnom, ha ajándékba szeretném, igaz? Utána bármeddig (karácsonyra lenne) felhasználhatom, nem fog lejárni?[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Đusty
addikt
válasz w.miki #67973 üzenetére
[itt 14€ most]
Én már vásároltam itt, nem volt gondom de egyébként nem tudom mennyire megbízható.[ Szerkesztve ]
-
Plata
félisten
válasz w.miki #67971 üzenetére
Humble store-ról egy kódot kapsz emailben.
Azt be tudod aktiválni.
Ez az a csomag,ehhez egyből kapsz motoros club-ot bunkert,kocsikat,házat,CEo irodát,hamis pénz gyárat.
Oda adod neki a kódot,ő aktiválja és kreál hozzá social club accountot.
De holnap nem lesz olcsóbb?[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
erre gondolsz, ami 33 euro most? Ennél többet nem szeretnék rászánni, olcsóbban jobb lenne.
Ez a HumbleStore megbízható bolt? Vagy honnan érdemes rendelni?
Hogy működik ez? Regisztrálok egy gmail-es fiókommal, Paypal-lal fizetek, kapok egy letöltő linket, és egy kódot a gmail-embe? Azt át tudom küldeni a kis srácnak, azt tudja használni az ő gmail címével? Még külön kell regisztrálnia neki egy RS accountot is, és azzal beléphet?[ Szerkesztve ]
-
szTotyy
őstag
válasz w.miki #67968 üzenetére
A steames, vagy bármely letölthető formájú csak a szokásos dolgokban különbözik a lemezes változattól, nem veszik el, nem karcolódik, nem törik, nem kell cserélgetni a lemezeket telepítésnél, meg a hasonló előnyök...
Az ára nem rossz, ahogy néztem most tényleg mindenhol ennyiért adják.
A plusz packkal kapcsolatban meg csak rajtad múlik mennyi pénzt szánsz az ajándékra. Manapság már szerintem nagyon nincs jó arányban a shark cardok vételára és az érte kapott játékpénz. De az biztos, hogy egy kezdő játékosnak minden százezer sokat számít (mondjuk, ha bekerül egy jó társaságba, hamar ki lehet farmolni néhány százezret).(#67966) Kiskokó: még nem néztem végig, de amennyit láttam belőle, tényleg nem semmi, kíváncsi lennék mennyi idő alatt hozta össze a srác. Van benne munka az tuti.
[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
GTA5 vásárlása ügyben szeretnék segítséget kérni.
Rég nem játszom, de a családban egy kis srác szeretné PC-re.
Láttam, hogy van Steam, és DLGamer változat is, most 20euro-ért. Illetve kb. ennyiért HApró-n DVD verziók is.
Melyiket érdemes megrendelni. Mik a különbségek? Illetve, ha valahol megrendeltem, hogy kapom meg, és hogyan tudom neki odaadni, karira?
Esetleg érdemes várni más akcióra? Vagy más oldalon is keresgélni?
A cél online játék, ehhez elég az alapjáték, vagy inkább érdemes, valami plusz packot nézni?[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
Egy kicsit belenéztem, nem rossz. Hátha másnak is új.
| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
Anulu79
addikt
válasz IntelKiller7 #67964 üzenetére
Én is tervezek egy kis GTA-t ma is. Meg a Terrorbyte is nagyon csábító, hogy minden akciós vele kapcsolatban.
-
Plata
félisten
válasz IntelKiller7 #67961 üzenetére
Igen,de most sok bónusz van mindenre.
Megint egy link.Nem gémsztáros. -
szTotyy
őstag
válasz IntelKiller7 #67961 üzenetére
Igen. Tegnap.
Első nap 750.000.-, aztán naponta 100.000.-
Az ajándék részleteit feljebb Plata linkelte (#67958). -
Anulu79
addikt
Látom akciós a Terrorbyte is. Abba mit érdemes megvenni?
-
gabesz123
tag
válasz Tomzi78 #67948 üzenetére
Már nem azért, de pont az MC, az, amit hülyeség lenne időhiány miatt hanyagolni, mivel majdhogynem full passzív bevételi forrás, és ha a NC-ot is hozzáveszem, nem is keveset termel.
Reddit-en írta le valaki, ami bennem is megfogalmazódott. Mi készül itt decemberben, hogy ennyi x2-es hét van?
A Hunter jó heli? Bár sztem mindenhogy megveszem majd, mert ennyiért megéri. Ugyan nincs rá trade price-om, de még így is kevesebbe fáj, mint anno a buzzard.
-
szTotyy
őstag
válasz Anulu79 #67950 üzenetére
Amiatt is, meg az mc bizniszek miatt. Meg amúgy az elmúlt pár hét miatt is. A terrorbyte-os küldikkel - a gyorsasága miatt - jobban lehetett pénzt szerezni, mint bármi mással.
Adakozó kedvükben vannak mostanság a Rockstarnál. (új tartalmat is adhatnának már)[ Szerkesztve ]
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #67947 üzenetére
Ha nem te indítod a PP-t csak behívnak, akkor ha már bent vagy LSC ben addig amíg nem jössz ki addig nem dob ki, és tudsz tuningolni.
Na fasza dupla MC, jó hogy vagy 1 hete megint teli áll mindenem.
Estére napszámosokat keresek melóra!! Akarom mondani kedves, aranyos segítő crew társakat[ Szerkesztve ]
-
hegyipapa
senior tag
Heti akciók :
Bonus GTA$ Activities:
Vehicle Cargo (1.5X)
MC Businesses (2X)
Discounted Content
FH-1 Hunter ($1,240,000)
Pyro ($1,340,000)
V-65 Molotok ($1,440,000)
Tula ($1,556,000)
Overflod Entity XXR ($1,489,250)
GB200 ($611,000)
Rapid GT Classic ($575,250)
Dewbauchee Vagner ($997,750)
Shotaro ($1,335,000)
Déclassé Hotring Sabre ($539,500)
Sea Sparrow ($1,179,750)
Offices
Nightclubs
Facilities
Hangars
MC Clubhouses
-
Kiskokó
veterán
válasz bluuzia #67943 üzenetére
Meg ha még a PP re is rászoknál... lenne egy kis időd vissza írni és pénzt is dob (több embernek is)
Múltkor megint számolgattam. Napi átlagosan 2 PP vel számolva, kb 750 napja = cirka 45 millió
De volt mikor Segal / Lepke (stb) megküldtük és hetekig napi 6-8-10 PP ment le[ Szerkesztve ]
-
bluuzia
senior tag
válasz HussarF #67942 üzenetére
Kikérem magamnak.
Becsületes munkával spóroltam össze.A drágább eladásnak köszönhetően (+ 2x 500K a dailykből) a múlt héten 11 millával + pár kocsi feltuningolási árával lettem gazdagabb.
Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
Lorell71
tag
válasz mikesum #67935 üzenetére
"A kulcsszó: sessionváltás!!!" ebben az esetben nem működött. Nem csak váltottunk, a játékból is kiléptünk teljesen, mégse tudtunk CEO/MC-be lépni. Aki ott volt kapott letiltást és 10.000 dollár bountyt. Én töröltem a Social Clubot, újratettem és jó lett, de egy bizonyos idő után helyreállt mindenkinek.
-
Heller2
aktív tag
válasz CactuS #67938 üzenetére
Igen, ez volt a gond, hogy nem értem el az alkalmazást a régi telefonon. Szétcsaptam. Igy bejelentjezni sem tudtam, ha sikerult (megjegyzett böngeszo),akkor az eltavolitashoz is kér egy kódsort. Szoval igy összejöttek a dolgok. Most meg win32kbase.sys hibával lefagy a jâtek . Ennek ma utana nezek, ilyenem még nem volt.
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Heller2 #67936 üzenetére
Igazából az a verzió miért nem jó, hogy bejelentkezel RSCn, remove 2-Step Verification Device, majd az új telefonon megint telepíted? Vagy behalt a telefon és nem érted el az appot?
Anulu79: Pedig hasznos dolog, illetve jobb helyeken a telefonszám-os azonosítással leszedhető az elveszett/sérült authenticator. Pl Blizznél volt, hogy behalt a régi authenticatorom, viszont SMS protect volt, azzal leszedtem az accról és regisztráltam egy újat gond nélkül.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Heller2
aktív tag
válasz Heller2 #67844 üzenetére
Ha esetleg valakit érdekelne a folyamat, ha így járna: (telefoncsere)
Szóval, arról az email címről írjál közvetlenűl a supportnak, amin be vagy regisztrálva.
Add meg a levélbe a nick-edet, azt, hogy milyen verzióval játszol( Steam, dobozos, egyéb)
Kell képet csatolni, egyet amikor belépsz (látszik a mail cím, meg a csillagok), egyet amikor a két lépcsós azonosításhoz kéri a kódot.A játékban megadott születési dátumot.
Ekkor ők küldenek egy linket, amivel kiiktathatod a 2 lépcsős azonosítást és be tudsz lépni...
Egy-két nap levelezést megspórólsz, ha egyből ezeket küldöd...
[ Szerkesztve ]
GTA V Online: Lepke77 vagy valami hasonló(k)
-
PeL
addikt
Na ilyenkor mi van? Bejött a sessionünkbe egy modder aki csinált ott mindenféle hülyeséget, miután nagy nehezen kileaveltünk onnan mert folyamatosan ki be pakolt minket egy lakásnál nem lehet belépni se CEO-ba sem MC-be, még relog után sem mert azt írja hogy "The computer has been blocked due to your recent behaviour"... Azért elég meredek hogy egy modder ilyet tud velünk csinálni. Mit lehet ilyenkor tenni?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a videokártyám (RX460) gariztatni van (ventilátor zörgött) és nincs kedvem leszedni az amd drivert majd fel az nvidiát a tartalék (GT630) videokártyámhoz, ha meg a gariztatás lezárul vissza az egészet.
Van viszont egy tartalék gépem (Core2Quad 9400) ebben van a GT630. A 4 giga ramtól mondjuk tartok a GTA5-höz.
A kérdésem:
Feltelepíthetem-e a GTA 5-öt erre a gépre is ugyan azzal az accounttal? Természetesen nem fogok egy azon pillanatban játszani mindkettővel.
Nem Steames accountom van, Green Men Gaming-en vettem és Rockstar kódot kaptam.https://tinyurl.com/rasoapro
-
hegyipapa
senior tag
-
Ironfist77
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék csatlakozni a Ph!crew-hoz. Kb. egy hónapja kezdtem a GTA-t, és eddig semelyik részével sem játszottam. Kb. naponta 1-2 órát játszok. Teljesen PVE vagyok, azonban mivel kezdő vagyok esetlegesen okozhatok kellemetlenséget másnak, ezért előre is elnézést kérek. Jelenleg 40-es szinten vagyok és elég lassan fejlődök. Célom egy iroda és garázs vásárlás és a kocsi lopás-eladás beindítása, sajnos addig még sokat kell farmolnom. Nevem steam-en, és GTA-ban is: bigjo_hun . A szabályzatot elolvastam, és elfogadom. Bőven 18+ vagyok.
Előre is köszi, ha befogadtok. -
CactuS
Arcképgyáros
Mondjuk sose értettem az ilyen embereket, hogy inkább beleöl +10 percet és egy halom lőszert, ahelyett, hogy akár 3 szóban elintézné a dolgot (pl: helló, vihetem?)...
-
PeL
addikt
Ezúton üzenem a jó képességűnek hátha ne adj isten olvassa ezt a fórumot vagy valaki esetleg tudja kiről van szó és szól neki, hogy legközelebb ha cargo spawnol elég ha beírja chatre hogy kell neki és akkor eljövök onnan, vagy el sem indulok érte.
Történt ugyanis hogy odamegyek a spawnolt cargohoz ahol flare-t kell ledobni, majd jönnek rám az NPC-k, akikkel elkezdek harcolni, aztán oda jön ez a nem emlékszem már a nevére magyar illető és lelő. Először azt hittem hogy véletlen volt mert pont mögöttem volt egy NPC is, majd másodszor mikor visszamegyek újra elkezd lőni de ekkor már visszalőttem és megöltem, ekkor visszajön minigunnal és megöl újra aztán hallom hogy voice chatben keményen anyázik nekem, meg még az oppressoromat is felrobbantja. Legközelebb szólj, nem kell gyökérnek lenni.
[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
válasz HussarF #67920 üzenetére
Vagy csak sessiont váltasz és utána visszajössz és a kezdőhelyeden vagy ami már több minden lehet
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Lehet gyorsutazni, csak kicsit trükkös. Heist-es apartman-ba vagy facility-be tudsz. El kell hogy legyen indítva heist-ed és telefonon Lester mindig felajánlja, hogy folytasd. Ha rányomsz, egyből bespawnol oda, ahol indítottad, de ha nem elindítod és kilépsz, akkor már ott is vagy az apartmanban vagy facility-ben. Egyszerű fast travel.
-
Đusty
addikt
válasz csadi0011 #67914 üzenetére
Heist tábal az elején fel van sorolva.
Ha végeztem 1-1-el át van húzva vagy halvány nem tudom mikor melyik.
Aztán meg hiába van kész mind és áthúzva valamikor lekerül és nehet újra?
Olyan is van, hogy a táblán csak térkép és összevisszaság van ekkor el van már kezdve egy heist? -
csadi0011
őstag
Interaction menu (M gomb) - Spawn location, aztán session váltás. Ha jó session-ben voltál, akkor utána vissza. is kell menni, de nem sok idő szerintem. Ha csak supplyt akarsz venni pl. bunkerbe vagy haosnló, aztán vissza városba, akkor második session váltásnál városba spawnolj vissza.
Én szoktam azt is csinálni, hogy ha tele van a session PHHU crew taggal, akkor beállítom a spawn location-t, majd ESC - Online - Join crew members. Ilyenkor legtöbbször ugyanabba a session-be rak vissza, tehát újracsatlakozol csak máshova spawnolsz.
Heist táblás kérdést nem értem.
[ Szerkesztve ]
-
-
Đusty
addikt
Online-ban lehet valahogy gyorsutazni? Legalább az apartmanok vagy facility között?
A heist tábláról mikor tűnnek el a teljesített státuszok? -
kzoltann
aktív tag
Vegre 6 het utan downloading GTA. Mar hianyzott.
-
Segal
veterán
válasz Anulu79 #67906 üzenetére
Az életbe nem fogsz érte lemenni mindig m menüből vagy telefonról fogod hívni. Mondjuk ez pont az az autó amivel az elején állatkodik az ember párszor aztán ott rohad el neki a mélygarázsba
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Anulu79
addikt
Sikerült beszereznem a Ruinner2000-t. Vásárláskor nem kérdezte meg, hogy melyik garázsban legyen. Ilyenkor hol van az autó és hogyan tudom lekérni?
-
bluuzia
senior tag
válasz CactuS #67902 üzenetére
Ha már belenyúlsz az összefoglalóba, akkor betehetnéd a tippeket, amiket a napi feladatokról írtam.
Köszi.Segítség a GTA V. napi feladataihoz: https://logout.hu/bejegyzes/bluuzia/gta_v_daily_objectives_tippek.html
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz VikMorroHun #67900 üzenetére
Jogos, akkor te írtál rám privátban ezzel kapcsolatban. Elnézést kérek, akkor el voltam havazás és mivel nem jelöltem meg, utána egyszerűen nem találtam a sok privát között. Név alapján már meglesz, rövidesen bekerül.
-
válasz VikMorroHun #67900 üzenetére
Hát nem tudom mi ez a tipphalmaz, de itt többször felmerült ez a kérdés és sosem tudott senki válaszolni eddig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest