Hirdetés
- DIGI Mobil
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Macrodroid
- Fotók, videók mobillal
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Huawei P30 - kell ennél több?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Három új órát hozott a Samsung, a csúcson az Ultra
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Csizmás
titán
válasz csadi0011 #71938 üzenetére
gondolom később aktiválják, a twitteres móka alapján lentvan a file, de később kerül be. as usual, minden dlc-ben jött 8-10 autó, amiből 2-4 volt elérhető indulásnál.
ps. gyertek veretni,
fritzkandur
az RSC-m.[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Segal
veterán
válasz csadi0011 #68097 üzenetére
Sehogy
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
-
Đusty
addikt
válasz csadi0011 #67914 üzenetére
Heist tábal az elején fel van sorolva.
Ha végeztem 1-1-el át van húzva vagy halvány nem tudom mikor melyik.
Aztán meg hiába van kész mind és áthúzva valamikor lekerül és nehet újra?
Olyan is van, hogy a táblán csak térkép és összevisszaság van ekkor el van már kezdve egy heist? -
VikMorroHun
őstag
válasz csadi0011 #67268 üzenetére
Pusztán kíváncsiságból: azzal, hogy telepakoltad idézőjelekkel amit írtam, kinek segítettél és miben?
Plata: Sajtburger egy PH tag, és tegnap valamiért nem tetszett neki, hogy el akartam adni a kokómat, aztán mentünk a többieknek segíteni. Vagy valami ilyesmi. Nem igazán értettem, de mindegy.
- Jövőre az összeomlás után várható az ingatlan árak esése? - Ha egy ingatlan összeomlik, akkor annak általában jelentősen csökken az értéke.
-
Kiskokó
veterán
válasz csadi0011 #66134 üzenetére
Én nem tudom most akkor mi volt tegnap... de a Pehaa nevű barátod érdekes volt.
Érdekes módon a hajómon voltunk miközben Fricivel PPztünk és 4 en voltunk 1 CEO ban. A srác meg oda jött.
Eddig semmi extra, viszont én nem figyeltem hogy hol mászkál a gyerek és szétsoroztam a hajómat Buzzardból rakétával.
Aztán tűnt fel hogy ott van ez a srác is de kb a 10-15 buzzard rakétától egyszer sem halt meg amit lehetetlennek találok. Tehát 5-en voltunk ott és a srác NEM volt velünk egy CEOban.
A kérdésre azt mondta (valami nevet is említett), hogy milyen mod-ot használ... utána már persze "csak vicceltem" volt a válasz.| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
-
hegyipapa
senior tag
válasz csadi0011 #66134 üzenetére
Ezt olvasd el !! Részedről oké akkor, jelentkezz sc-n a Crew-ba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest