- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz
Atish19 #82887 üzenetére
Ne félj nálam a GTA-ban is szépen kipörög a VGA- de mégse akkora durranás mint vártam.
Nekem is 1060 6gb- volt előtte.. oké hogy FHD-ből felléptem 2K-ra de azért hogy ugyan olyan beállításon szinte majdnem rosszabbul ment... érdekes
a Proci malmozik 50% körül mindig, mondom veszek egy rendes VGA-t hogy ne az legyen a limites de pikk pakk a 2070 Főzi magát95% kihasználtsággal
Sőt most úgy néz ki a VGA-mat küldhetem vissza gariba mert el elmegy a kép.
-
Locutus
veterán
válasz
Atish19 #82867 üzenetére
A 80fps max biztosan nem ok. Más programok nem mutatnak hasonló túl alacsony teljesítményt?
Nekem az abszolút minimum, amire néha leesik, az a 80. Amúgy általában 100-120.(Töltőképernyőn 266... lol, csak gondoltam megemlítem, hisz ezt látjuk a legtöbbet)Kiváncsi leszek 10 nap múlva mit mutat a 3080 pl GTA5-ben... remélem használható 4K teljesítménye lesz. (egy stabil 60fps minimummal megelégednék
)
-
McSico
senior tag
válasz
Atish19 #82867 üzenetére
Ha csak online módban esik be az fps 80-ra akkor szerintem semmi ok a pánikra. Online-ban más is befolyásolja az fps-t. Pl szerverek állapota játékosok száma és internet kapcsolat minősége, modderek száma stb.
Plusz kétlem hogy az online 100fps-re lenne optimalizálva. Nekem is simábban fut a story mode mint az online. Mivel gyengébb a gépem kevésbé észrevehető, mert én fix 60fps-re lőttem be a játékot. Mondjuk a monitor se tud többet. -
válasz
Atish19 #43654 üzenetére
Köszi mindenki, ilyen válaszokat kerestem , ha kifogok egy faxxa példányt akkor sok minden nem lehet akadály neki. 4k ultralófaxx gaming nem érdekel, csak van pár játékom amit eresztenék fullhd-ban, de sajna a legtöbb a mostani karcsival ( valami amd 8750 v iesmi ) meg se mozdul :/
-
ProgenXL
őstag
válasz
Atish19 #42571 üzenetére
pl kb 2hónapja engem ceo láda szállítás közbe savage helivel kilőtt majd a ládát felrobbantotta egy PH-s. Aztán még neki állt feljebb.
Vagy ami ma történt hogy ph-s gyerek haverja MC közbe ölt meg több crew tagot, az meg le se szarta pedig mellette volt. Szólhatott volna hogy ne tegye.
-
McSico
senior tag
válasz
Atish19 #40151 üzenetére
Én most mentem fel public-ba. Nem jártam ott egy ideje, de mondom felnézek, mert pont vérdíjat kellett begyűjtenem a napihoz. Találok is egy tagot, mondom rácuppanok. Közbe más is ráment tankkal. A tankos meghalt. Itt kezdtem gyanakodni, de azért nyomultam tovább. Odaérek, elkezdem sorozni a srácot, erre nem csökken az élete. Na mondom, ez már alakul. A srác válaszként belerúgott a Kurumámba, erre azzal repültem pár métert. Erre tovább nyomult, persze én hiába lőttem. Végül kigyulladt a Kuruma, és bónuszként kaptam három csillagot.
Úgyhogy ne aggódj, van csitter.
(#40200) Syd2012
De jó... Ez után már hosszú eltáv van. De jó lenne tudni, hogy mire fel bannoltak ki. Bezzeg akivel összefutottam, biztos vígan rugdos szét még pár játékost. -
válasz
Atish19 #40170 üzenetére
Hát őőő, ez így érdekes. Én amikor utoljára vettem a karakteremnek, akkor a fegyver nélküli még tárolható volt garázsban, de az már pár patchel ezelőtt volt.
A wiki alapján a sima insurgent tárolható:
The Insurgent can be purchased on Warstock Cache & Carry for $675,000 after completing The Humane Labs Raid.
It can be kept in the players' garage once bought and can be customized like any storeable car. -
ProgenXL
őstag
válasz
Atish19 #40151 üzenetére
Cheater most is van még azért. LTS-ben is god-moddal rohangált az egyik. Ahogy kiléptem az apartmanból a szivárvány minden színében voltak tankok szanaszét.
Egyik magyar ismerőshöz bedobott a játék. "money dropp pls" szövege után csak nevettem...
hihetetlen hogy ennyire feladják a játék lényegét az emberek és bant kockáztatva koldulnak..
-
válasz
Atish19 #40151 üzenetére
Azóta frissült az összefoglaló, érintőlegesen szó van benne erről is. Egyébként lényegében a pénzesőt gyakorlatilag azonnal érzékeli a rendszer és egyből kivágják azt, aki csinálja. Volt azóta ugye inpromtu race és heist csalás is, azóta viszont elég nagy energiát fektettek abba, hogy a pénzes csalásokat kiszedjék. Továbbra is vannak mod menüs emberkék, akik megölnek, felrobbantanak, stb., de pénzt már nem tudnak adni.
Továbbá ha van esetleg dupe-olt kocsid, akkor ne nagyon add el, mert valószínűleg jön érte a ban. (CEO patchnél elég sokan kaptak emiatt.)
-
Plata
félisten
válasz
Atish19 #37310 üzenetére
Tuninghoz nem csak versennyel lehet fel oldani cuccokat,szinte sosem versenyeztem,pár alkalommal unalomból de szinte minden vacak unlockolva,mert magas szinthez is kapod.Legalább is nekem minden tuning vacakság megvan,bár chrome szín nem tudom megvan-e,azt sosem néztem.Minden verdám piros vagy fekete,kivéve kuruma az PH crew szinű.
-
-
válasz
Atish19 #34790 üzenetére
Persze, telefont előveszed és ott a menüben ki tudod választani, hogy mit akarsz játszani (talán középső sor bal oldalon), missions -> LTS, ha sniper vs stunners, vagy RPG vs insuregent-et akarsz játszani. Ha nem talál, akkor ajánlja fel, hogy hostolhatsz egyet, vagy keresel tovább. Sajnos részletesebb join lehetőség nincsen, ez a rész is fejlesztésre szorul.
-
törölt tag
válasz
Atish19 #34761 üzenetére
Ezek nem modok. a creatorban készítettek ilyen stunters vs snipers/rpg/akármi. elég népszerűek ( én utálom ) elüthetetlen helyen vagy, ők meg armored kurumával és egymást kell tdm rendszerben kinyírni.
Telefonon tudsz hozzá csatlakozni, vagy itt keresel ilyet: [link] bookmarkolod, majd a játékban a bookmarkoltak közül elindítod.
találtam is neked egyet:
-
Plata
félisten
válasz
Atish19 #31609 üzenetére
Pacific standard Heist 1250000 dolcsit fizet,ezt négyfelé lehet osztani, 40-20-20-20% arányban vagy ahogy akarod.De általában 20%-ot kérnek legalább.
15%-ot akar valaki fizetni én tuti lelépek inkább.
Ha én csinálok pacific standard heist-et és haverokkal akkor általában 25%-ot adok mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Apple iPad Pro 11" (3rd Gen) Profi teljesítmény, elegáns külsővel!
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest