-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Plata
félisten
Nincs még egy olyan jó játék mint a GTA Online.
Van aminek szebb a grafikája,de a világa egy üres lószar.
Ezt meg lehet szeretni,nekem jobban be jön mint az RDR,azzal féléve nem toltam,csak a sztorit,de azzal sem vagyok teljesen kibékülve,néha akkora segg hülye küldik vannak benne hogy a parókám szerint is fárasztó.#90486negyven2
Jut eszembe,szerinted Cayo perico ruha bugot hogy hogy nem javították ki?
Csoda hogy nem zavarja őket a félpucér csajok látványa,végül is nem nagyon lehet a játékban meztelen nőket látni,de pasit azt igen.
Általában a karim le szokott vetközni.
Mondjuk másoké is,csak pasi karinál nem feltűnő ha nincs rajta felső.[kép] -
Hol értelmes vs játék az, hogy csatlakozok egy sessionbe, épp arcade-ben születtem, kilépek, épp hívnám le X-Y autómat, és erre puff meghalok, mert valaki mellém ált és lesorozott...
Vagy be van jelölve egy célom, megyek, épp ott van valaki, és mintha csak ő lehetne ott addig lő ,míg el nem megyek, vagy passzívban ki nem kerülöm. -
SkyLine3000
addikt
Pff, vagy nem pfff ez a véleményem. A public tele van köcsög modderekkel és egyéb szar alakokkal. Meg ha tudnál értelmezni, de ezek szerint nem tudsz, odaírtam, "tisztelet a kivételnek", ami alá nem 1 ember tartozik és nem csak én és a barátaim. Gondolom, a Ph-s crew-nak sem csak 2 tagja van, aki normális. Nyilván többségben vannak a normális játékosok, csak sajnos baromi sok a gyökér, akinek az a lényeg, h szétbssza más játékát. De hát ha ezt te nem tudod megérteni, sajnállak. Témát befejeztem, tartsd meg a véleményed magadnak, mert engem tovább nem érdekel. Ezután ignorállak.
-
SkyLine3000
addikt
Még annyit, h én is állig fel vagyok fegyverezve. Még a tökömön is páncél van, de nem pazarlom a lőszert ártatlanokra. Ez a különbség. Vajon miért van a sok crew? Azért, h lehessen nyugodtan játszani. A publicban szinte csak köcsög modderek, csalók vannak. Tisztelet a kivételnek.
(#83278) Plata: Sztem már próbáltam, de legközelebb majd úgy merészkedek be a harcmezőre. -
SkyLine3000
addikt
Ha szted ez a normális, h mindere egyből lőni kell, ami mozog, akkor neked komoly gondjaid vannak... Szóval, ha neked lenne vmi fegyvered, akkor az utcán szó nélkül használnád... Na ugye, h nem. A gta ugyanaz, csak itt büntetlenül lehet gyilkolászni. Gyakorlatilag publicba semmit sem lehet csinálni. Csak a poén kedvéért szoktam oda belépni. Még ha cuccolnék vmit és betámadnak, ok. De totál semmit nem csinálok, csak úgy ott vagyok és mégis kilőnek, akkor az nem normális. Nekem ez a véleményem. Sosem játszottam ilyen májnkráft féle szarokkal. Amióta megjelent a gta3, azóta a gta a fő csapásvonal nekem, csak h képbe legyél.
-
Plata
félisten
-
VikMorroHun
őstag
Szerintem aki elég komolyan tud csalni, azt már egy ilyen apróság sem állítja meg. Ezért vezették be annak idején a crewban, hogy mindenkinek ellenőrizni kell a barátlistáját. Az utóbbi időben nem volt időm játszani (ma néztem bele a Fallen Orderbe, úgyhogy eztán sem lesz
), így aztán nem tudom, hogy mostanában hogy áll a dolog.
-
Plata
félisten
Gyalogos idióta ellen naná.
Valami gagyi kocsija volt azt szétlőttem elsőre.
Khanjalit fullosan fejlesztve railgunnal van felszerelve,térsebzése van.
Lelőttem vele a csókát úgy hogy a háztetőn bujkált.
Többen ülnek benne még jobb.
Mert többszemélyes,van rajta aknavető is asszem. -
SkyLine3000
addikt
Én meg valamelyik nap jövök ki a házamból, aztán kint áll egy ürge és lelő, mielőtt elő tudtam volna venni vmi mordályt. Há mondom, a qrva anyucid! Utána eredtem, menekült, de végül Sandy Shores-nál szitává lőttem. Nevére már nem emlékszem.
Mondjuk azt sem vágom, ha igazából nem csinálok semmi rosszat (max ellopok egy kocsit és üldöz a rendőrség), csak pénzt gyűjtógetek, miért lesz vérdíj a fejemre? Küldetések miatt, vagy mi miatt? -
törölt tag
Rendben uram, nézze meg a képeket ismét. Vagy valami bug, vagy valami modder szórakozott, mivel a karakter arca fekete, keze és a nadrágja meg ilyen buzi színű lett. Amúgy én teljesen átlagosan, farmer + ingbe szoktam öltöztetni, plusz van egy öltöny szettem. Ezekhez jön néha a cowboy kalap.
-
Gawamatsu
senior tag
3,86mp-nél kell nyomni a gombot, miután megjelent a pörgess üzi.
Majdnem nem ugrott át, tehát inkámm 3,5-és 3,8mp körül lehet javasolt indítani.Kis karimmal most ez bejött. Stopperrel mértem, miután teszteltem mennyi idő múlva engedi el a pöcköt.
Invite Only-ban voltam, h tuti ne legyen pörgetés a kerékben.
-
Dijon Libra
csendes tag
Sziasztok, szeretnék jelentkezni a crew-be. A RSSC nevem, Librabe. Huszadik szinten tartok, és a játékbeli jelentétem változó. Heti 3-4 alkalommal szoktam garázdálkodni, néhány órát. Előnyben részesítem a realisztikusabb játékstílust, mintsem a anarchitikus vérengzést.Várom válaszotokat, addig is minden jót!
-
Kiskokó
veterán
Persze úgy gondoltam, csak a crack sztem verzió eltérés miatt nem fog menni.
De amúgy sajnos számít a frissítés az Offlinenak is...
PC megjelenéskor elő volt rendelve a játék, és emlékszem, hogy az Offline-ban is rengeteget módosítottak az autók fizikáján mikor jöttek a frissítések online-re
na de majd ránézek egyáltalán milyen verziójú a virágbolti
ha már mindenki ezt beszéli
(Azért írják így, mert a Warez szó instant kitiltás itt a fórumon
)
-
Plata
félisten
EVE nagyon jó,de full pvp.
Ha benézel valamit akkor game over.
STO-ban nem kell mindent újrakezdenem mert figyelmetlen voltam.
EVE-ben azért vesztettem el a drága hajóm mert túl lökött voltam.
Végre megszereztem és kiakartam próbálni minél hamarabb,jah biztosítást nem ártott vóna venni rá mielőtt kimegyek bányászni.
jah igen,én EVE-ben bányászni szerettem,evvan.Engem az kapcsolt ki.
STO-ban ilyen veszély nincs,afkolhatsz fél napot akkor sem fog a kutya sem megtámadni,mert nincs is rá lehetősége.
Kivétel a semleges zóna,ott lehet egymásra lőni.De az csak egy rendszer,az egész büdös nagy galaxis többi része afkolható.Mert max a cset fog zavarni. -
Plata
félisten
Számomra inkább nem lövöldözős.
Hanem valami multi amiben jókat lehet szórakozni együtt.
Szerintem ennyi év alatt egyszer sem kerestem benne a lövöldözést.
Mert csöppet sem izgat.
Az hogy Saabe-val heccből egymást lődözzük néha az más,az megint ökörködés.
Az hogy valakinek az a szórakozás hogy más játékát tönkre tegye csupán csak azt bizonyítja mekkora egy.Csúnya szó.
Nem akarok csúnyát írni de ha gondolod ingame leírom. -
capulet75
addikt
Nem léptem be senkihez. Egy parkolóban ültem egy kocsiban, néztem h milyen cuccok vannak free aztán kiirta h mittomén jóska9876 beinvelt egy házba, onnan azonnal ki is dobott, ott állt vagy 20 player, és ment közéjük a detonácó... és ezt egymás után 3x. Semmit sem tudtam tenni ellene, nem kellett invet elfogadni ( ezen csesztem fel az agyam picit ). 3xorra azért elfutottam gyorsan, és visszalőttem a parasztra egy gránátot...
-
-
Mr.Csizmás
titán
mondjuk ettől még lehet olyan korlátozás, hogy SKC-s pénzt nem enged feltenni, csak amit ingame farmoltál, illetve a SA-féle limitek, anno eljátszottam a tisztán szerzett pár millámat, persze adott hitelt a kaszinó, de idővel kezdtek kergetni a jakuzák a -1,5M egyenleg miatt
-
Kiskokó
veterán
Laci : a fullos legdrágább yacht 10 milla szóval igen kb 6 Milla körül van. Ez elég jó akció.
Én egyszer kaptam el jó akciót, akkor 50% volt. 5.5 milla körül vettem.
Ezen kívül mindig lemaradtam vagy előtte vettem meg valamit amit utána akcióztak.zsoxx :
Annak aki nem használja lehet nem jó semmire.
Én ott spawnolok rajta jó helyről közel minden hozzá, a heli ami igaz nem Personal de mindig ott van az 2 millás asszem.
Hajó is van hozzá és jetskik, van hajóvédelem amit akkor is betudsz kapcsolni mikor ha nem vagy rajta. Ez bárkit lelő aki arra repked.Illetve van egy Vip workje CEO ban az a bizonyos sokat emlegetett PP (P.nci Pecek
)
Ez 30K-t fizet és10 percig kell védeni a hajót, Ha jön valaki....Alá becsléssel kb 2 év alatt nekem a PP-ből kb 60-70Millióm lett már
-
Plata
félisten
Bunkerhez kell egy CEO iroda vagy MC klubház,anélkül nem tudsz eladáshoz embert felvenni.
Egyedül eladni teli bunkert lehetetlenség,kb.Kivéve ha a leglazább eladást kapod,1 kamion.
Ha CEo irodád van és úgy adod el akkor kevesebb ember jöhet segíteni és kb lófing fizetséget kapnak,ha MC-ben adod el akkor nyolcan is lehettek és kapnak rendes fizetést is.CEO-ban asszem max négyen lehettek.
De nem kapcsolódik a gyárakhoz.Teljesen független bunker a föld alatt ahol pénzt termelnek vagy fegyvereket fejlesztenek.Ha a fejlesztést választod akkor új erősebb fegyvereket fejlesztenek neked,de pénzt nem fog termelni,max nyelni. -
simon105
tag
Ha jól sejtem, az Opressorra gondolhatsz, ami a repülő motor. Ha nem, akkor ne haragudj. Ha mégis, akkor se haragudj.
Arra viszont gondoltak, hogy a heistekben ezek a járművek nem lekérhetőek, így a menekülés legjobb módja még mindig a motorralsárgán (esetleg a bénáknak van heliglitch).
-
RoMix85
aktív tag
És neked feltűnt hogy: Nincs topicgazda,(pedig volt) , 1.hsz kb indulás (PC) óta nem frissült (pedig oda van írva...) aztán létrehoztak egy +topikot a képeknek is (De minek?! Ja és kinek?) !Fent a tilos warezolás is ki van írva mégis segítünk nekik is ha kérdésük van... Bezzeg kiutáljuk a konzolosokat, holott ők indították az egészet!
És te most még jössz ezzel?!
Ja és ez Off!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- A tökéletes hűtés éjjel-nappal: ARCTI FREEZER 8A! Most csak 7.500 Ft!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest