-
Mobilarena
Az összefoglaló átalakul, fontosabb infók a hajtás alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike Farrel
tag
Hali, olyan gondom lenne, hogy az új patch óta bármilyen járműbe ha beszállok nem tudok belőle lőni sehogy. Másnak is van ilyen problémája vagy csak nekem?
Szerk.:
Közben látom hivatalos fórumon is sokan szenvednek vele. Gratulálok a fejlesztőknek.
[ Szerkesztve ]
Steam: MiKe // Origin: Mikeka20 // Uplay: Mikeka20 // SC: Mikeka20
-
Mike Farrel
tag
Hali,
Van itt valaki akinek van Insurgency páncélozott terepjárója, mert van egy marha idegesítő dolog vele kapcsolatban (bár lehet csak engem irritál). Vettem egyet (trollkodni nagyon király ) Tetszik, hogy próbáltak kilőni rpg-vel, raktak a kocsira sticky bomb-ot plusz vadászgéppel is próbáltak lelőni és azt is simán kibírta a kocsi és mentem tovább vele. Viszont mikor valaki egy pisztollyal simán becélzott a kocsi üvegén keresztül, akkor simán átment a golyó az üvegen aztán meghaltam. Ezt direkt így csinálták meg, mert ez így katasztrófa. Ha páncélozott a gép és katonai akkor az üveg is legyen már páncélozott benne. Lehet valahol kérvényezni, hogy javítsanak ezen?[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
válasz Balathruin #18521 üzenetére
De pont az a probléma, hogy amint látod 2601-et akar megenni a 1536-ból, és ez miatt picit érdekesen működik a játék.
kopilaci1993: HD 6750M
[ Szerkesztve ]
-
Mike Farrel
tag
Hali,
Valaki erre tud magyarázatot, vagy esetleg van más is akinek ilyen jelentkezett (Westlake féle 60 gigás protable verziót tettem fel, hogy ne kelljen éveket várni)
Minden teljesen le van húzva, mégis annyi Vramot akar megenni, mint a rossebb. Laptopon játszanék, két darab Ati kártyám van egy integrált meg egy dedikált, elvileg cf rá van állítva, mégis ezt csinálja. Minden más játék szépen fut (the crew stb). Lehet nem tetszik neki, hogy rátelepítettem a legújabb beta drivert az előző driverre, amibe bele lett piszkálva?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Topik szabályok:
- Elemzés Milyen vasat rakjak a GTA V alá?
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest