Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• .Szaki.

addikt

válasz Plata #97802 üzenetére

Hát, nem tudom. Persze, régen elképesztő órákat öltem bele a GTA2-től egészen az V-ig, (kivétel a III, mert akkoriban a gépem nem vitte el a játékot, - a Celeron nem szerette - konzolom meg még nem volt, amikor pedig lett egy évvel később, akkor már jött a VC, utána pedig SA, így a III-mal legtöbbet internetkávézóban találkoztam, mert volt ilyen. :DDD )

Na de az azért is történt, mert akkoriban épp azok voltak az aktuális részek. Nyilván gyerekként nem csak a storyt toltuk végig, meg kerestük az easter eggeket, hanem sokkal több mindent. Most, nosztalgiaként ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem is fogom keresni azokat a dolgokat, amiket akkor észrevettem volna.

Elképesztő mennyiségű videó van fent, hogy mennyit változott a game a megjelenés óta és bár valóban nem tökéletes még, talán már vállalható. Emlékszem amikor bejelentették az elsők között szerettem volna lenni, de annyira szar volt, hogy azóta se vettem meg. Most talán már lehet nosztalgiázni egy jót. Anno nyilván felfedeztem mindent a mapon és feltűnt volna, hogy mennyire elszabták a textúrákat (pl. nem ott mész neki a falnak, ahol az valójában van, hanem odébb, mellette pedig egy láthatatlan falba ütközöl), de ennyi idősen ahhoz, hogy kivigyem 100%-ra szerintem nem leszek olyan szigorú, mert valószínűleg ezeket a dolgokat észre se fogom venni, mert nem fogok unatkozni, hogy elmenjek minden egyes szegletébe a mapnak. Meglátjuk.

Új hozzászólás Aktív témák