- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Google Pixel topik
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Honor 200 Pro - mobilportré
Hirdetés
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
Valóban nem túl sok a beépített benchtől az a 40fps. Az valós játékban lehet kb 15-20.
Helyedben a textúrát levenném mediumra, az árnyék minőségét off-ra vagy low-ra, látótávot 30-40 közé. Egyébként meg tedd fel a 1.0.0.7-es patch-et, hogy az összes új grafikai beállítás elérhető legyen! -
Roxbury
őstag
Hali!
Minden úgy van, ahogy rup1u5 leírta.
2 maggal hiába is emelném tényleg nem ér semmit. 5750-et viszont már 3GHz-n kihajtja teljesen 4 maggal. Már ott rengeteg helyen 99%-os a GPU kihasználtság. De 3.4-en multiban érezhetően jobban fut, mint 3-on. Mostmár a VGA kevés neki, de azért tűrherő ilyen 36-40 FPS-ekkel megy végig azokon a beállításokon. -
-
Roxbury
őstag
Jah csakhogy az Steames verzió nem?
Ez meg dobozos, kézbe fogható.
Teljesen más kategória. Egyértelmű, hogy nem kérhetnek el egy letölthető fájlért annyit, mint a dobozosért.
Dobozos mindig is többet ért, mint a steames, akár újonnan, akár használtan, hiába ugyanaz a játék.
Más: eredeti nekem is, csak nekem most az EFLC (legfrissebb patch-el) van csak fent, de ott én nem látok ilyen beállítási lehetőséget (GTA IV-nél sem láttam az 1.0.7-es patch-el). Ha az anisotropic filtering-re gondolsz az nem az élsimítás.
Milyen néven van bent a beállításoknál?
Mert én úgy tudom, hogy ezekben nincs élsimítás.
Azzal tisztában vagyok, hogy valaki csinált hozzá modot (ENB Series Mod), de az ugyebár nem gyári.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Battlefield 6
- Autós topik
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Nintendo 3DS és DS topic
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Csere - Beszámítás! ASUS TUF Gaming laptop : I5-11400H / 32GB DDR4 / RTX 3050 Ti / 144Hz - GARANCIA!
- P14s Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 8840HS Radeon 780M 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- P15 Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11850H RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GIGABYTE G27F 2 165Hz IPS gaming monitor /2026.12.12-ig Garis/
- Lenovo ThinkPad Yoga 2in1 Touch Laptop! AMD Ryzen 7 PRO 7730U / 16GB 3200MHz / 256GB NVMe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- Dell Optiplex 7050 SFF + Quadro K620
- GYÖNYÖRŰ iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3065, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest