- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomate
veterán
kilőttem a grafikai limitet és feltoltam ezekre a beállításokra:
A rendszer:
-AMD X3 710 @ 3500Mhz
-Ati 4870 @ 835/1030 512Mb
-2x2 G.SkillEgyáltalán nem akadt a gamma. Ugyan úgy futott mint amikor nem léptem át a fél gigás Vramot. simán 30-40FPS az átlag, de vannak részek amik kevésbé forgalmasak ahol 50-60at is kapok. Minimum olyan 25 volt talán. Szóval egyértelműen jó. Egyetlen kis bibi van, hogy néha elfelejt betölteni 1-2 textúrát a cucc. (Ez van mikor csak 512es a kártya) Ezt leszámítva simán játszható.
És most egy két-kép
-
Tomate
veterán
Megint WS10...
Mi a gránátot csináljak? Nincs kedvem újrarakni.... -
Tomate
veterán
Kisebb GTAIV Benchmark furcsa eredményekkel...
GTAIV Benchmark:
AMD Phenom II 710 @ 2700Mhz @ alap feszültségStatistics
Average FPS: 43.42
Duration: 37.01 sec
CPU Usage: 88%
System memory usage: 56%
Video memory usage: 79%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 35
Detail Distance: 100
Definition: Off
VSync: OnHardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.643
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor @ 2700MhzAMD Phenom II 710 @ 3500Mhz @ 1,425V (+0,1V)
Statistics
Average FPS: 45.21
Duration: 37.09 sec
CPU Usage: 82%
System memory usage: 58%
Video memory usage: 79%Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 1024 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: Very High
Reflection Resolution: Very High
Water Quality: Very High
Shadow Quality: High
View Distance: 35
Detail Distance: 100
Definition: Off
VSync: OnHardware
Microsoft® Windows Vista" Ultimate
Service Pack 1
Video Adapter: ATI Radeon HD 4800 Series
Video Driver version: 7.14.10.643
Audio Adapter: Hangszórók (Realtek High Definition Audio)
AMD Phenom(tm) II X3 710 Processor @ 3500MhzCsupán 2 FPS eltérés + 800Mhz hatására. Látszik, hogy a GTA-nak nem órajel kell hanem a magok száma...
-
-
Tomate
veterán
Internetkávézóban nem működik az E betű. valami megoldás?
-
Tomate
veterán
-
Tomate
veterán
Felraktam én is az új peccset ami állítólag támogatja a kormányokat is. Nos nekem van egy Logitech Formula Force EX kormányom amire írja is a patch, hogy támogatott. Legfrissebb driver van fent hozzá, de a játék tudomást sem vesz róla. Se a beállításokban nincs róla semmi, se sehol és nem működik. Mi lehet??
-
Tomate
veterán
Nekem se megy az "E" betűs net kávézás. Magyarítás készül?
-
Tomate
veterán
válasz
Mariann294 #10687 üzenetére
Ott van. A játék beállításaiban, az Audio fülön meg be akarom scannelni a listát és nem csinál semmit csak villan egyet és kész... Nincs bent...
-
Tomate
veterán
A saját zenét az App Data mappás musicba vagy a dokumentum-->Rockstar Gameses Musicba kell tenni?
-
Tomate
veterán
Van egy 100%os mentésem amit be szeretnék rakni a játékba. Be is másolom oda ahova a játék rakja a mentéseket, de ez nem elég neki, nem hozza be. Mit csináljak?
-
Tomate
veterán
Elkezdtem nyomi a gammát. Nektek is előfordul, hogy kb 5perc játék után már nem nagyon tölti be a textúrákat a játék? Fél város hiányzik, az a kevés dolog ami van elnagyolt, levegőben lézengő emberek, nincs út a lábam alatt, nem látni a kerítést, a kocsik 20centivel a föld fölött járnak... Catalyst 8.12van fent + a patch a játékhoz, medium beállítások alatt. A ruha boltban nektek is meghülyült az irányítás? (magától ment a csávó + Xbox-os gombokat kínált fel és csipogott össze vissza.)
-
Tomate
veterán
Nah újratelepítettem, beindult!
Miért hisztizik az elején mikor az autosaveről papol?
-
Tomate
veterán
Indítanám a gammát erre indításnál: Fatal Error WS10 Mi a gebasz? Olvastam hibatáblázatban, azt írja reboot/reintsall. Reboot megvolt, nem segített (mondjuk sejtettem h annyit ér mint halottnak a csók) minek installálnám újra? Akkor miért lenne jó? Valami megoldás esetleg?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest