- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JetiRulez
őstag
válasz
ittakary #25557 üzenetére
Nem nevezném titkos menünek, nem kellett hozzá semmilyen fortély, csak iszonyat mód el volt rejtve, aztán megint át kéne nyálazni minden egyes menüjét és almenüjét a készüléknek. Olyasmit képzelj el, mint a Steam Store. Kint van a játék címe és egy blokkban felsorolja, hogy mit tud a játék (Single Player, Multiplayer, Achievements, 720p...).
Lehet, hogy mindenre jó, csak bizony győzze fizetni az ember fia. Jelenleg lehetetlen zsebpénzből, rendes munkahely nélkül jelentős fejlesztést végezni rajta. Pl. rájöttem szombaton, hogy pont elég gyenge a vasam ahhoz, hogy ne tudjak multizni GTA-ban. Kevés az FPS, ebből adódóan magas a ping.
A grafikai beállításokkal Én szeretek szöszölni. Mindent szeretek testre szabni, ahogy csak lehet.toldy: Kihagyom. Folyton fáj tőle a fejem, ráadásul nem tudom 100%-osan érzékelni.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #24268 üzenetére
örülök, hogy valaki hasonlóan érez mint én!
sosem szerettem a sportautókat. pláne nem az olaszokat.
ellenben a nagy tepsi amerikai V8 asok már eszmélésem óta a szívem csücskei.
álmom pl egy 1978-as, kombi Chevy Impala, 5.7-es V8-al meg némi speer difivel
30 literes fogyasztás városban?
hidd el leszarod magasról abban a pillanatban ahogy beindítottad.
kályhacső kipufogó és a videón hallható hang.....és ez egy olyan hétköznapi autó new york utcáin, mint itthon pl a frod transit.
japánok meg vannak őrülve értük!
Chevy Express vagy másnéven GMC Savana
Ez a kettő egy és ugyan az.
Budapesten is van belőlük pár szép darab. -
rup1u5
nagyúr
válasz
ittakary #23770 üzenetére
GTA-hoz inkább NV karit javasolnék. Én lecseréltem annó a GTX 260-amat egy 2gigás, vapor-x-es 4890-re de annyira szarúl teljesített GTA4-ben, hogy inkább eladtam és vettem olcsó, átmeneti megoldásnak egy 1gigás GTS 250-et.
A dúrva az, hogy a GTS-en is jobban fut a GTA mint a 4890-en futott.
Szóval ha inkább GTA a szempont nálad akkor egy használt GTX 260-at javasolnék. -
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23661 üzenetére
Igen, mivel a nagyobb gépen rendszeresen leesik az fps akár 5-6 secre is és néha meg is akad. Ez lerontja az átlag fpst.
Én nem is tudnék igy játszani vele.Ez az akadás nem tévesztendő össze a klasszikus dadogással, mert az nem befolyásolja az átlag fps-t és csak 1-2 kép megjelenítésre van hatása.
Ez utóbbi inkább csak a szemnek kellemetlen.*****
Egyébként már a topik elején is leírtam, hogy szüz oprendszeren megy igazán jól a GTA4.
És ez a tulajdonsága nem sokat változott.Az külön halála, hogyha VGA-kat cserelgetnek alatta. Ezért én mindig újratelepítettem.
-
Mariann294
őstag
válasz
ittakary #23621 üzenetére
Arra gondoltam hogy videómemória megtelik és ettől megzavarodik a kártya,
Ugyanmár.Ez kizárva.Meg akkor a sima GTA-val is csinálná.
Mondjuk nem zavar túlságosan mert egész nap max 2-3-szor fordul elő és akkor se tart sokáig,de jó lenne rá valami orvsolás.Azthiszem irok a srácoknak.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23607 üzenetére
jaja... tényleg jó volt, bár kissé kaotikus.
Ez a játék felszabadít.
(és mindenki egyenlő kb. 10-50 éves korosztály volt jelen.....)Kár hogy Mariann nem jött.
Talán majd csinálok videjót is, bár sokáig a csapattól távol voltam, mert azzal szórakoztam, hogy városlakók kocsijába hátulra üljek (értsd: a gép vezet ... és menekül)
A legnagyobb "stunt" az volt, mikor Kristófék ejtőernyővel tudtak landolni a szab.szobor fején.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23605 üzenetére
Én sajnos gépet "szereltem", de a gyerekeim játszottak.
Most is, úgyhogy megyek én is.****
Tanulság: 2 hónappal ezelött installt XP-n kiakad az EFLC.
Majdnem szűz XP volt, csak neteztek vele, meg talán 1 játék ment rá.
Eredetileg ATI kártya volt benne, de a drivere cleanelve lett.
Kapott új NVIDIA-t legújabb driverrel, és csak utána lett installva az EFLC DVD-ről.
Kicseréltem másik NV karira de azzal is kifagyott, csak kicsit tovább birta.
Hibaüzenet nem volt látható.Csak a winXP reinstall segített rajta.
Most megy mindkét NV karival hibamentesen.
Ez egy GTA4 ficsör.... -
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23558 üzenetére
Ha veszel egy 20GB-os HDD-t 2.000 Ft-ért (kettőezer!), akkor arról bootolhatsz XPtl, és nem kell feladd a Win7-et (vagy a szép emlékű vistát.) csak a GTA4 miatt.
A GTA-t meg telepíted a mostani HDD-d egyik mappájába.
Ha a temp, doc, stb mappa és a swap is át van irányítva a "nagy" HDD-re, akkor sebességgel se lesz gond.Nekem van olyan aktív XP-m, ami egy 4GB CF-en van és szépen fut rajta minden csak a boot idő hosszabb egy kicsit.
Csak annyi a kényelmetlenség hogyha GTA-zni akar az ember, akkor restartol és nyom egy F12-öt és kiválasztja az XP-s HDD-t.
-
Kommy
veterán
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23455 üzenetére
jaja.... a csitet jól nyomja.
Már a címben is benne van: "futo mod tuning king san andreas handling "
Nem túlságosan kedvelem a handlingos gyerekeket. 10-ből nyóc' behozza Race-ba is.
Tudom... használjam én is... de akkor már egyszerübb lenne a verseny eléjén megnyomni a CTRL+F12 autopilot gombot és hátradőlni a karosszékben és végignézni ahogy automatán versenyeznek az autók.Ez lenne a virtuális világ másodszintű virtualizációja. Botok népe...
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23452 üzenetére
Ezek:
-norestrictions : ez engedi a graf bármerre való állítását
-noprecache
-nomemrestrict///
A paraméterek további mellékhatása, hogy a VD, DD paramétereknél a 25,25 párosnál szebb képet ad az 50,50. (még szaturáltabbnak is tünik: nonszensz)
Ha a CPU-t és GPU-t 10% tuninggal megtámogatom, akkor még fps-ben is azonos vagy kicsit több az 50,50 beállítás.
75,75 és 100,100 beállításokkal már kicsit romlik a helyzet és esik az fps is....Persze mindez i7-860/GTX470 párosra vonatkozik, ezek a "jelenségek" számomra elég furcsák. Más konfigal lehet másképp viselkedne a GTA4.... kicsit szeszélyes motorja van.
////
Inkább játszom.. mert elveszek a sok tesztelgetésben, de most benn hagyom a commandlinet, hátha hosszabb távon is pozitiv lesz a hatása.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
ittakary #23325 üzenetére
Szerintem nem..... Csináltam tesztet és nekem úgy tünt kb azt látom mint játék alatt.
Ez alól kivétel volt az ENB series hatása.Kár lenne ha tényleg igy lenne, mert azt terveztem hogy lájtos beállítással játszom, és full beállítással renderelek videót.
Azért mégegy próbát megérne.... hátha csak elnéztem. -
-
Mariann294
őstag
válasz
ittakary #23260 üzenetére
Köszönöm!
Az azért lett olyan mert fél 2-kor csináltam és 2-kor vettem észre hogy a PARTY helyett PLAY-t irtam,és gyorsan javitottam.....
Még dolgozok rajta picit,majd belinkelem.szabod:
Grat!!!!!!
Én akárhogy nyomogatom a space-t vagy mákom van,de inkább 90%-ban szarik védekezni..
Igyhát sosem sikerül megcsinálnom az utsó fordulót pedig márvagy 120-adjára ugrottam neki,nem vagyok az a feladó tipus, de ez nekem lehetetlen...azért még próbálgatom dehát kva nehéz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bestbuy játékok
- Azonnali fotós kérdések órája
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Milyen TV-t vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- World of Warships
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Samsung Galaxy A32 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest