- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mert_csokis #24557 üzenetére
Nem olvastam a 24461-et.
De jól fog jönni.
Most már csak a landstalker.wtf -re lenne szükségem és akkor megpróbálnám újra visszarakni az eredeti kocsikat a te leírásod alapján.Valaki akinek eredeti, nem mod-olt GTA 4-e van, küldje már el nekem legyen szíves a landstalker.wtf -et, mert így nem tudok multizni.
(#24556) mert_csokis:
Ilyen lesz benne. Ha jól emlékszem ez a gay tony-ból valamelyik küldetés elötti átvezető. -
artiny
őstag
válasz
mert_csokis #24372 üzenetére
En mar korabban ezt beraktam es ment rendesen.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
mert_csokis #18751 üzenetére
Procid húzva van vagy alapon?
Megnéztem most és gyakorlatilag 0 különbséget látok a High és a Medium textura beállítások között, úgy hogy minden mást változatlanúl hagytam.Beállításaim:
Sokkal többet dobna nálad a játékélményen ha beszereznél még 1-2 giga ramot vagy egy 4 magos procit amit húznál 3400mhz környékéig. Mondjuk P43 nem a legjobb quad tuningra. Kezdésnek próbáld meg azt a jókis E8500-öt 3.8-4Ghz környékére húzni.
Nálam a 3.2Ghz-es Q9550 jobban kihajtotta a GTA4-et mint a 4Ghz-es E8400. Stabilabb fps-eket kapok quad-al. Szerintem inkább a Vista fogja vissza. Kiváncsi leszek W7 alatt milyen lesz a játék. -
echterion
nagyúr
válasz
mert_csokis #18726 üzenetére
Az én konfigomon (aláírás):
Video mode 1440x900
Texture quality Medium
Reflection resolution Medium
Water quality High
Shadow quality Off
Texture filter quality High
View distance 32
Detail distance 32
Vehicle density 32
Shadow density 5
Definition On
VSync OffÍgy fut teljesen jól élvezhető sebességgel (nincs fraps-em, nem mértem). Este kicsit rosszabb a helyzet, de akkor visszábbveszem az árnyékokat, és úgy már tökéletesen játszható.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest