- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rup1u5 #27653 üzenetére
Valóban beesik 35 alá. egészpontosan ~30 körül van min fps
3 percnyi autókázás reggel 7-kor szép időben kezdve, majd kicsit befelhősödött éggel:Min, Max, Avg
29, 64, 43.062Beállítások az előző hozzászólásomban
De nyilván nem ezeken a minden logikát nélkülöző, esztelen beállításokon játszom... Ezeket a beállításokat meghagyom a vérpistikéknek akiknek 18 magos kórájhétes, meg a GTXötnyócvan ESELÁJ-os konfigot hozott a jézuska...
-
Adiking
tag
válasz
rup1u5 #27557 üzenetére
89,X%-nál járok, már csak Stevie kocsijai, a 200 galamb, az 50 ugratás kéne és még Little Jacobot kéne elvinnem szórakozni egy pár helyre. Ezeknek nem hiszem, hogy bármi köze is lenne Stevie-hez, BIZTOS vagyok benne, hogy nem én hibáztam és ez az egymilliárd megmaradt játékbug egyike, ugyanis el kell, hogy keserítselek, a GTA IV PC-s változata igenis egy optimalizálatlan, hanyagul portolt selejt.
-
Crossfit007
senior tag
válasz
rup1u5 #27544 üzenetére
Kipróbáltam a Windows7 által javasolt ( 6141MB ) lapozófájllal, és utána a RAM méret 2x-esének megadott ( 8188MB ) paraméterekkel, és a GTA4 már az első esetben 4-5 fps-t javult. A második esetben sikerült még 2-3 fps-t kipréselnem a nagyon részletes és forgalmas helyszíneken.
Mindent maxra állítva, 78-as látótávolsággal simán hozza a nagyobb tereken is a 35-45 fps-t, ködös időben, vagy esőben a hídakon áthaladva néha lemegy 22-25fps-re ez az érték.
Szóval köszi a tippet! -
-
Crossfit007
senior tag
válasz
rup1u5 #27530 üzenetére
Szóval a kezdeti és a maximális értéknek is az ajánlott értéket állítsam be?
Tehát kezdeti és maximum is 6GB legyen?
Nem fog lassítani, ha be lesz kapcsolva a lapozófile?
Vagy inkább gyorsulnának tőle a nagyon memóriaigényes programok, mint pl a GTA4?
Olyat is olvastam, hogy 4GB felett jobb, ha nincs lapozófile, mivel így a memóriából kezel mindent, ami ugye jóval gyorsabb, mint a HDD.
Akkor ettől épphogy gyorsulna a rendszer? -
Kareszovics
addikt
válasz
rup1u5 #27516 üzenetére
JC2 arról szól, hogy irreális.
Én bírtam 43/50 öcsit összeköhögtem egy szűk 80 órával.
Akkor égtem ki, amikor a 104 egyedi autós Achievementből 102-őt megtaláltam, erre kiderül, hogy az egyik járgányt csak az egyik melléküldetésben lehet felfedezni... persze erről nem tudtam.
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #27414 üzenetére
hehe... ez nagyosn súllyos... kipróbálom.
A rendőröst nem tudom hogy kell csinálni, de kiokoskodom.
Eddig csak az volt, hogy személykocsikból szedték ki az embereket hogy azzal üldözzenek.
Amikor már 6-8 személykocsi üldöz és egy tömegkaramból után új kocsikat akarnak szerezni az nagyon mulatságos.---
Egyébként 460SLI
Több okból: Nem tudtam eladni a régit, nem melegszik annyira, jobban skálázódik, 560 és főleg 570-től laggolás/akadás tapasztalható SLI-ben.
(nyilván valamilyen erőforrás kifogy a brutál SLI alól)
A 460 SLI-ről meg mindenki csak jót mond. Engem főleg a "folyékony" játékmenet és látvány érdekel. bár most is jó. GTA4-ben mindegy, hogy 60 vagy 70 fps az átlag, csak a min legyen 40-50 körül.80/100/50 beálításokkal is jól tudok játszani Singlében. Alig érzi meg a mostani vas.
SLI-bel az ENB mód is vállalható lesz. AZ inkább VGA-t eszik -
DeFranco
nagyúr
-
válasz
rup1u5 #27370 üzenetére
Érdekes mód FPS-ben persze semmi gond nincs a wasd-vel nekem se.
A GTA most úgy van beállítva, hogy gyalogosan wasd, kocsiban nyilak, meg a c pöcögtetése, vagy fedélzeti kamera. (Meg folyton taxizok)
És bár a sztori kissé közhelyes, maga a játék sok remek dologgal van telepakolva (meg persze a káprázatos textúrákkal ATI alatt), igazán betehettek volna valami normális tapadókamerát. Vagy legalább lehetne mod rá.
Na de nem picsogok többet, örülök hogy fut úgy-ahogy. -
-
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27314 üzenetére
A feromon.hu árusít feromon nevű hormonkivonatot. Legalábbis ilyen címen adják el.
Olyanok veszik, akik hisznek abban hogy kizárólag a biológia dönti el hogy adott férfi/nő kivel fekszik össze
Namost ez egyesek szerint hat, mások szerint placebó hatás...
Szerintem utóbbi, mint kiderült.Nincs veled baj, én bevallottan hülyén fogalmazok, sőt, a részletekben is elveszek.
Dúgozunk rajta e.megint én: szegénykéből több nem jön ki
Dolgozott már napokat 80 fokon is, bírta.
-
bpx
őstag
válasz
rup1u5 #27289 üzenetére
a képedet valóban kiadja a google, de csak az 5. helyen, előtte meg azt, amire mi gondoltunk
és igen, ez a rendes neve [link]
magyarul is szokták így hívni, de valóban nem elterjedt, többnyire az emberek azt se tudják hogyan nevezzék - "arrébbtaszajtasz egy kis pöttyöt" -
DeFranco
nagyúr
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27254 üzenetére
Viszont tegnap átállítottam egy rádiógombot a Windowsban, egyből nem ment 25fps alá
Tesztelem még, de Neked szerintem aktuális lesz, mivel újrahúzott a Win...A platformváltásról meg el kell gondolkodnom...
Melóhely váltás előtt mindenféleképpen zsebbe nyúlni nem akarok... -
Kareszovics
addikt
válasz
rup1u5 #27242 üzenetére
Leírom vázlatosan
:
1., beülök rendőrkocsi
2., elindítom a számítógépet
3., kiválasztom Most Wanted
4., ráklikkelek az egyik parasztra
5., elkezd updatelni a rendőrségi (!!!) számítógép
6., se a Most Wanted menüből, se a rendőrautóból nem tudok kiszállni
7., Esc se működik semmi
8., a körülöttem lévő környezet él (perifériából látom, hogy az emberek sétálnak, a zene megy tovább)
9., feladatkezelő szerint nincs megfagyva a játék.Remélem így érthetőbb volt.
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27192 üzenetére
Ahogy mondod. De közben magvan a megoldás (most úgy néz ki).
A DVD-ről a RGSC-t manuálisan kellett (újra)telepítenem.
Ezután kb 4x indult újra különböző frissítésekkel a játék, nemhogy a legújabbat lehúzta volna, ááááá.
Épp most jött le a legfrissebb; telepítettem. De a régi RGSC-ot nem távolította el (illetve nem figyelmeztetett, a letöltött 1.0.7.0 patch igen!).
Ja, most nézem, itt figyel az eredeti RGSC-az asztalon, elindítom, megy
És működik -
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27190 üzenetére
akkor várunk. nincs ötleted hogy friss windows-on miért nem indul ez a ****** játék?
windows update-ről lejött minden, vga driver friss, directx friss, flash van, securom aktiválva, de mégsem indul...
a legújabb patch manuálisan lett telepítve, miután mindent felraktam...driverhiba, oké
-
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27177 üzenetére
Ott a hiba! Elkezdted letölteni, és azt nem szabad. Ha steamen belül arra mész hogy törlöd utána is jó lesz. De a játékot vagy a lemezről vagy a netről tedd föl. A kettő együtt nem müködik.
Ha inkább letörlöd a steamet nézd meg hogy a mappáját is kitörölte-e vagy bennemaradtak dolgok. Ha valamit meghagyott azt is töröld. -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27175 üzenetére
Lemezen van a backup vagy felmásoltad a vinyóra? Ha lemezról akkor másold fel az egészet egy! mappába.
Amugy merre laksz? Ha megoldható kiveszem a vinyóm és átcammogok vele azt mehet a másolgatós party
Steamben nincs a listában a játék? Ugy értem mintha elkezdted volna installálni de félbehagytad volna? Steam mappában nézd meg csinált-e mappákat az EFLC-nek ha igen akkor töröld ki onnan, meg mindent ami az EFLC-vel kapcsolatos. Ezekután steam indit és a backuppal kezded a felrakást.
Ha véletlen pont beakadt az első install és valamit már csinált a steam a játékból akkor nem megy a backup.
Ha nem tudod mit kell keresni a steam mappában töröld le a fenébe és rakd fel mégegyszer. Én sokat backupoltam a GTA4et és még mindig müködik. -
Zolás
addikt
válasz
rup1u5 #27171 üzenetére
Nekem egyszer csinált ilyen hibát a steam amikor elinditottam a steamben az installt és utána próbáltam meg a backupot futtatni. Tehát csak simán megnyitod a steamet nem nyomsz benne semmit és elinditod a backup mappában az installt.
Ha még nem törölted le a másik vinyóról a steamet akkor pedig egy az egyben másold át az egészet, egy file-ellenőrzést futtass le steammel és kész az install. -
válasz
rup1u5 #27171 üzenetére
Aha. Általában másik fizikai lemezre , mert az gyorsan megy (80-90MB/s), mert ugye nem egy darab HDD ír és olvas is egyben. Amikor restore-olom, akkor pedig fő a biztonság, megőrzöm az eredeti (szinte üres) steamapps mappát, csak átnevezem valami másra (pl steamapps.old)
szerk.: Ha GTA IV-ről lett volna szó, akkor szívesen találkoztam volna veled, hogy odaadjam DVD-n/HDD-n a játékot, de EFLC sajnos nincs meg nekem Steamen.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #27162 üzenetére
Szerintem nem.
SSD-n van a rendszer és egy külön (adat) HDD-re telepítve a GTA4Volt amikor az SSD-n volt, és talán valamennyit számított (főleg indulás és pályabetöltés) , de szerintem nem érdemes vele szenvedőzni.
Ha van elég hely a Raid0-án tedd oda. NEM kell külön partició a sebesség miatt.
----
Steamet nem használnám... idegnekedek tőle.
A hivatalos NODVD nálam sem müxik!!!
Benn kell lennie a lemeznek.Sőt a securom, vagy mi az izé, már a DVD emulátorokat sem videli, hiába állítom rá a Deamont.
Ez van...
-
-
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #27126 üzenetére
Giannitól vettem 34K-ért. Sajna Asrock extreme már nem volt neki, se máshol
Az SLI miatt jó lett volna...
-----------Faterkam: lehet nyomni GTS450-el is HGH 75,75,75-el, csak az a kérdés mennyire lesz lassú. Van akit ez nem zavar. Én csak MED-ben tudtam játszani GT450-el
Ennek a játéknak semmi sem elég. A Te beállításaiddal sokkal erősebb gép kéne szerintem.
De ezen ne vitatkozzunk, mert mindenkinek szubjektív a véleménye arról, amit a képernyőjén lát vagy amit a saját cuccától elvár.Ami objketív lehet az egy mérés. A lagometer nálad nem mutat microlaggot, csak kicsit akadozik a játék az alacsony fps miatt. Kb 25-30 lehet kinnti terepen.
És én a CPU-ra tippelnék, ott fogy el a kakaó, már az is sokat segítene, ha a csúszkákat viszavennéd a magas beállításokról. (látótávolság részletesség) -
fsb1000
nagyúr
válasz
rup1u5 #27098 üzenetére
Hehe... ez jó. Én is szoktam ilyen hülyeségeket órák hosszat csinálni. Ketten-hárman jobb lenne.
Most hogy mondod... a rendörök tényleg erősebbek singleben. Lehet tovább megyek az első pályánál, hogy ne kelljen cipelni Romant és úgy fogok játszani.----
ittakary:
Ezeket a jelenségeket nem tudom "tudományosan" megmagyarázni, de tapasztaltam más játékban is, Nem GTA4 specifikus, csak itt az óriási hardverigény miatt jobban látszik. (furmarkban mégjobban)
Az én tippem az, hogy a stuttering a VGA miatt van (vagy belső gondja, vagy adatszállítási gond, nem tudom) , de amikor a CPU-t feljebb húzod, akkor csökken a CPU limit és inkább VGA limit lesz.
Azaz amikor a kártya ki van hajtva, akkor erősebben jelentkezik a dadogás.
A Te CPU-d eleve erősebb a 4870-nél. Próbáld ki, hogy a CPU-t leveszed a fele frekire.
Persze akkor meg az alacsony fps miatt fog szaggatni, de a stuttering elvileg csökken.Jól sejtem, hogy a VSync be volt kapcsolva?
Az segit a problémám, feltéve ha eléred az 55-60 fps-t, alatta nem nagyon -
válasz
rup1u5 #27095 üzenetére
AAaaa ez maga az álom
Köszi szépen
huh gtx480 nagyon adja, nekem ehhez képest katasztrofális...
Megcsináltam a sajátjaimat, és van pár dolog amit megintcsak nem értek:
4GHzes mérésem illetve az alapórajeles mérésem... Vajon miért simább az alapórajeles?
Amikor felhúztam 4GHz-re, akkor átlagfps 42-ről felment 45-re illetve minfps 29-ről 36-ra. Tudom hogy ez a microstuttering alapvetően a VGA hibája, de valahogy akkor is fura ez az egész... Én pont fordítva képzeltem el.
-
-
gabor85
őstag
válasz
rup1u5 #27067 üzenetére
jahát cirka 4GHzen...
Én most végeztem a tesztekkel; 3300an betonstabil az új rendszer (+új cooler--60-65 fok).
Menne gyorsabban is de nem akarom gyilkolni, igazad volt, ennyit bír ez a deszka.
Az én kártyám csütörtökön jön, hétvégén meg lőhetjük egymást, mert fel nem állok a gép elől
Nagyon hiányzik már a játék
Azért vmi előtte utána képet lőhetnél, hogy ezzel a kártyával hogy néz ki a city, meg a másikkal hogy nézett ki. -
válasz
rup1u5 #27075 üzenetére
Ilyenről is hallottam már, de nem gondoltam volna, hogy tényleg igaz... Ilyen szeszélyes egy motort
fsb1000: Nekem ilyen csak moddolt autókkal fordult elő, de ez is elképesztő, hogy magas FPS-sel "szűz" GTA-ból is ki lehet ezt hozni...
bognar110: Igen, arra gondoltam mester, lássuk mit tudsz kihozni a témából
amúgy pár perc libertycity autókázás bőven megfelel
de jó sok drift legyen benne
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - Újszerű, Karcmentes,256GB
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest