Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mark0513
csendes tag
leszedtem a rockstar social club-ot h tudjam patchelni
de nem engedi felrakni ,mert nem kompatibilis win 8-al :S -
Dtomka
veterán
Újabb grafikai mód icelaglace 3.0:
(#8024) Dtomka(#35394) mark0513
Pár hozzászólással ezelőtt ugyanez volt a kérdés
Ha a patchek nincsenek fent akkor telepítsd fel az összeset:
Grand Theft Auto IV patch-ek -
mark0513
csendes tag
Sziasztok!
Van vmi megoldás ara h ne akadozzon?
leveszem a grafot ,de akk is akad néha :S -
Ti Bo
aktív tag
válasz
xrvman #35384 üzenetére
Boxon sem igazán jó sajnos.... Kár az ennyire béna optimalizálásért.... Én anno miatta vettem xbox 360-at, de ott sem volt az igazi. A legutóbbi pc-m elég jó volt (8 gb ram, 2 gb-os gyári Oc 6970, fx 8350),, de ott sem sikerült túl stabil fps-el futtatni (eredeti steam-es volt, az összes patch-el).
-
.LnB
titán
Két napnyi szívás után már kezdek belejönni ebbe a moddingba.
Egy dolog viszon nem megy, talán a legfontosabb. Légyszíves valaki segítsen nekem, hogy Spark-al hogyan kell beimportálni a textúrákat. Ha lehet lépésről lépésre. Mert nem értem az angol leírásokat :S
Valami sose jó, vagy kihagyok valamit. A Lord's Textures.pack-ról van szó ha ez számít valamit. -
.LnB
titán
Sziasztok,
A kérdésem hosszú, és összetett lesz, valaki légyszíves világosítson fel
Most találtam erre a videóra véletlen a youtube-on.
Leesett az állam. Ezt ki szeretném próbálni.
Mivel nem játszottam még PC-n a GTA4-el, így nem tudom, hogy mennek ezek a modding dolgok.
(Nem vagyok otthon, majd ha hazaérek akkor szeretném kipróbálni)
Szóval, ezek telepítősek, vagy buherálni kell a játékot. És milyen modokat kell keresnem, hogy úgy nézzen ki a játék ahogy a videóban? ENB az érthető, de ez tartalmazza a valós autókat is? A textúrákat? Vagy az csak a fénykezelést változtatja. Le tudnátok írni, hogy kb mely modokat kell keresnem. Esetleg, hogy hol?Előre is köszönöm a választ!
Bónusz kérdés, a főhős modelljét le lehet cserélni? mert sose volt szimpatikus
-
tipuka
addikt
sziasztok!
bocsánat, ha már sokadik vagyok a kérdésemmel, de inkább leírom, biztos ami biztos.
a gta4 nem indul nálam: mikor rámegyek a "Játék"-ra a steamen belül beadja a social klubbot, megadom a felhasználóm, jelszavam és elfogadja (próbáltam a rocjstar honlapján, ott belép), majd kicsit gondolkodik és semmit nem csinál, se play gombra, se play (offline) -ra. a játékfájl helyi ellenőrzés megvolt.
-
MolGabi
aktív tag
Erősen ajánlott az összes létező árnyékokra vonatkozó opciókat kikapcsolni a pics@ba, rettenetesen megfogja a gépet, cserébe észre sem veszed, mit kapcsoltál be/ki, csak hogy megy a játék ahogy kell neki. Persze a legutolsó patch feltelepítése után engedi csak állítgatni !
-
voyi
aktív tag
Sziasztok!
Ennél a játéknál mik a rendszelkövetelmények?
Csak mert nálam még 800x600 as felbontáson is szaggat (15-22 fps), amiből arra tippelek,hogy proci limit van.A laptopom specifikációja:
Core I5 4200M 2.5 ghz (3.1ghz turbo boost)
Nvidia GT 755M
4 GB DDR3 RAM 1600mhzPróbáltam windows 8,8.1,és 7 alatt, a legfrissebb driverekkel,de mindig beszaggatott. Még azt is megnéztem,hogy az nvidia kártyámat használja-e,minden esetben azt használta.
Létezik az,hogy a processzorom ennyire kevés a játékhoz? -
csaba951
veterán
válasz
Coccolino_O #35381 üzenetére
Komolyan írtam! Biztos valami olyan résznél tartasz, ahol erre van szükség. Több helyen is elágazik a történet. Most az egyik ilyen kulcs csomópontban vagy.
-
Coccolino_O
őstag
válasz
laceszgamer #35379 üzenetére
Igen, ezt már én is megtaláltam, de engem sosem vonzott a 100% egyik gta játékban sem.
csaba951:
-
csaba951
veterán
válasz
Coccolino_O #35378 üzenetére
Pl. aludj egyet! Felébredsz, és már megy is tovább!
-
laceszgamer
addikt
válasz
Coccolino_O #35378 üzenetére
Jó pár dolgot.
http://www.gta4.net/100-percent-completion-checklist/ -
Coccolino_O
őstag
Hali!
Szükségem lenne némi információra. Jelenleg mindenkinél megcsináltam minden küldetést, 60%-nál tartok a játék szerint. Nem tudok senkihez sem menni, küldetést felvenni. Mit tehetek? Köszi előre is.
-
xrvman
őstag
válasz
laceszgamer #35376 üzenetére
ááhh akkor marad így és majd az GTA V re költöm el
-
xrvman
őstag
válasz
laceszgamer #35374 üzenetére
A dobozos verziót el tudom adni? Ha jól emlékszem van CD kulcs visszavonás?
-
xrvman
őstag
válasz
laceszgamer #35372 üzenetére
Megvan nekem dobozosan, de az csak maga a GTA 4.
Most ugye a Steamen akciós és benne van a Liberty City, emiatt gondoltam hogy esetleg megveszem. filó -
xrvman
őstag
Sziasztok!
Elég régen játszottam a GTA IV -gyel. A dobozos verzió még mindig kéri a lemezt indításkor?
-
Redneck
nagyúr
válasz
sultansmith #35368 üzenetére
DMC zseniálisan jó lett csak nem egérrel és billel kell játszani. Xbox vagy PS3 controller szerintem az elmúlt pár évben erősen kellett PC-hez tekintve a játékok eredetét. Plug and Play volt a játék és bugmentes, valamint látszott rajta hogy foglalkoztak vele.
BF3 a QTE-knél képtelen volt a lekezelni az addig hibátlanul működő controllert(úgyhogy lehetett billentyűzeten E-t Space-t nyomogatni), CoD-okban pedig le lett tiltva ez a fajta irányítás szerintem értelmetlenül. Én elég nagy multi játékos vagyok de ezeket a kis uncsi kampányokat szívesen tolom végig controllerrel, amire eredetileg készültek.
GTA IV szépen kezelte a PC-s és a boxos irányítást is, szerintem ez a helyes, az ember dönthessen mivel akar játszani. Remélem az V is örökli ezt a megoldást, így mindenki kedvére játszhat.
Pár jó port ami még hirtelen eszembe jutott (kérlek tekints el attól hogy szereted-e őket)
Resident Evil 6, Sonic All Star Racing Transformed, Street Fighter IV, Street Fighter X Tekken
Dirt 2-3
Crysis 2 (leszámítva az Ultra-High beállításos szívatást a DX11-es hülyítéssel)
Pure
AVP 2010
Mirrors Edge
Flatout UC
Kane and Lynch 2 (bár itt kivették a Split Screen coopot ami miatt morcos voltam)
Split SecondAmit nem sikerült rendesen portolni vagy eredetileg PC-re íródtak de zabálták a vasat:
Crysis (gépzabáló), Stalker CoP(mikrolagger), Mass Effect 1(v-sync hiba), Assassins Creed 1(v-sync hiba), Just Cause 2(v-sync hiba), Blur(v-sync hiba)
Ennek a pár játéknak van pár érdekes hibája de mindegyik jó és élvezhető a maga módján. AMD és nVidia VGA-kon is teszteltem őket szóval ezeknél tényleg portolási hibák állnak a problémák hátterében. -
Dr. Akula
félisten
Van itt valaki aki Creative SB hangkártyával játszik Win8.1 alatt? X-Fi HD-m van, arra gyanakszom a kifagyás miatt. Csak a legújabb driver kompatibilis (elvileg, a gyártó szerint) a Win8.1-el, a régebbiek only Win7, de ez meg szar. A Stalker: COP is kifagy, pedig annak is kéne mennie Win8.1-en elvileg.
Tehát van akinek Win8.1 + Creative hangkártyával működik a gém?
-
sultansmith
senior tag
válasz
Redneck #35367 üzenetére
Ezt mondom én is: utólag PC-re portolt játékokból sosem sült ki jó.
Ha egy időben készítik el a konzol kiadással, volt esély, hogy "ne legyen rosszabb" mint a konzolos irányítás, bár érdekes dolgokkal azért itt is találkozni.
A DMC szerintem például nem épp a legjobb PC átirat, a Batmannel viszont nem sok bajom volt, a Dead Space-el sem. A többivel nem játszottam annyit, hogy eléggé ismerjem.De van ahol különbség sincs, pl.: BF3, vagy a Codok. Persze van egy olyan érzésem, hogy a kiadók priorizálják a munkát, attól függően, hogy melyik platformon szeretnék hogy hangsúlyos legyen a cím.
-
Redneck
nagyúr
válasz
sultansmith #35363 üzenetére
Pont akkor szoktak fura dolgok történni ha egy időben jelennek meg. Alan Wake, DMC, Singularity, Batmanek, Dead Space sorozat, nem lettek rossz portok de tudok még párat.
Szerk: mondjuk ezekből sok UE 3 amik alapból nem szoktak rosszak lenni.
-
MurdR
veterán
válasz
sultansmith #35365 üzenetére
Látom.
-
MurdR
veterán
válasz
sultansmith #35363 üzenetére
Irónia
-
-
MurdR
veterán
Ha jól portolják a játékot, akkor szerintem akinek lagg nélkül ment a IV, akkor az V is fog
-
edward2
addikt
válasz
Redneck #35355 üzenetére
Igen ez az ami most igazából sokkolt, mert anno amikor néztem a trailereket meg olvasgattam a beszámolókat de a játékot képtelen voltam megszerezni engem is ez csábított.
Erre most sok évvel később kipróbálva pont ez zavar benne és a régi kis primitív hülyegyerekes GTA jobban tetszik, szórakoztatóbb, egyszerűbb.
Főleg így munka után amikor az ember akar egy gyors fél óra kikapcsolódást.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
Redneck #35355 üzenetére
Reménykedjünk a legjobban. A RAGE motor is már vagy 6 éves, a "next-gen" konzolok meg állítólag nagyon közel állnak a PC-hez, így nincs akkora távolság köztük, mint a korábbi generációnál.
Nagyon nagyon remélem, hogy tanultak az őrületesen sz@r GTA 4 portból és ezt végre tényleg korrektül megcsinálják.
-
Redneck
nagyúr
válasz
edward2 #35353 üzenetére
Nekem már a trailereknél és gameplay videóknál is pont a realisztikusság tetszett a régi "hülyegyerekes" részek után
A IV-ben is vannak azért idióta küldetések és karakterek de pont ez a másság ami a hangulatát adja.
Arra leszek kíváncsi hogy az V hogy fog futni 4 magos AMD-n 8GB RAM-mal és egy közepes 2GB-os VGA-val (addig lecserélem a 460SE-t mert az biztos kevés hozzá). Remélem Rockstarék nem kezdik el a next-gen hardver életérzést megint és van eszük arra hogy belőjék a grafikai szinteket. A IV alatt futó RAGE motor hibája pont a skálázhatatlanság. Állítgathatja az ember, de igazán nem különülnek el a szintek gépigényben.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
edward2 #35353 üzenetére
Valóban nem azt az érzést hozza mint a korábbiak. Ennél a résznél, főleg az alapsztorit tekintve, komolyra vették a történetet, ami sokaknak nem tetszett. Nekem amióta olyan gépem volt, 2009 májusa óta, mindig fent volt/van a gépemen. Nehezen unom meg, bár azért ennyi év után már kevésbé szórakoztató ( de végre jön az 5. rész is PC-re ősszel, győzzük kivárni
).
Szerintem egyedül ami vitte anno is az egészet az az új motorra épülő játék, valódi next-gen volt ez akkoriban. Az ötödik résznél ez az érzésem elmaradt. -
edward2
addikt
Előre leszögezem nem kötekedésként írom ezt a véleményt csak úgy általában saját magánvéleményemet szeretném megosztani:
Pár hónapja rámjött a nosztalgia GTA-t illetően és elkezdtem III-al majd jött VC és SA. Aztán közben az is eszembe jutott, hogy ma már biztos olcsón mérnek egy IV-et és akkor végre sok év után azt is ki tudom próbálni.
Pár hete játszottam vele először és azt kell, hogy mondjam egy kicsit csalódás. Nem hozza már azt a GTA-s feelinget mint a régebbi részek. Nekem az egész játék túl komplikált lett és úgy általában túl lassú (nem az FPS-re gondolok hanem maga a játékmenet a karakter irányítás stb.). Persze ez a legszebb rész idáig amit láttam és valószínűleg a legrealisztikusabb is, de ez egyáltalán nem vált az előnyére. Úgy tűnik megváltozott az ízlésem, mert ez a körülményes realisztikus világ munka után inkább fárasztó mint élvezetes.
Kíváncsi vagyok más is van-e hasonló helyzetben mint én?
-
Redneck
nagyúr
válasz
sultansmith #35346 üzenetére
Framerate fixálás 60 alatti értékre. Célszerű a minimumot megadni és akkor semmilyen akadást nem látsz.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
Nem szereti a redeont.
(#35349) privacy99: na ja, de nv-n nincs mikrolagg. Remélem az 5 jól lesz optimalizálva.
-
Mantin
aktív tag
válasz
A játék sz.r
-
sultansmith
senior tag
Nekem is van egy grafikai problémám. Pontosabban nem biztos h grafikai, de gyanítom...
5-6 másodpercenként észlelek mikrolaggokat, és nagyon szomorú vagyok emiatt. Elvileg nem kéne neki ilyeneket csinálni (280x, Fx 8120, 8 GB ram.)
Ötlet?
-
Dot
őstag
Hali!
Hogy lehet rákényszeríteni a játékot(eflc) az élsimítás használatára?
win holland-magyar(8.1) x64, GTX670 (337.88 driver), steam verzsön
Nvidia vezérlőpultba a programoknál kiválasztottam a gta4 eflc és beállítottam a 16xQ CSAA-t, de a játék nem igazán engedelmeskedik. -
Dr. Akula
félisten
válasz
stefi76 #35340 üzenetére
Nekem megvan mind2 dobozosban, de macera az újratelepítés, 3x kell felrakni mire minden winliveos és egyéb faszság felfogja hogy el kéne indítani végre a gamet, úgyhogy inkább a problémamentes w verziót használom.
Legalábbis eddig problémamentes volt, de Win8.1 alatt nem az. A játék leszarja a -norestrictionst, radeonnal másképp eddig se ment 800x600 fölé, de mostmár sehogy se. Illetve mentésből a régi settings.init visszamásolva beugrott 2560x1440-be, de akkor meg hang nem volt. A Creativenak is egyre szarabbak a meghajtói, viszont Win8.1 támogatás miatt csak a legújabb jöhet szóba (már ha igaz a Creative honlap leírása). Tehát vagy hang, vagy grafika. Van aki játszik Win 8.1 alatt GTA4-el, és megy neki? Radeonnal?
-
-
stefi76
aktív tag
Meg tudjátok mondani, hogy a Grand Theft Auto 4 & Episodes from Liberty City (The Complete Edition) feltelepíthető külön-külön is, csak az alapjáték a GTA 4?
Mert arra van - ahhoz találtam - teljes magyarosítást. -
andriska1988
csendes tag
Sziasztok!
Steamen most vettem meg a játékot. Sajna nem indul el win 8 alatt. Az elején már problémázik a Games for Windows Live miatt a kompatibilitás miatt. Rányomtam, hogy megfelelően műkszik, megy is tovább a telepítés. Akarom indítani, bejön a rockstar social club. Arra volt korábbról acc, beírtam neki, minden okés, elfogadja és ennyi. Idáig jutott a tudomány, nem csinál semmit a játék. Kérlek titeket, ha van tippetek osszátok meg velem, mert szeretnék vele játszani. Köszönöm a segítségeteket!
-
Redneck
nagyúr
válasz
Coccolino_O #35333 üzenetére
Igen mindenképp ha nem vagy totál perfekt angolból
Az autók nevét a valóságban létező modellekre cseréli és a menüben Budapestes képek lesznek de amúgy 100%-os a magyarítás.
-
Coccolino_O
őstag
Hali!
Ma szereztem be a játékot, kérdezném, hogy megéri-e felrakni a honosítást a játékhoz?
-
FIREBLADE78
addikt
steam-en 6 juró a komplit edisön
-
Rendo84
senior tag
válasz
Dr. Akula #35328 üzenetére
Ennek jónak kellene lennie Win 8.1-el is szerintem.
Megoldás: Igazából ez nem sorolható a hiba kategóriába, hiszen ez egy beépített opció a Rockstar részéről. Azt hivatott meggátolni, hogy alacsony memóriájú videókártya mellett magasabbra állítsuk a grafikát. Ennek kiküszöbölésére is van egy módszer:
Hozz létre az asztalon egy parancsikont, amely a LaunchGTAIV.exe fájlra mutat!
Kattints rá jobb egérgombbal, válaszd a Tulajdonságok menüpontot, és a Cél mezőben lévő elérési út után egy szóközzel elválasztva írd be: -norestrictions, majd nyomj OK-t. Például: "C:/Program Files/Rockstar Games/Grand Theft Auto IV/LaunchGTAIV.exe" -norestrictions
Ezek után már átállíthatod a grafikát. Azonban vedd figyelembe, hogy gyengébb gépeken felléphet a fentebb említett RESC10 kódnevű hiba.Esetleg itt van a teljes segédlet, valamit hátha elnéztél. [link]
-
Dr. Akula
félisten
Windows 8.1-en hogy lehet rávenni a gamet hogy feljebb lehessen venni a gfx beállításokat 800x600-ról? Szokásos radeon geciség, de win7-el ellentétben itt a "-norestrictions" nem segít.
-
JoolsNOS
veterán
válasz
sultansmith #35325 üzenetére
-
sultansmith
senior tag
Hali!
Egy ismerősömtől hallottam, hogy van 1-2 mod, amivel fel lehet turbózni a GTA grafikáját, na meg valódi autókat rakni bele.
Nekem steames verziójú eredetim van, a magyarítás van még felrakva. Nem igazán tudom, hogy hogyan kell modolni, valamint hogy különböző modok bekavarhatnak-e egymásnak.
Nem tud valaki engem a helyes irányba terelni? Esetleg egy sláger grafikai textúra berhelő nemtommit linkelni?
-
Mantin
aktív tag
Van rá mód hogy működjön a játék win 8.1 alatt?
Annyit csinál, hogy bejön egy kis fekete ablak, egy tizedmásodpercre, aztán el is tűnik. -
-
bacsis
Közösségépítő
válasz
MaxxDamage #35318 üzenetére
igen.. tudom hogy megy Win7-en
-
-
MurdR
veterán
GTA V. PC-s megjelenéséről még mindig semmi?
-
negyven2
veterán
válasz
MaxxDamage #35314 üzenetére
Azok nem számítanak... (ezért is lehet tele a multi velük).
-
-
bacsis
Közösségépítő
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni!
Valszeg az lesz a gondom, hogy Windows 8.1-et használok, mert korábban elindult a játék, de most miután betöltene a játék, kidob windows timer function validator fatal error hibaüzenettel...
Esetleg tudjátok mi lenne rá a megoldás? -
negyven2
veterán
Csak achievementeket zárol. Ott valami más lesz (de azt kiírja, max sms-ben a telefonon)
kovy29: amúgy igen. pl. San Andreas-ban ha csalást írtál be volt olyan küldetés amit nem tudtál megcsinálni, mert hamarabb eset le az ürge (Madd Dogg???) a tetőről, mit hogy odaértél volna.
-
MurdR
veterán
válasz
Bjørgersson #35306 üzenetére
Ha beütsz egy cheatet akkor zár le küldetéseket nem? Ha jól emlékszem ki is írja hogy melyik küldetést zárolja
-
cyberkind
félisten
Létezik a Complete Edition-hoz honosítás?
-
Hunork
veterán
Sziasztok!
Hátha tud valaki segíteni:
GTA IV: Do you have protection küldetés teljesítése után nincs újabb küldetés. Mitől lehet ez, van rá megoldás? Telefon nem jött, mert ugye azon jön a küldetés.
Ha valaki tud segíteni, nagyon köszönöm! -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #35302 üzenetére
csak a link végéhez írtam hogy " ez a topic "
-
törölt tag
Egyébként van [link] ahová várunk minden GTA-st offolni vagy az olyan játékokról csevegni amiknek nincs topicja
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- iKing.Hu - Google Pixel 9 Pro XL - Hazel - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- BESZÁMÍTÁS! H310CM i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1660S 6GB Fractal Design Focus G 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest