Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Unlimited Power! Megnyitotta a Honor a 8000 mAh-s mobilok sorát
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#81556480 #35298 üzenetére
A régi jó GTA VC !
de imádtam mikor a spéci MOD-okat beraktam.. meg a spéci GTA Modern MOD -t ... (hiányzik na!)
/sehol nincs már meg az a sok MOD amit kiírtam anno CD -re (gta-vicecitymods.com -ról letöltöttem minden és kiírtam... szépen könyvtárakba kiválogatva, mint ahogy az oldalon is megtalálható volt.. meg kb. tudtam mi mire jó, névből.../L
-
Ryder62
őstag
Tudom hogy nem ide való, de gta
So, Vice Cityhez van jó car pack mod? Találtam egy 80s carpack-ot de orosz oldalon. Sajna a setup is orosz úgyhogy itt megálltam.
Nincs fent máshol? Gugoló nem akaródzik megtalálni. -
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #35294 üzenetére
Nem szabad feladni.
-
S.Feri
őstag
válasz
Bjørgersson #35291 üzenetére
Még régebben csinálta nekem is, driver gond volt....
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #35291 üzenetére
Nálam nem lagol. Legalábbis nem jobban mint szokott, mert ugye ez Nvidia pénzelte játék, nekem meg Radeonom van.
Még ami érdekes hogy az EFLC gyári lemezről telepítve nekem nem indul el, "okosból" meg gond nélkül.
-
Dr. Akula
félisten
válasz
Bjørgersson #35289 üzenetére
Én a windows liveos szarakodást untam meg, 3x kell feltenni a progit mire felfogja hogy működnie kéne, inkább használom az "alternatív" verziót, azzal 0 probléma. Sztem ezzel akarják leszoktatni az embereket a bolti vásárlásról.
-
Bjørgersson
félisten
Gondoltam felrakom az alapjátékot szórakozni egy kicsit a kontrollerrel, de nem tudok vele normálisan játszani, mert kb. egy perc után elkezd laggolni, mint a kurva élet és nem tudom miért csinálja.
-
S.Feri
őstag
Én meg kedvet kaptam hozzá, és teszem is fel, játszani kell!
-
Mr.White
senior tag
helló.normális h a windows live nem akar bejelentkezni?
multit kipróbálnám, de sehogy se megy.
esetleg valami leírás hogy hogyan a legegyszerűbb?
köszi! -
törölt tag
Boldog 6. születésnapot
-
cyberkind
félisten
válasz
JoolsNOS #35281 üzenetére
Én még használni se használtam az 5-ben, inkább koncentráltak volna a sztorira mert rettenet rövid úgy hogy minden fontosabb mellékküldetést megcsináltam, és így 70% körül vége van, na meg annak is sok értelme van hogy a játék végére lettünk tele pénzzel amikor már semmi haszna.
-
-
Garada
őstag
válasz
Bjørgersson #35278 üzenetére
Nálam ez a IV rész valahogy halott volt
Egy olyan fő elemet kihagyni mint a tuningolás, meg perszer minden más ami a GTA V-ben ismét megtalálható
-
Garada
őstag
A játékban egyetlen nagy kedvencem a törésmodell volt ami rettentő jóra sikeredett.Maga ez a városi hangulat nem igazán az én pályán inkább San Andreas nagyobb beépítetlen területei.
-
gali777
őstag
Valakinek nincs meg az a mod amelyik a TBoGT-ben lévő autók lámpáit javítja? Pl a Serranonak, a Buffalonak meg még egy pár autónak rosszak a hátsólámpái. Régen meg volt a mod, de most sehol nem találom. Ha esetleg valakinek meglenne vagy tudna linket adni annak örülnék.
-
Rendo84
senior tag
Hogyan lehet a játékállást kimásolni, illetve exportálni?
Virágbolti verzió mentését, át lehet vinni Steam-es verzióra?
Előre is köszi a segítséget! -
negyven2
veterán
válasz
Dr. Akula #35272 üzenetére
Xbox-os lemezes Complete Edition-nél van ez. Akkor fordul elő ha pl berakod az EFLC lemezét, és azzal játszol majd mentes, majd ha ezután kicseréled a lemezt a IV-re akkor a játék nem tudja betölteni a IV mentését, hanem kidobja ezt a DLC-s hibát. Ugyan ez van forditva, mert a játék alapból a legutolsó mentést nézi, és ha az másik lemezhez van kötve, akkor problémázik. Ekkor be kell hogy töltsön az intro, majd ott a load game-el helyreáll a dolog a kővetkező mentésig/lemezcseréig.
-
törölt tag
hello!
Valami ilyesmit írt az xboxom:
DLC kell hogy betöltse a mentést. ezt a sima IV nél írta. Ez mitől lehet??
-
csaba951
veterán
válasz
Mr.Csizmás #35265 üzenetére
Sajnos nem lehet aktválni/migrálni! Csak a Steamen vásárolt változat Steames. A kiadó még nem nyilatkozott arról, hogy a Live szerverek leállítása után mi történik a játékkal.
-
Mr.Csizmás
titán
üdv,
dobozos GFWL kódot tudok aktiválni steamen, vagy valahogy migrálni?
-
JoolsNOS
veterán
válasz
sz.zoltán. #35260 üzenetére
Esetleg aprón nézzél steam kódot. Szerintem 3000 körül biztos vannak.
-
Rasiel
senior tag
válasz
8.1 alatt nálam ment problémamentesen.
-
csaba951
veterán
válasz
19.99 €-ért azért nem olyan jó ötlet most. 3-4 hónapon belül biztosan lesz -75%-os akcióban. Vagy ha most akarod megvenni, akkor keress meg egy megbízható tradert aprón! Simán fog tudni szerezni féláron!
Windows 8/8.1-nél lehet gondod a GFWL kliens miatt. Ugyanis a legújabb kell neki, de ez már nem biztos, hogy felmegy 8/8.1-re!
-
törölt tag
válasz
sz.zoltán. #35250 üzenetére
Ez szerintem a warez miatt van. Szerintem megeri megvenni. Nem draga. Mondjuk en mar kicsit visszalepesnek erzem az 5 utan de niko az niko
-
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
MaxxDamage #35259 üzenetére
Nah megveszem...
elegem van már steamon még ma meg veszem...De windows 8-64 bites rendszer van a gépemen,menni fog szerintetek?
Mert a törtet ki dobja a gép változó időn belül...
:S -
válasz
sz.zoltán. #35258 üzenetére
Olcsó pénzért megvehető... pl.
/és csak jól jársz vele.../
Nálam is Win7 x64 Pro. -n simán megyL
-
-
csaba951
veterán
válasz
sz.zoltán. #35256 üzenetére
Szóval inkább szívsz tovább a törttel? Hát, te tudod!
Egyébként egész biztosan megy Windows 7 x64-en, mert azon játszottam végig.
-
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
JoolsNOS #35255 üzenetére
Nem tudom hogy miért kekeckedik velem a gta...
Most meg próbálom az xp alatt hát ha azzal menni fog...Win 7-en nem is működött win 8-an igen de figyelmeztettet hogy kompatibilis problémák vannak...
Ha esetleg valaki kíváncsi itt vannak a gépem adatai300 gb hdd
8 gb ram
Ati readon hd 7700 1GB
Táp 700 watt
cpu AMD FX 6100-xix core 3.70 ghz
-
csaba951
veterán
válasz
sz.zoltán. #35252 üzenetére
Ha taxival mentem valahová és végigültem az utat akkor előbb utóbb kifagyott. Ha pénzt adtam, hogy ugorjon rögtön a célra, akkor semmi baja nem volt. Ezen kívül nem emlékszem, hogy valaha is lefagyott volna.
Grand Theft Auto Complete Pack
3-4 havonta meg lehet venni -75%-os akcióban, 7,49 €-ért. Külön csak a IV-et 5 €-ért. Ne mond már, hogy nincs pénzed ezt kifizetni, amikor ilyen géped van! -
JoolsNOS
veterán
válasz
sz.zoltán. #35252 üzenetére
Érdeklődj ott ahol letöltötted. Amúgy meg vedd meg. Kb havonta le van akciózva egy mozijegy árára...
A stb mi a gépedben, mert ha pl egy 7600gt, akkor az a baj. Tölts adatlapot. -
sz.zoltán.
csendes tag
válasz
FIREBLADE78 #35251 üzenetére
Értem...
Hát nálam elég nagy felbontásban megy (ment) már le töröltem mert fel idegelt..
De nem is ez a fő problémám hanem hogy ment szépen meg minden (igaz bugosan)
De ment... Váratlanul időtől függően leáll a játék lefagy...Van mikor 5-perc van mikor fél óra... kidob az asztalra és kész...
nem tudom mi lehet a gond...
Ezért is kérdeztem hogy aki steam felhasználó és megvan neki a gta iv,milyen a játék lefagy-e meg ilyenek... -
FIREBLADE78
addikt
válasz
sz.zoltán. #35250 üzenetére
én is ilyen packet szedtem le vis gta 4 packet,de nálam 5 éves gépen nem laggol,igaz a monitorom csak 1280x1024-es és nem maxon megy minden,de minden ok. Streamben volt akciós gta pack,de már sztem már nem az. Viszont még mindig a torrentes van fent,míg végig nem viszem, tehát nem tudok nyilatkozni arról,hogy milyen a legális
-
sz.zoltán.
csendes tag
próbálkoztam egyéb packel de nem volt jó...
Meg az a problémám hogy a játék 1-szer csak gondol 1-et és kilép az asztalra azzal hogy hibát észlelt és leált... -
sz.zoltán.
csendes tag
Sziasztok...
lehet hogy nem igazán ide tartozik de megkérdezem ha már erre járok...Gta 4-ezin akarok komoly elhatározások mellet döntöttem így, a lényeg hogy torrentes tört játékkal próbálkoztam buggos volt laggol...
Hozzátenném a gépem 6-magos és 8 bg ram stb...
Elgondolkodtatok az a tény hogy megkéne venni a játékot eredetibe steamen...
Megéri?
Vagy buggos szar az is?remélem tudtok segíteni
-
csaba951
veterán
Games for Windows ügyfélprogram letöltése
Letöltöd, telepíted! Ha eredeti a játékod, akkor ez megoldja a "Fatal error EFC20" problémát. -
zaja8
aktív tag
Sziasztok!
2 kérdéssel fordulnék hozzátok:
Az első, az hogy, miért van az ha bármiféle patch-et feltelepítek, akkor a következő hibaüzenetet kapom: "Fatal error EFC20" esetleg valaki járt már így? csak mert jólenne patch-et használnom, mert nélküle elég bugos a játék.
A második kérdésem pedig, hogy ha feltelepítem a magyarosítást, akkor a menüben össze-vissza betűk jelenek meg, illetve mikor már indulna a játék, akkor "Gta4 exe működés leállt". Itt arra gyanakszom, hogy patch megoldaná?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
Bler
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni ismételten!
Régebben is próbáltam volna már megoldást találni arra a problémára,hogy nem indul az LCPDFR rendőr mod.
Boldogan találtam rá a napokban az újabb LCPDFR 1.0 verzióra,bízván benne,hogy ez már indulni fog...
De sajnos ez sem....
Gyári dvd-m van,de hiába teszem be ezt a modot,egyszerűen nem akar indulni a játék.
A gépem i5 3GHZ 8gb belső memóriával Asus ATI 1GB graf.kártyával.
Esetleg nincs valakinek valami ötlete mi lehet a baja?A játék elindul (csak offline módban),de a kiválasztás után leáll.
Megtisztelő válaszaitokat előre is köszönöm! -
-
törölt tag
Na szevasztok!
Sikeresen beszereztem xboxra a complet editiont.
Szokott még valaki multizni? csak úgy nosztalgiából felnézek valamelyik este. Kellemes emlék az airport TDMÉrdekesség:
A GTA IV kiadás az nem 2 dvd?
És külön az EFLC is két DVD. a komplet edition meg összesen kettő, és 3 rész van rajta ? -
negyven2
veterán
válasz
#81556480 #35236 üzenetére
Szedj le nyugodtan, egy virágbolti verziót. Nekem is így van feltéve, és a Steam-es serial van telepítve, valamint a No DVD file-al használva. Vagyis csak volt mert a mostani steam-es akcióban megvettem újra az egészet (csak a IV volt meg digitálisan az összes többi lemezesbe van meg). viszont az a szívatás, hogy nosztalgiából feltettem volna a III, VC, SA-t de úgylátszik nem szeretik a W8.1-t.
.
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78 #35235 üzenetére
Vissza adná, rendes srác volt. Csak azóta nem találom az elérhetőségét.
-
törölt tag
Na ma tudatosult bennem hogy az eredeti GTA IV play discemet eladtam a gépemmel együtt tavaly
Mit tudok tenni?
ha leszedek egy warezosat abba tudom használni az eredeti kódomat, és játszani mint eredeti játék?? -
KAMELOT
titán
Sziasztok!
Egy olyan gondal szembesültem, hogy vettem 1440p monitort ami DP-DP portal van összekötve.
Játék elindul, de a grafikán nem tudok állítani.
1.0.0.5 patch van fent.
DVI-DVi portal összekötve a régi monitoromon 1080p felbontáson simán ment!
Valaki tudna segíteni nekem ez ügyben!
Köszönöm!
-
KubanitoS
veterán
válasz
MaxxDamage #35224 üzenetére
-
-
KubanitoS
veterán
válasz
MaxxDamage #35220 üzenetére
Akkor majd egy linket szeretnék kérni.
-
-
katsi
tag
Sziasztok!
Steamen van meg a GTA4 (már kb 2 éve), a minap ismét letöltöttem, mivel megtetszettek az ultra realisztikus fényhatást lehetővé tevő modokról készített képek. Utánajártam nagyjából, hogy telepíthetőek-e ezek (ENB Series vagy iCEnhancer) a steames játékra, és arra a végkövetkeztetésre jutottam, hogy igen, bár 1.0.4.0-ás verzióval érzik magukat a legjobban (ezen a verzión a legszebbek és a framerate is itt a legtöbb), a steames viszont elvileg 1.0.7.0-ás, azaz a legfrissebb.
Az iránt érdeklődnék, hogy visszapatchelt-e már valaki a steames GTA4-ből 1.0.4.0-ás verzióra, s ha igen, annak mi a pontos menete? Találtam egy angol nyelvű leírást, amely RockStar Social Club Tool feltelepítésére invitál, de az sajnos nem működött.
Ki hogy oldotta meg?
Vagy mindenki 1.0.7.0-ával játszik? -
-
-
Redneck
nagyúr
válasz
MaxxDamage #35211 üzenetére
Attól hogy pár pályarészen alacsony az fps(30-35) a legtöbb konfigon. Én ezért fixáltam 40-re így nem tűnik laggolásnak.
Szerk:
Vicces ez a magyar textúra pakk -
hesszusz
tag
-
Mitől lehet, hogy néha "laggol" a game ?
/úgy veszem észre, ritkán de laggolna / szaggat a kép... és zavaró/(#35212) hesszusz: nagy köszönet érte !
/látom easy az alkalmazása is/
Már jön is lefelé !L
-
Fkris
őstag
Van olyan autós mod, amitől nem úgy csúszkálnak az autók, mintha egy jégpályán mennék velük?
-
-
hesszusz
tag
Moddoltam egy kicsit,lassan kész a komplett East városrész
Nemsoká tölthető a GTA4-Mods-ról
-
-
csaba951
veterán
Próbáld meg a weboldalon a regisztrációt/aktivációt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Az összes minőségi RTX GAMER laptop megtekintéséhez nézzen be hozzánk! Eredeti licencek, antivírusok
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest