Hirdetés
- Yettel topik
- Tömeges bevetésre kész az új Huawei AI-chip
- MIUI / HyperOS topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18499 üzenetére
na hol vagytok?
ugye nem éjfélkor akarsz feljönni mert addig nem várok. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18495 üzenetére
benézek én is!
-
Scorpio06
aktív tag
válasz
Mariann294 #18495 üzenetére
Ott leszek! És: Trainer: OFF
-
Mariann294
őstag
Péntek van este tessék jönni multizni!!!!!!!!!!!!!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18493 üzenetére
Ja! Azt mai napig nem értem én sem. LIVE-ba be voltam lépve online de a játék szerint nem.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18491 üzenetére
mit nem értessz?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18487 üzenetére
Élénk emlékeket hagyott bennem mikor egy újratelepítés után hónapokig nem tudtam multizni....
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Akkor lemaradtam.. tegnap ráértem volna..
-
Źşë'
addikt
válasz
nem tudsz felkelni reggel, el fogsz késni a suliból
(ill ezt írhattam volna múltidőben is
)
-
Źşë'
addikt
mintha csak az underground egyik részéből látnék egy videót, picit feltúrbózva o.O
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18482 üzenetére
föltettem de valamit szerintem rosszul csináltam mert semmi változást nem látok.
telepítésnél csak meg kell neki adni, hogy a gta 4 mappába települjön nem? -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #18482 üzenetére
hehe... van benne valami.
Ma este hánytól játszol?
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18481 üzenetére
nem fogok most újra a mentett állásokkal szopni. olyan régen csináltam már, hogy nem emlékszem a buktatókra.
-
Mariann294
őstag
Nah végülis letöröltem a módot.Túl sok lett a repce már nagyon idegesitett.
Mostmár végre kristálytiszta,nem fogok én itt modozgatni ugy jó ahogy van! -
Źşë'
addikt
-
-
Źşë'
addikt
ezt a videót nézzétek meg!
a vége nagyon ász! :d
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #18470 üzenetére
Én ezen a héten nem érek rá, mert suli van, meg bulizás.
-
Mariann294
őstag
Na volt itt a szerelő.Új modemet kaptam ugyhogy jelentem készen állok a multira!
Remélem mostmár jó lesz.
Időpont?Kinek mikor jó?Gondolom a legtöbbeteknek a péntek este az ideális.Nekem bármelyik nap jó este 10-11 körül.
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #18463 üzenetére
Én se, de még nem járt fent az Env. és a Realism mod...
-
-
Scorpio06
aktív tag
- Ford Mustang GT-R
- BMW X5 4.8
- Lamborgini Murcielago LP640 v2
- Simple Native 4.1Multizásba én benne lennék. Ma újrarakom a játékot, talán észhez tér egy kicsit.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18463 üzenetére
Hát én nem moddolok ezerrel mint ti, így nem is volt szükség újratelepítésre.
Lehet, hogy ezt megkockáztatom.
Mi a helyzet a textura packokkal? -
Mariann294
őstag
válasz
rup1u5 #18462 üzenetére
Hát az ugy volt hogy én először föltettem rá az enviroument modot.Az nem tetszett túl fényes...aztán ráakadtam a realizmIV-ra és fölraktam azt is.Beléptem de csupa homány fogadott amikor nappal volt.
Uninstall,reinstall és csak a RealizmIV-t tettem fel,és igy már szuperált.
8 hónapja nem raktad ujra a játékot??Nemsemmi!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mariann294 #18436 üzenetére
Az első mod aminek látom értelmét de kicsit tartok tőle hogy elcseszné a telepítésemet.
A readme-ben azt írja friss telepítésre kell fölrakni. Te hogyan csináltad? Nálam legalább fél éves, 8 hónapos telepítés van fönt.
A texture packokat nem tölteném le, csak a realizmIV-et és azt tenném rá. De nem szeretném tönkrevágni a telepítésemet. -
Mariann294
őstag
Megy a vita (Niko már a fejét fogja
)
És egy kis szépség. -
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18456 üzenetére
én sem bántam meg h megvettem mert sok szép órát szerzett, csak a supportal van bajom, hál isten nem 1gb-> feletti ek a pecsek de, így ha nem használ semmit értelmetlenek
-
Mariann294
őstag
Én azért nem bántam meg hogx megvettem.Van 1-2 rossz tulajdonsága,de melyik játéknak nincs?Jó ok ok,talán nem ennyi mint a többi játéknál,de megbánásról nálam szó sincs.
Nekem a játékkal semmi bajom.Igaz néha fölidegesít,de hamar elmúlik.Nekem inkább a játékosokkal vannak gondjaim...
Tegnap mentem egy versenyt.16-an voltunk6. lettem mert kicsit laggolt és hát kilöktek.
De tuti nem direkt,láccott hogy a lagg miatt.
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18454 üzenetére
Mariann294 & fsb1000
"az a cél hogy roncsderbizzünk"
ez engem amúgy megőrjít, hiába van a hawernak behorpadva a kocsija, én tök újnak látom... na meg a lagok is elviselhetetlenek olykor olykor, átmegyek a járókelőkön... wtf
sokat romlott a multi... és baxnak foglalkozni vele! support = 0 -> pecsek kijöttek, de sok értelmük nem volt... nekem csak rontott... uh R* tehet egy szívességet.. na meg a dlc dolgok még mindig nincs dátum róluk, de bízom benne h jön, mert ennyit megérdemelnek a pcsek.. mivel irányadó vonal volt a pc kezdetekkor... ha tosznak a játék javítására én holt ziher h új R* os játékot nem fogok venni soha a büdös életbe! tartsák meg a sz*rjukat!
-
Mariann294
őstag
válasz
Fuh mindenképp próbáljátok ezt ki kva jó!Gyönyörű lesz tőle a játék én nem győzök csodálkozni!
Multi is megy vele!
fsb: Köszi.Hát igen ugyanazt gondolom amit te.Ha már nem veletek multizok akkor ranked,de ott annyi a barom
Egy normálissal sem találkoztam.Csak tudjátok mikor?Amikor elkezdtem a játékot!Aztán fokozatosan megjelentek az idióták meg a modjaik és élvezhetetlen lett a multi...
Ráadásul ti is egyre kevesebbszer vagytok fennMikor multizunk megint ugy mint régen?
Vagy 10-en mod nélkül...bár sztem ez nemigen fog összejönni
Vagy hamár mindenképp trainer,akkor pár dolgot zárjunk ki:extragyorsitás,repkedés,god mode,spawnolás.teleport.Autójavitás belefér ha épp nem az a cél hogy roncsderbizzünk.
Tökre hiányzik az a régi multi feeling.Néha megnézem a saját vidijeimet és könnyezik a szememDe télleg milyen jó volt akkor....hosszú órákig nem unatkoztunk,mindig kitaláltunk valamit.
Vagy,milyen jó volt amikor TDM-ben kettéoszlottunk és irtottuk egymást?Klassz volt.
De versenyezhetnénk is,meg ilyenek rankedben.Na?
Ja és én sem használtam a 100%-hoz asit,de ha megtehettem volna akkor se tettem volna,hisz igy már nem öröm végigvinni.Ha 100-adjára kell nekiugrani én akkor is nekiugrom,magam akarom megcsinálni,és nem adom fel,aztán meg trainer..ááá ez azoknak van akik 3-adjára probalkoznak,idegesek és feladják,de hogy ebben mi a jó.....(Szerk.: De szép szines hsz lett!
)
-
Źşë'
addikt
válasz
fsb1000 #18452 üzenetére
ha multizok is akkor leginkább olyanokkal akiket ismerek, haverok, pl van külföldről is nagyon jó ismerős, van egy spanyol, ill német akikkel jó multizni... meg mondom javarészt 3an szoktunk freeben "ökörködni".. így jó mert ismerjük 1mást, mert ha vannak idegenek akkor uis csak az megy h arra rohannak amerre a szél fújja őket.. így meg megbeszélünk dolgokat játék közben és mindenki happy..
az én 100%om hoz egy darab asit se csítet nem használtam, de így látva utólag h a galambos részt meg lehet csinálni asival, inkább én is azzal csináltam volna... 1x belekeveredtem, kihagytam egyet és végignézve a térképet csak tippek alapján mentem h hol hagyhattam ki azt az 1et.. 3-4x re meg is lett hál isten, de ha nem
én feladtam volna, nem álltam volna neki megkeresni újból mind a 200 helyet...
ezt már írtam régebben is: egyszer mindenki (ha nem akk a többség) ráun a játékra, és akkor jönnek a modok, amik feldobják ismét a játék hangulatát...
"csodálkozom hogy akkoriban 2-3 órás játékban sem unatkoztunk és néha 8-10-en is voltunk egy szerveren"
mert új volt a játék, mindenkinek tartogatott rengeteg meglepetést... de ezek mára mind ismerté váltak, legalább is a többség számára
-
fsb1000
nagyúr
rupinak igaza van: A GTA4 "játszása" 90%-ban a modok probálgatása és kitárgyalása az utóbbi időben.
Most öszintén... mikor multiztál egy jót 5-6 normális nickkel?
Néha megnézem Mariann nosztalgia videóját, és csodálkozom hogy akkoriban 2-3 órás játékban sem unatkoztunk és néha 8-10-en is voltunk egy szerveren (szobában)
Igazán jó hangulatú esték voltak.Az ismert "problémák" miatt már szinte csak LAN-on játszom, de ott is csak egyedűl, mert van már XBOX és a család többi tagja azon nyomul.
Mindegy.. a CIV és COD1 után a GTA4 volt az a játék, ami tartós emlékeket hagyott maga után. Ha lesz GTA5,6 akor azt is meg fogom venni, mert a fejlesztő csapat megérdemli a támogatást, és érdekelni fog a még tökéletesebb környezet és "technika".
Meg hátha lesz megint 2-3 hónap amig normálisan lehet multizni..... -
puttputt
őstag
-
-
BigG.(nnnnn)
tag
na nagynehezen elindult, de most nézem h itt x-box controller a beállításba nem billenytű
ezzel micsináljak most??
Razor 1911-es változat ehhez tartozó crackel
-
BigG.(nnnnn)
tag
Hali feltelepítettem eme csodás játékot, de a serial-t nem írtam be telepítésnél, és nem találtam sehol, lehet e-miatt lehet másért de amikor indulna a legelején az 1. küldetés kiírja ugye a küldetés nevét, indul a hang meg minden erre kilép... és ezt mindig bejátsza. Driverek frissek, nem tudom mi lehet a baj:/
Remélem valaki tud segíteni, előre is köszönöm!!! -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #18433 üzenetére
Neked házhoz szállítva: Link
De van 19" Wide-os is picit olcsóbban. (TNT panel tán jobb játéra) -
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18442 üzenetére
Ja és kiirja a járművek igazi nevét.
-
Mariann294
őstag
válasz
Újabb észrevétel:
A rádióállomások szép szinesek lesznek,és azok az épületek amelyekbe be lehet menni és van rajtuk ablak azokba belehet látni,és belülről is ki lehet nézni!
Tök jó dolgok.Amúgy baszott jönni a szerelő,telefont nem veszik fel,hivhatom megint a teknikai ügyeletet...
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #18440 üzenetére
Most fogtam ki szerencsére egy jófej hangman's noose-os bandát.
Amúgy igen, arra gondolok. Lehet hogy azok lennének a cirill betűk, csak nem tudja megjeleníteni a mi gépünk? -
Mariann294
őstag
válasz
bendzso #18439 üzenetére
Ilyesmire gondolsz?(régebben linkeltem)
Nem tudom mi a franc ez.Vagy bug vagy netán nyelv?Az első részre reagálva pedig:
Én már ott tartok hogy nem is megyek idegenekkel multizni.Akkora tuskó mindegyik
Köszönök és a 100%-ből 10% köszön vissza csak.Na meg...tegnap előtt bementem egy asszem ranked/deal breaker-be.2-en mentünk.A csávó beül a kocsiba én is szállnék be,erre elhuz de ugy hogy elesik a karakterem.Mondom bizti nem vett észre majd megfordul.Hát a fenét,ki is léptem.
Néha azért benézek ranked-be de csak a csillagszerzés miatt.Sokáig kell keresgélni mire találsz valami normálisakat hát és én elég sokszor nem találok.. -
bendzso
senior tag
Voltam multizni, elmentem deathmatch-be, lelövöm az eggyik emberkét, erre ilyet ír, hogy miért lőttem le.... Meg mitől van az, hogy ír valamit a másik játékos, és mindenféle más karakter jelenik meg? Pl. TM jel, ae betű összekapcsolva, stb..
-
Biliskmer
aktív tag
Szevasztok!
Nemrég letöltöttem a játékot (tudom, tudom csúnyadolog, de hát ez van...), és egész elfogadhatóan megy, de van egy érdekes jelenség...
Például, autót vezetek, és ha egy hosszú egyenes szakaszon megyek, akkor nincs semmi gond, hiába száguldok a gép be tudja tölteni a textúrát akadás nélkül, viszont amint kanyarodni is akarok, akkor beakad...
De nem azért, mert nem bírja a grafikát, hanem mert 2 gombot nyomok egyszerre
Ha 2 vagy tobb gombot nyomok beakad...Ez miért lehet?
-
puttputt
őstag
válasz
Mariann294 #18433 üzenetére
Letöltési linket esetleg?
--- bár a tákolt játékomba nem tudom, hogy illeszkedne...
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18420 üzenetére
Nem homályos csak összeakadt egy másik moddal mostmár jó.Szerintem nagyon jó!Igazi életet lehel a városba!Buszok járnak,a repcsik meg repülnek a város felett is.(bár amikor az egyik utasszállitó a magasabb épületek felé vette az irányt megállt bennem a vér,de szerencsére elkerülte..
)
Nem rontja az fps-t.Nekem ugyanannyim van mint azelőtt.Szebb a tükrözés,szebb az út a fa a szikla és még sok más.Jobban ki van dolgozva az árnyék szép életszerű lett!Ha gondoljátok csinálok képet,csak az a baj hogy most repcésebb...
Be kell szereznem egy új monitort,ez már igy is kezd "haldokolni". -
Sickboy25
addikt
Sziasztok amúgy!
Ismét játszok a gta IV-el, de már xboxon! Úgyhogy bekapcsolódom közétek!
Lenne is egy kérdésem: a galambok merre vannak? Valami térkép féle nincs hozzájuk, mert csak egyet találtam vagyis nem találtam csak úgy belebotlottam -
puttputt
őstag
SZorgos SZerbek
(A magyar fordítók is begyorsulhatnának...)Ez a graf. mod nem néz ki rosszul... Ti hol láttatok hozzá letöltési linket?
(Is it GR8?
--- idézet a letöltési oldal szavazásáról...)
-
Mariann294
őstag
Aki feltette ezt a RealizmIV modot,attól kérdezném hogy a nappal nekik is tökre homályos??
-
bognar110
őstag
Nah 64 bites windows 7 jo nekem jol mukszik! Mariann nem kell virusirto addig amig buzi oldalakrol nem töltök minden féle fosságot
-
Źşë'
addikt
válasz
Mariann294 #18415 üzenetére
találtam ott valami version1 eset de, nekem nem műxik :s lehet mert beraktam a Generic Mod Enabler - Grand Theft Auto IV-ba, de uolyan a könyvtárszerkezete
-
Źşë'
addikt
-
puttputt
őstag
Új mentőautók .
Állítólag küldetések is vannak mellé, de ebben nem vagyok biztos... az tuti, hogy egész jó kis realisztikus masinák készültek... -
bognar110
őstag
Én ma újra rakom a gépemet szerintem! MErt ez ami fent van windows 7 hibás szerintem a videokártyámat nem kezeli olyan jól, olyan mintha a vgam egy 256 mb-os lenne komolyan mert nem annyira jól mennek a gamek mint régen memoriát lehet nem ismeri annyira fel vagy nem kezeli annyira nem tudom, letöltöttem a 7600 buildot aszt kiderül!
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18406 üzenetére
Mégse.Most voltam ranked-ben,de megint szakad.
Meg kell várnom a hétfőt -
Mariann294
őstag
-
bendzso
senior tag
válasz
Mariann294 #18383 üzenetére
Én benne vagyok
Csak kéne valami időpont.
-
Mariann294
őstag
válasz
Mariann294 #18383 üzenetére
Senki sem jelentkezik?
-
Robi86
senior tag
válasz
Mariann294 #18400 üzenetére
jaja, de farmer helyett adhatnál rá valami elegánsabbat is
Na megyek, mert mennem kell inni xD jóccakát
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Asus ROG Ally Z1 Extreme (1TB SSD) újszerű állapot, garanciával!
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB, Király világosszürke
- LG Ultragear 27GP850-B Gamer monitor!27"/2560x1440/Nano IPS/180hz/1ms/Freesync-Gsync/HDR/Garancia
- Használt laptopok kedvező áron itt ( Személyesen és csomagküldéssel is országosan )
- ASUS Phoenix RTX 3060 12GB
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 10W töltő nem használt
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest