Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Xiaomi 12T - egytucat
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Olcsó aktivitáskövetővel bővült a Redmi Watch széria
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
-
Mobilarena
Mit jelent az Amerikai Álom napjainkban? Niko Bellicnek, az európai emingrásnak a reményt, hogy meg tud menekülni a múltjától. Unokabátyjának Romannak az álmot, hogy együtt megcsinálják a szerencséjüket Liberty Cityben, megnyitva az utat a lehetőségek országába.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
rup1u5 #12797 üzenetére
Most mi van, nem kell kiröhögni, komolyan ezeket olvastam, amikor megjelent.. Tiszta ideg voltam miatta. Veszélyes dolgok keringtek itt a neten decemberben a GTA-ról.. Az egyik teszt címe pl ez volt: "PC-n kínszenvedés a GTA4".
és hát amikor elolvastam, nem sok jóra számítottam már, ezért is nem mertem megvenni. De azóta már persze változott a helyzet, szerencsére.
-
rup1u5
nagyúr
válasz
WhiteWalker #12793 üzenetére
Szintén Vista 64biten tolom és nem volt vele fagyás gondom.
AthlonXP: "4870-es ATI-n nem is indul, mert nem támogatja, meg hasonlók.. "
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #12783 üzenetére
Sajna nem, de meg akarom venni, mert nagyon tetszik, csak anno nem mertem, mert sok rosszat olvastam róla. Pl., hogy 4870-es ATI-n nem is indul, mert nem támogatja, meg hasonlók..
Így leszedtem, h kipróbálhassam.
-
bendzso
senior tag
válasz
Azt írja, hogy átformálja Niko-t, meg egy pár dolgot még, gondolom a fegyverek, mocik. Ugyanez letölthető innen, ingyenesen.
Amúgy érdemes még szétnézni, mert rengeteg érdekes dolog van. Pl handling-ek(ez a fájl tárolja a kocsik menetdinamikai képességeit, és ha abba belepiszkálnak, akkor pl gyorsabb lesz a kocsi, jobb kanyarodási képesség, nagyobb végsebesség stb... De ezt gondolom sokan ismerik már).
-
WhiteWalker
nagyúr
én annyit mondok hogy vista 64bit-en tolom és semmi fagyás,hibaüzi nem volt.Nem értem ezeket a hibákat de egyetértek fsb kolléga kommentjével,ahol a bszedett férgeket stb .. ecseteli .
-
Mariann294
őstag
Megint pár kép.
Szabályok
Hol a kerék?!
Repülés előtt
Repülés közben
Fuck off Europe
(Ezt láttátok már?) -
Twileght
csendes tag
válasz
Mariann294 #12788 üzenetére
Én úgy tudom csak a motrokat lehet feloldani. (Valódi új küldetéseket nem)
-
Twileght
csendes tag
válasz
FaKe
De az is lehet, hogy nem, de míg nincs hivatalos bejelentés addig szkeptikus vagyok
-
rup1u5
nagyúr
válasz
Mi a franc?
Kijött PC-re is? -
bendzso
senior tag
Nekem egyik oprendszeren sem megy rendesen.
Most XP-n tolom, de ezen néha beszaggat, illetve rengetegszer van olyan, hogy, amikor kilépek a multiból, akkor lefagy a játék. 40 fps-em van, a benchmark szerint.
Vistán nem szaggat, hanem cserébe nagyon hosszú ideig tölti be a játékot, meg mindenhol, ahol töltenie kell, ott várnok egy csomó időt, és kb 2-3 óra játék után kiírja, hogy megtelt a videómemória. Ezen szintúgy kb 40 fps-em van.
Win7-en is ugyanazok a jelenségek vannak, csak ott 60 fps-em van. Pedig a 7-es a legjobban használható oprendszer. Szerintem. -
rup1u5
nagyúr
válasz
Hunnia #12780 üzenetére
Neked elsősorban a gépeden kéne stabilra belőni a tuningot, mert ahogy a giga és a wolf topikban olvastam azzal van gondod. Le merem fogadni, hogy az instabil tuning miatt van ez nálad. Próbáld ki úgy hogy mindent alapra teszel. A te konfigod alapon is szépen vinné a GTA4-et.
Nálam semmi gond nem volt a játékkal egy szépen stabilra lőtt tuningal. Nem voltak ilyen fagyások. Most volt procicserém. A 8400-at belőttem 4Ghz-re, jövőhéten érkezik a GTX260 és visszatérek a multiba. Kíváncsi vagyok hogy fog futni az új vasakkal. -
Mariann294
őstag
válasz
AthlonXP #12782 üzenetére
Hát ez van.
Miért jáccol csak sinlge-t?Nem eredetid van?
Tyúúúha!Ezt nézzétek mit találtam!!!!!!!!!Link:[link]
Vagyis:
3. Grand Theft Auto IV - Lost and Damned Unlock Mod
The Lost and Damned Unlocked IS the first heavily modified mod for the PC version of Grand Theft Auto PC. The Lost and Damned unlocked...
Size: 17.4 MB
Downloads: 3,946
Date: 2/17/2009
Rating: -
AthlonXP
őstag
válasz
Mariann294 #12781 üzenetére
Neked Vistán jobban megy mint XP-n?
Nem semmi, nekem pl pont fordítva ( Vistán el sem indúlt, állandóan hibaüzenet fogadott
). Sok korábbi írásból kiindúlva én azt szűrtem le, h a Vistán megy a legkevésbé ez a játék. Most Win 7-en tolom, eleinte akadt rajta nagyon, de felraktam az első pecset és most már megy szépen. Egyáltalán nem fagy, sosem lép ki magától és úgy álltalában semmi bajom vele
( bár XP-n sem volt sose gondom vele, ja és én csak a singlét játszom, illetve néha indítok ilyen LAN-t ahol egyedűl vagyok, h ökröködhessek egy kicsit a rendőrök nélkül
, lehet ezért nem jöttek elő ezek a fentebb említett hibák eddig ).
GrG1210Namost, ha a játékod nem eredeti, akkor bizony ez van. Nem tudod majd használni a gépeket. Bár asszem, ha csak az első javítást teszed fel, akkor még továbbra is működnek. Sajna most vagy újrateszed a játékot, vagy megint felrakod az első javítást, hátha az felülírva a dolgokat, újra működőképessé teszi a gépeket a játékban.
-
Mariann294
őstag
válasz
Hunnia #12780 üzenetére
Nekem ritkán csinálja.Xp-n nagyon sokat szarakodott alig tudtam jáccani.Gondolt egyet beszaggatott 1-2 fps-re pár perc után.Meg ki is lépett.Vistán minden rendben mostmár ritkán cinálja ezt(kopp-kopp
).Vistád van?Vagy próbáld meg mindenből a legfrissebbet fölrakni.[link]
GrG1210: Te pedig ne várj csodákat! -
Hunnia
tag
válasz
Mariann294 #12774 üzenetére
Akkor nemis tudok játszani vele? Mindig kilép, általában mikor már éppen befejeznék valamit sikeresen.
-
GrG1210
aktív tag
nem
-
GrG1210
aktív tag
Hali , kb 30%-nál járok , és azoknál a küldetéseknél , ahol számÍtógépet kell használni nem tudok belépni a számÍtógépbe, valaki seggÍtsen. THX.
-
Mariann294
őstag
Nekem csak néha kilép,de semmim sincs hózva.
-
Zozzy
aktív tag
válasz
Mariann294 #12774 üzenetére
Nem mindenkinek, nekem pl egyáltalán nem szaggat be, nem lép ki. Addig csinálta csak, míg az E8200-am volt alatta húzva, na meg a memória is. Amint alapon kezdtem használni, semmi gondja nem volt a játéknak. Azóta egy két cucc kicserélődött a gépemben, amit szintén alapon használva egyáltalán nem rakoncátlankodik a játék. Azt vettem észre egyébként, hogy a memória húzására sokkal érzékenyebben reagál, mint a processzoréra.
-
bognar110
őstag
Ma kellene egy multi party
-
rup1u5
nagyúr
válasz
M1k133 #12769 üzenetére
A ramok mennyisége sokkal többet számít mint a sebességük!
Én mindenképpen 2*2gigát ajánlanék de mivel látom, hogy ddr3-ról van nálad szó így ez nem lenne olcsó mulatság.Kezdésnek olvasd el az első hsz.-t és próbáld ki az abban említett contig.exe használatát. Lehet, hogy az önmagában megoldja a problémádat.
-
M1k133
tag
Helló Mindenkinek...
Lehet hogy már volt róla szó , de szeretném megkérdezni hogy Ram vásárlás előtt állok és annyi gondom van a GTA -val hogy ahogy játszok néha fut minden rendesen , de egyszer csak gondol egyet és elkezd szaggatni és közben nagyon tölt a Winchester , a régi tapasztalatimból okulve ez Ram hiánya szokott lenni , de most nem tudom hogy a sebessége is befolyásolja -e hogy lassan veszi ki belőle a dolgokat és gyorsítótárhoz nyúl?
Tudom hogy egy nagyon optimalizálatlan játékról beszélünk , de azért van hogy 10-20 percet is megy akadás nélkül , aztán meg 1-2 percet végigszaggat...
A konfigom az adatlapomnál van. most akarok 2x2 Gb-t venni vagy inkább gyorsabbat vegyek 2x1 gb-ben.
Tudom hogy az ajánlott is 2gb , de szerintem nagyobb beállításoknál szerintem több is kell neki...
Remélem érthetően leírtam...
Előre is köszönöm!! -
Vahur
tag
válasz
fsb1000 #12765 üzenetére
Ha az sima YT videolinket belinkeled akkor az átlagfelhasználó az alap minőségű filmet fogja látni, hacsak nem kattint a HQ vagy a HD opcióra, feltéve ha az adott, és aki csak véletlenül téved oda szintén. Ha biztosra akarsz menni hogy olyan minőségben nézzék ahogy te szeretnéd akkor az a teendő hogy direkt linkeléskor kiegészíted az eredeti linket a következő módon:
HQ: &fmt=18
HD: &fmt=22
Tehát íme a három lehetséges linkelési verzió egy 720p videóval:
Mezei
HQ &fmt=18
HD &fmt=22Szerencsés esetekben mint pl Mariann KR videója, alapból szép felbontásban játssza le a YT, szerintem eltalált valami egzotikus felbontást amit nem skáláz fel vagy le a lejátszó, viszont érdekes hogy HQ gomb nincs hozzá. Talán pont a javasolt 640 x 480, viszont ez már nekem is magas, mert én is tettem fel direkt 640x 480 cuccot és az nem lett szép de volt hozzá HQ gomb.
Lényeg a lényeg hogy megfelelő linkeléssel megoldható a dolog, Mariann meg talán meg is osztja velünk a titkot hogy milyen felbontást használt milyen codec-kel.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Twileght #12763 üzenetére
Egyetértek..
Egy jól bekonfigolt, nem széttuningolt PC-n nem jellemzőek a fagyási problémák.
A legtöbb alkalmazás és játék jól müxik a nagyon heterogén hardver platformon is.Mondjuk GTA4-vel elég nehéz eddig az állapotig eljutni, de utána viszonylag stabil.
Az én tapasztalatom szerint a PC-k instabilását 99%-ban a netről letöltött ilyen-olyan "cuki" alkalmazások, a bekapott férgek és a hardver szakszerütlen beállítása okozza. A maradék 1%-on osztozik az OP rendszer és a konkrét alkalmazás/játék amivel épp szívunk....
-
fsb1000
nagyúr
Köszönöm!
Ugye ez akkor azt jelenti, ha felteszek a leírásnak megfelelő felbontást és minőséget, de csak páran nézik meg, akkor semmilyen linkről nem elérhető a jóminőségű?
vagy..... az "=18" végű linkről akkor is megnézhető jóminőségben és azt kell megadjam ha direkt linkelem?
És aki bőngészik és "véletlenül" nézi meg, az a rosszabbat látja? -
At4
tag
válasz
szabod #12760 üzenetére
"Viszont xboxon nincsenek állandó fagyások és nem optimalizálatlan a játék."
igen, kb emiatt tartok ott mostmár hogyha odakerülne a sor se PCt újítanék hanem veszek 1 x360 elitet meg vmi TV t hozzá (150k ból bőven megvan ha jól számolom, pc ben hasonló színvonal mennyinél kezdődik? 200nál? ja bocs...), és itt nem kell driverekkel bűvészkedni meg hetente újrarakni stb, csak berakom a DVD t és játszok, és ez igaz a többi játékra is.
(mondom ezt úgy h egérrel és billentyűzettel a kezemben nőttem fel, kontroller mennyire lehet szokatlan?)
amit hiányolok x360on az a játékok módosíthatósága (modell stb cserék), ráadásul saját zenét sem lehet belerakni
(ez csak a GTAk miatt lenne hátrány...)
na mind1, van időm még ezen filózni
és kösz a segítséget.
-
At4
tag
srácok x360 on multiban már lehet választani szervert, vagy még mindig bedob ahova sikerül?
-
killermark
csendes tag
Hello.
Frends.be valaki feltud venni a gta4 ben.Nicknevem:darkkillermark -
MS74hu
tag
Már megint félre irtam
-
killermark
csendes tag
Sziasztok A GTA IV-ben multi részig eljuttok ,de ott hogy lehet jatszanni valakivel.Köszi
-
csaabz
őstag
Hello!
Bizonyára már lefutott téma, de a játék patchek nélkül a benchmarkban 51 fps-t csinált, a két patch feltelepítése után 45-öt.
A kérdésem az lenne, miért b@romarcúak a Rockstarosok?
-
Vahur
tag
válasz
fsb1000 #12747 üzenetére
Alapvetően ezzel a jelenséggel én is sokat szívtam, a következő dolgokat kell figyelembe venni és betartani a jó eredmény érdekében:
Két "szabvány" felbontás van ami biztosan jó eredményt hoz:
1280 x 720 (16x9 HD) és 640 x 480 (4:3 SD) ha ezeket használod akkor fog megjelenni a HD illetve a HQ gomb a lejátszó alján mint opció. Bármi más képaránynál el fogja torzítani a képet hogy kitöltse a lejátszófelületet és nem kapod meg a HD ill HQ opciókat, valamint ha tartod is a képarányt de kisebb a felbontás mint 640 x 480 akkor szintén felskálázza a képet. A rossz minőségű videókat is meg lehet nézni jó felbontásban ha a link végét kiegészíted ezzel: &fmt=18
példavideo: GTA WEB renderelt 480x 272:
rossz minőség
eredeti minőség &fmt=18 segítségével.
Érdemes még elolvasni a Youtube ismertetőjét a témakörben, nekem sokat segített.Van még egy jelenség amin sokat csodálkoztam, nevezetesen az hogy ha be is tartom a szabályokat nem mindig az a minőség amit látni szeretnék, holott látok más videókat amik "alapjáraton" fantasztikus minőségben jönnek le. Ennek az a titka hogy két verziót tárol a YT a videódból, az eredetit és a kisebbre konvertáltat.
Alapból a rosszabbat streameli amíg el nem érsz egy bizonyos számú nézettséget és akkor majd kikerül a videó eredeti verziója egy dedikált szerverre, a nagyérdemű örömére. -
Mariann: Gratula, nagyon jó lett a videó!
-
bognar110
őstag
válasz
Mariann294 #12745 üzenetére
Ok boccsi
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Twileght #12744 üzenetére
Köszi!
Azt áruljátok el, hogy nektek hogyan marad olyan jóminőségű a video a az YT-n.
Nemrég csináltam egy COD_ou-s tesztvideót, és 3 felbontában/méretben is felnyomtam, de mindig szétesett a kép kockásra,.
Végül HD-ban is felraktam az kb. nézhető volt, de a letöltéskor akadt.... -
-
WhiteWalker
nagyúr
kicsit megszaladt a linkelgetés
-
bognar110
őstag
Nem vágom miért nem hozza be a linket. inkább mert aludni b+ de béna vagyok
[link]
-
bognar110
őstag
Kész van az első videóm
-
bognar110
őstag
Kész van az első [L:vide%C3%B3mhttp://www.youtube.com/watch?v=UeIIzbFazEQ&feature=channel_page]videóm[/L]
-
bognar110
őstag
Kész van az első videóm: [link]
-
bognar110
őstag
Kész van az első videóm : http://www.youtube.com/watch?v=UeIIzbFazEQ&feature=channel_page
jó sz.r lett
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #12715 üzenetére
Grat!!!!
Ez nagyon jó.... Tisztára olyan mint a mikor filmkezdődik.Kéne a folytatás is!!
Hajrá. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Mariann294 #12704 üzenetére
Már le is törölted??????
Megnéztem volna...
-
MS74hu
tag
Hy.segitség kéne.ha egy játék már regizve van akkor valahogy ki lehet törölni a regisztráciot?(bocs hogy ide irok csak a másik topik behalt) Regizve van egy játék cd kulcsa és azt szeretném kitöröltetni valahogy. köszi
-
Mariann294
őstag
Imádom ha dicsérnek!
Köszönöm nektek!!
-
rup1u5
nagyúr
válasz
-
G@bi90MR
aktív tag
válasz
Szia!
Nagyon jó videó!Egy videjónak írtam meg hétvégén a forgatóját, majd lehet szeretnék kérni tőletek némi segítséget.
Ezt láttátok már?
Fast and Furious -
bendzso
senior tag
Tessék jönni multizni! Nem a fórumba kell irogatni!
-
szabod
senior tag
válasz
Mariann294 #12723 üzenetére
Szívesen
-
Źşë'
addikt
válasz
huuu ez nagyon faja lett
valoban visszaadja a film hangulatat! GraT!
-
Robi86
senior tag
Lecseréltem a munkábajárós autómat, mert elegem lett a dugóbanvárakozásból, emellett egy húzósabb munkanap után sincs annyira szétesett állapotban, mint az előző
[link]
-
szabod
senior tag
válasz
Belinkeltem SG-re, ha nem baj.
Hagy nézzék minnél többen
-
Vahur
tag
válasz
Nagyon állat lett! Jobb a hosszabb verzió, az a rész különösen tetszik ahogy a fénysugarak átvilágítják a deszkakerítést és áttör rajta K.I.T.T. Szép munka
A tegnap esti eszetlen ugrálásról hegesztettem egy rövid video szösszenetet, művészetet, értelmet és mondanivalót ne keressetek benne. Köszönet az önkéntes halálugró csapatnak!
Lesz ma multi ugye?
-
bendzso
senior tag
Lesz ma multi ugye?
-
Mariann294
őstag
Nah ime az ujitott verzió:
[link]
-
bendzso
senior tag
Lesz ma multi ugye?
-
Mariann294
őstag
Köszönöm mindenkinek!
Viszont,megnéztem egy párszor és az eleje nagyon idegesitett.Túl levágottnak tünik.Most megcsináltam ujbol és töltöm felfele.Majd irjátok oda az előző komikat -
válasz
Szuper lett, ügyes vagy!
bognar110: Szerintem ott baxod el Te, ahol én, nem adtam nevet neki.
-
bognar110
őstag
válasz
Gratula nagyon jó lett!!!!
-
bendzso
senior tag
válasz
Hehe, jó lett, főleg hogy ilyen intró fílingje van.
-
Mariann294
őstag
Nos,elkészült a legújabb videóm
Íme:
GTA IV - Knight Rider EditionKöszönet illeti Vahurt és Szabodavidot a közremüködésért!!
-
Vahur
tag
válasz
Paladin1492 #12702 üzenetére
Nem kell idegeskedni, az interjú időpontja legjobb emlékezetem szerint 14:00.
Egyszercsak meg fog jelenni a radaron és a térképen is a hely ahová menned kell, addig üsd el az időt valamivel a városban. Én is ezen voltam elcsodálkozva, de csak várni kellett. -
Sziasztok!
Elakadtam annál a küldetésnél hogy Final Interview, megvan a piros nyakkendős öltöny, a fekete cipővel.Nincs rajtam szemüveg sem.Most ott álok a ruhabolt előtt, de nem jelzi a térképen semmi hogy hova kell menni! Pedig már dél is elmúlt.Tudna valaki segíteni?Én csak most keztem el a játékot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP ProDesk 600 G3 SFF PC 7. GEN I5-7500 CPU NVMe SSD DDR4 HDMI Windows 11 Pro
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX 505G Gamer laptop. I7 8750H / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- LG OLED Televíziók: ÁPRILIS MADNESS -30%
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest