- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen GPS-t vegyek?
- Honor Magic4 Pro - varázsolj nekünk valami szépet
Új hozzászólás Aktív témák
-
GuruZone
őstag
válasz
sirszevenap #766 üzenetére
1 másodperc nagy szégyen ?
-
GuruZone
őstag
én is beírom a véleményem, Logitech Driving Force GT-vel egy álom a játék,
de rengeteg gyors autó (pl Ariekl Atom) túlkormányzott, ezt úgy tudom orvosolni, ha a 250°-os kormányfordulási szögemet 350-re állítom (vagy magasabbra) és utánaállítom a steering sensitivity-t a játékban.Multiban rengeteget toltuk már, és rengeteg jó versenyt futottunk.
A fizika egyértelműen sokat javult. A test-test elleni küzdelmek és Formula autós "kerék a keréken" csaták közepette sokkal nehezebb a betonfalban vagy a bukótérben végezni, igazi baromnak kell lenni hozzá.
Ha ésszel mész és ügyesen kontrollálod az autót, lehet kicsit is bukni, nem kell eldobni a versenyt egyből.Még nem írtam be, de vegyetek fel nyugodtan barátnak, aki még nem tette meg! Steam nick: guruzone
Az ilyen befutók mindenaposak:
-
GuruZone
őstag
Caterham SP300 és a demo derbys autó rohadtul vezethetetlen kormánnyal.
Persze a 300°-ot még nem teszteltem.
-
GuruZone
őstag
VÁRAKOZÁS (simplycdkeys.com)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest