- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcs
veterán
Úgy tűnik, megtaláltam a megoldást. Ha bárkinél fellépne hasonló eset, ezt a megoldást próbálja meg:
[link]Alapvetően a játék a c-re írkálja ki a flashback replay fájljait, és ez kicsit megfoghatja az ssd-t. Egy szimbolikus linket kell létrehozni, ami egy meglévő hdd adott könyvtárára hivatkozik, amit nekünk kell létrehozni.
-
mcs
veterán
Sziasztok!
Tapasztalt itt valamelyikőtök olyasmit, hogy ssd telepítése óta hajlamos néha picit meg-meg akadni a játék?
-
mcs
veterán
válasz
sirszevenap #642 üzenetére
Törölni biztosan nem fogom még egyelőre.
Online csak az első résszel toltam régebben egy ismerősömmel, aki volt itt prohardveres csapattag is.Grafikán látom, hogy például az út textúrái élesebbek lettek, viszont az éjszakai versenypálya mintha homályosabbnak tűnne, vagy csak inkább valamelyik effekt hatása ez. Nem tudom, esetleg mennyit számít az, hogy sima high beállításra tettem advanced lightning nélkül, mert így pont lazán fut a GeForce GT 640en.
-
mcs
veterán
Csak én nem vagyok túlzottan hasra esve ettől az új Gridtől?
Igaz, hogy itt közel sem annyira agresszív a gép lökdösést illetően, de eléggé belassult az egész játékmenet.
A 2 pörgős, eszeveszett száguldása teljesen az ellenkezőjébe csapott át.
A menürendszer is pont annyira lett puritán, mint ahogy régebben az NFS UG2nek az 1 után.
Grafikailag se látok semmilyen komoly előrelépést, de legalább a gépigény maradt a régi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell notebook topic
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged