- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
macilacipaci
csendes tag
Pixel topikból:
Kene: Vettem egy használt(fél éves) Pixel 9-et, 80%-ig töltöttem eddig 3 alkalommal, tehát tényleg nemrég óta van nálam, de a 3 óra 50 perc kijelző idő az teljesen normális nála?(11%-n van most) Csak azért kérdezem, mert nem ehhez vagyok szokva. Nyilván több kijön belőle ha elkezdem 100%-ra tölteni. Előre is köszi.
Domi: igaz nekem Pixel 7-em van, de ha 100%ig töltöd akkor kb megduplázódik az üzemideje. az a maradék "20%" tapasztalatom szerint inkább 50%. Adaptív töltést tedd 100%-ra, beállított ébresztő előtt 1 órával tölti fel, kb semmi baja nem lesz az akkunak. Szerintem ennek a 80% akkor van értelme, ha napközben is töltöd vagy autóban.
[link] https://prohardver.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/friss.html -
-
Szerintem a kép kissé félrevezető, mivel magán az üvegen önmagában nincs ilyen fekete keret. Nekem is van hasonló típusú védőüvegem más telefonokon, és azokon sem látható ilyen keret.
Az üveg valóban a kijelző széléig ér, és tükröződik is – ez tény. Azonban a korábbi kérdésedben ez nem volt feltételként megemlítve.Ami a résre vonatkozó kérdést illeti, azt nem teljesen értem, hiszen a telefon kijelzője és a Spigen védőüveg között nincs semmilyen rés vagy hézag.
-
-
SkyS1gn
félisten
Gyerekek... kapok elvileg egy új 8 Prot mert ennyire gyökér a szervíz (CoolMobile) de már abban sem hiszek lehet valami temus kamu lesz.
Beküldtem november elején a telefont pár aprósággal:
- 10% körül nagoyn gyorsan merült le
- vezetéknélküli töltőn nehezen töltött, inkább melegedett
- kijelző sarkában fehér volt kezdett megjelenniAzt mondták nem találnak semmit es mivel ütődés van a kereten a kijelzőt sem javítják.
Visszaért a telefon, nézem, kattog nyomásra a kijelző, a bal oldala kompletten nem volt visszaragasztva, mi a F-nak szedték szét? Ment vissza.
Azt mondták teljesen új kijelző kell bele mert ezt nem tudják javítani, január... mondom OK legalább lesz egy új kijelzőm.
Telefon megérkezett kb 1 hete, új kijelző, kamera nem a kör közepén van ez egyből feltűnt.. hmm bekapcsol, a záróképernyőn villog pár pixel, feloldom ott nem, fura, csak ott.
60-hezen üzemel a kijelző, pedig 120on van, hmm, front kamera kipróbál, nagy homály, nem fókuszál így minden ami erre épül nem működik. Valami utángyártott szar lehet pedig aztmondták eredeti.Na jó felhívtam őket most már kikelve magamból, hogy ez a szemét micsoda és komolyan gondolták? Vihetitek is vissza. Elvitték megnézték és elvileg kapok egy újat, ehhez persze megint fogyasztóvédelemmel kellett fenyegetőzni. Pofám leszkad de komolyan, ki az akinek még van munkája ott a szervízbe ezek után? Ki az akinek ezek nem tűnnek fel az első 5p-ben vagy tesztelés alatt?
Szóval most várom immár lassan 3 hónapja, hogy legyen újra telefonom, már kivagyok az iphonetól...
-
vacs
veterán
Senkinek nincs még töltési korlát, mert csak a következő nagy frissítéssel jön!
K82 írta az általános pixel topikban! -
SkyS1gn
félisten
Semmit se vettem észre
Régen még hogy izgultunk egy új felület, funkciók miatt.
u.i. ja DE végre bekerült a a kib. média vezérlés, hogy hol játsza le... ez annyira röhej volt, Onepluson ment, szerintem régen Pixelen is (vagy nem?) és baromi idegesítő volt.
Sőt lehetne olyan is, hogy 1 app pl zene vagy rádió megy pl bt hangszóróra de ha én közben pörgetem pl az instát akkor az meg szóljon a telefonon így nem szakítja félbe. De ezt még nem tudta megugrani szerintem senki 2024-re -
kiraly.andra
aktív tag
Be van kapcsolva az "adaptive charging" (bocs, minden IT vonatkozású eszközt angol nyelven használok), és mivel van beállított ébresztő, 9 után kezdve a töltést csak 80%-ig megy fel (az ébresztő időpontjában érné el a 100%ot), és ekkor kihúzom a töltőt. Plusz van AccuBattery, ami jelez 80-nál, de ez tulajdonképpen felesleges ilyen szempontból.
-
psypunk
csendes tag
Próbáltam én is vagy 5-6 félét P8-ra, most Spigen AlignMaster Glas.tr van rajta egy hónapja, ez tökéletes. Amikor felraktam, a telefon két szélén pár tized mm-t elállt. Utálom, ha csak egy picit is eláll, posszem van alatta, nem tökéletes...rigolyás vagyok, ez van. Úgy voltam vele, feladom, reggel leszedem a francba, majd rakatok rá valami folyékony akármit vagy hydrogél valamit, de reggere gyakorlatilag teljesen "rágyogyult" a kijelzőre. Azóta is hibátlan, bár az újlenyomat olvasó azóta nem túl acélos, 10-ből 3x, ha tudom használni.
-
T. I.
senior tag
Aligha van olyan itt, aki Telefonpontról rendelt. Bár én megrendeltem, meg is küldték automatába, de nem mertem végül átvenni, mert nem tudták (nem voltak hajlandóak) azt igazolni, hogy milyen módon történik a készülék beszerzése (és valóban gyanúsan/érthetetenül olcsó). Viszont szépen csökkennek az alzás és a B_Tel-es árak. Megéri még kivárni, mert lejtmenet van, az látszik. Ja, és én csak 256os vagy 512es modellt nézek, ezért a Coolmobile nem is volt opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Ford topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Bittorrent topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Képregény topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest