- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
kiraly.andra #969 üzenetére
Igen, rájöttem hogy ami eddig egy DND gomb volt és azon belül adhattam meg időzítéseket, ahelyett most hozhatok létre annyi egyéni módot ahány időablakot megadtam, és persze a DND gomb is már nem egy nyomás hanem minimum 2. Ez is remek újdonság, a villogó videolejátszás mellett
-
tonyrulez
őstag
Lehet én vagyok tufa de hova tűnt a Ne zavarjanak mód időzítése? Csempéknél is lecserélésre került Módokra, ott a DND-n belül nincs semmi ilyen opció. Eddig be volt nekem állítva hétköznapra meg hétvégére is idősáv.
-
tonyrulez
őstag
válasz
tonyrulez #965 üzenetére
Nem vagyok egyedül:
Some Google Pixel phones are facing an annoying display bug -
tonyrulez
őstag
Frissült a telefonom 15 BP1A.250305.019-re. Azóta videolejátszás közben néha egy rövid fade in-out-ot csinál, magyarul elkezdi elsötétíteni a képernyőt majd vissza (fényerőt nem vesz el, csak fekete filter kb. 40%-ig), folyamatos átmenettel. Teszi ezt MX Player-nél és Youtube-nál is. Nem tudok rájönni ez mitől lehet. Más tapasztalt ilyet?
-
tonyrulez
őstag
-
tonyrulez
őstag
válasz
Pistike1985 #894 üzenetére
Google Fotókon azért lesz kissebb mert arra állítottad be. Lehet eredeti méretben is menteni.
Mivel nekem teljesen felesleges az 50Mpx, se nem nagyítgatok, se nincs olyan megjelenítőm ami 12Mpx-nél nagyobb felbontású lenne, ezért nekem bőven elég a 12Mpx kép, és legalább nem foglal annyi helyet. Majd ha mindennapos lesz a 8K TV/monitor, akkor talán átállok arra. -
-
tonyrulez
őstag
Most hogy jött a frissítés és ezzel az apponként különszedhető audio kimenet, hogy hol játsza le, nekem csak gondot okozott... Hátha más is találkozott vele és neadjisten megoldása is van: AntennaPod+Opel Astra J. Ha következő podcast epizódra lép, akkor az infotainmenten azt írja megállítva, közben a telefonon nézem megy a lejátszás, és nem is szól a telefonon, szóval valahova küldené a hangot. Autón hiába állítanám/indítanám el, nem érek el vele semmit. Telefonon szünet, folytatás, és szól a kocsin. Szerencsére zenelejátszónál nem kell ezt minden egyes zeneszám után eljátszani. De legutóbb a hívás sem csörgött ki, csak kijelezte a számot
-
tonyrulez
őstag
Most tűnt fel: gyári kamera alkalmazással készített kép fájlnevében az időpont 2 órával korábbi (10:06-os kép fájlnevében ..._0806... szerepel). Ez ellen mit lehet tenni? EXIF-ben rendesen szerepel, fájlkészítés ideje is stimmel, de zavaró
-
tonyrulez
őstag
Akár adb segítségével van lehetőség a 3gombos navigáción felcserélni a vissza és alkalmazásváltó gombokat?
-
tonyrulez
őstag
Sziasztok,
használt Pixel 8/8Pro-kat nézegetek hardveraprón, soknál írják hogy "Google garanciája" van. Ez pontosan mit jelent? Support leírás szerint 8a és újabbtól van Magyarországon szervíz, ergo a régebbi 8/8Pro nincs így fedezve?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest