Új hozzászólás Aktív témák
-
A Samsung kijelző is átkapcsolható színhelyes módba, de a kamera más kérdés, vannak olyan helyzetek, amikor a feleségem is nézi, hogy a Samsung és a Pixel képei között különbség van, ha azonos helyen és témáról készítjük. Ráadásul neki is Samsung volt előtte. Azért néha mondom neki, hogy a P8P-val készített képe ezen vagy azon a képen színhelyesebb és megnyugszik
-
Lacuss20
senior tag
Milyen használat mellett? Nekem elég brutál merüléseket produkál mintha egy sokéve sleharcolt akksis teló lenne
Alig egy hónapos a 8Pro-m és nem vagyok boldog egyáltalán az akksi üzemidejétől, elég nagy csalódásnak hat eddig. Adaptív battery bekapcsolva. Próbáltam már, hogy "normál" battery saverrel futtatom egész nap, így is megrottyan még felhős időben vagy lakásban is elég gyorsan a kijelző használattól kb mert max film v böngészés nem játszok. Mondjuk legalább teljesítményb enem látok különbséget a sima battery saver és a normál üzemmód között. De azért az vicces hogy egy flaghsipet battery saverbe kell tolni, hogy közepes használat mellett kibírjon eg ynapot újonnan
-
novinyul
veterán
Ő kérdezte hogy mi legyen helyette
Nekem a kamera nagyon fontos, ebben a Pixel jó partner. Anno az összes Nexus használtam. Aztán hosszú idő után újra visszatértem, most már Pixel vonalra. A Tensor használata miatt sokat agyaltam hogy vegyek-e, de a 7a majd a 8 is probléma mentes volt. Így már jöhetett a 8Pro. De igazából már a 9Pro várom a mérete miatt, ez most hiányzik nekem.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos cigaretta 🔞
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hosszabb bemutatót kapott a Borderlands 4
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Apple iPhone 16 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged