- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
winbox
senior tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Hőmérő nekem nagyon pontos, a kislányom pont beteg és szinte azt méri, amit a higanyos. Durva! A circle to search nekem még nem frissült le. Kipróbáltam a legújabb google apk-t felnyomtam, de úgy sem ment, gondolom a fiókomra még nem jött ki, visszaraktam a gyárit, gondolom ha play áruházban megjelenik a frissítés akkor fog majd menni nekem is.
-
winbox
senior tag
válasz
szkorhetz
üzenetére
Én is csak megerősíteni tudom ezt, az S23U után annyival azért nem rosszabb a 8 Pro. Annyi, hogy én teljesen 0-ról laktam be, nem hoztam át mentést, nehogy valami sz*r átjöjjön
De tegnap estére 35%-ra merült le 5 óra képernyőidővel, ami baromi jó számomra. S23U-nál is ilyen 7, nagyon max 8 óra SOT szokott lenni nekem egy 100-0 merítés.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple iPhone Air - almacsutka
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Yettel topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nothing Phone (3A) 5G 256GB + ajándék Nothing okosóra
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB 100% Akku,Újszerű Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB 82% Akku ONE függő,Megkímélt,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 128GB 86% Akku Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival! 1 Év Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3670 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X13 Yoga G1 - i5-10G I 8-16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3370,94% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest