Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kezünkben a mélynyomóval szerelt Redmi K90 Pro Max
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tonyrulez
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Igen, rájöttem hogy ami eddig egy DND gomb volt és azon belül adhattam meg időzítéseket, ahelyett most hozhatok létre annyi egyéni módot ahány időablakot megadtam, és persze a DND gomb is már nem egy nyomás hanem minimum 2. Ez is remek újdonság, a villogó videolejátszás mellett
-
gvereb1
csendes tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
mégis jó, csak elnéztem

-
winbox
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Nálam is megy. Nem lehet, hogy átvitt valamit az előző Pixellel ami megakasztja? Az elején egyből bejelentkezett nekem a Play játékokba.
-
csacsi67
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
szia nekem müködik.
-
SkyS1gn
félisten
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ja hát úgy igen, azthittem gyárilag.
Valami van a telefonnal mert vezeték nélküli töltőn nem tölt, váltogat a töltés és a merülés között Ampere-vel nézve. Egész éjjel nem töltött bele semmit, a töltő meg jelzi hogy töltés. Pedig ugyan ezzel ment korábban. -
SkyS1gn
félisten
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hogy töltesz 80-ra? Optimalizált nekem is, és az ébresztőre tölt fel teljesen, az a legjobb megoldás szerintem.
-
Nagya21
addikt
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Hali!
Este rárakom a töltőpadra, reggel leveszem, mikor rárakom kiirja, hogy irányított töltés(vagy mi), és feltölti 80%-ra, majd ébresztés előtt tölti 100%-ra.
Üdv Nagya -
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Ezek az akkumulátorok már arra vannak kitalálva, hogy bírják a gyorsabb töltést, illetve úgy kalibrálva a szabályozás,, védelem is.
Ahogy előttem is írta K82,, a teljes lemerítést nem bírnák, de azt nem is engedik, amikor arra hivatkozva kikapcsolnak, akkor is marad még bennük tartalék.
A max 80%-os töltést lehet még használni, bár anélkül is van védelem, hogy nem lehet "túltölteni"...stb. Ha valakit nem zavar a korlátozás, papíton 20 - 80% kózótt használva bírja legjobban az akkumulátor.
Én hosszú évek óta az elsőre figyelek minden telefonomnál, 20% alá nem merítem, viszont sokszor 100%-ra töltöm - de nem mindig mindig, ahogy épp a helyzet adja -, így is nagyon jól bírják az akkumulátorok.
Mondjuj azt is nézem, hogy a telefon is haszbálati tárgy, ő van értem, ha pont olyan helyre megyek, hogy nem tudom bármikor tölteni, akkor 100%-kal szeretek indulni, nem 80%-kal, ezzel a másik ajánlással ezért nem foglalkozom mindig. -
K82
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Darázsfészek.

Az én P7-emnél így 400+ töltési ciklussal sem érzem úgy h nagyon csökket volna az üzemidő. Gyorstöltővel töltöm (már amennyiben a 20W annak számít), arra figyelek általában h 80% fölé ne nagyon kerüljön.
Az akku három nagy ellensége ha teljesen lemerül, ha teljesen fel van töltve ill. a magas hőmérséklet. -
winbox
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Csináld azt amit alattad írtam. Kapcsold ki a wifit, mobilnet legyen bekapcsolva. Hívd fel a 1220-at és ha hívás közben továbbra is 4G-t ír a teló akkor megy a VoLTE=4G hívás...
-
K82
őstag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Helytől és szolgáltatótól függ mit jelez ki; Yettel és Vodafone 4G, Telekom LTE de gyk. ugyanaz. És ez csak az adatkapcsolat típusa, a VoLTE hívásnak nincs külön ikonja mint sok más márkánál.
-
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A Telekom esetén például egyáltalán nem jelenik meg külön ikon - nem csak ennél a telefonnál, azoknál sem, ahol másik szolgáltatónál igen -, de ha hívás közben 4G/LTE hálózaton marad a készülék, akkor az azt jelenti, hogy működik a VoLTE.
-
ghiottone
nagyúr
válasz
kiraly.andra
üzenetére
A sim kártya cserét se hagyd ki. Ha öreg, akkor lehet pl. hogy nem tud felmenni 5gre.
-
winbox
senior tag
válasz
kiraly.andra
üzenetére
Van mikor rajta marad a tiltás. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és kapcsoltasd be velük a kártyára. Ettől függetlenül a sim beállításokba a telefonon ott kellene lennie a 4G hívás opciónak.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 11 Pro Max 64GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4535
- iPhone 11 Pro 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4534
- újszerű iPhone 17 Pro 256GB deep blue mélykék független Apple 3 év garancia iCentre
- új iPhone 17 Pro Max 256GB silver ezüst független Apple 1 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Fujitsu LifeBook Laptop U749 i5-8365U
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest