- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilacipaci
tag
Kijött OTA -n az Android 16. Felmerjem rakni?
-
macilacipaci
tag
válasz
macilacipaci #1001 üzenetére
-
macilacipaci
tag
Kamera 📷 bug a mai napon. Kimentem az erdőbe fotózni, mint tegnap és tegnap előtt. Direkt offline voltam, hogy ne zavarjanak. Szóval először csak az tűnt fel, hogy fekvő módban nem működött a ferdeség jelző. Majd már vagy 50 kép után feltűnt, hogy visszanézve nem fordítja el a telefon a képeket. Pedig be volt kapcsolva. Tehát addig állóban fotózott. Tudtommal semmit nem állítottam el. Nézegetem a beállításokat, de nem találtam semmit erre. Jobb ötlet hiány kikapcsoltam a legjobb fénykép és az arany metszés át raktam 4x4-re. Ettől se javult meg, szóval újrainditottam a telefont.
Azóta jó szerencsére. Mitől lehetett ez a hiba? Meleg van ma, bár a telefon volt már ennél melegebb, meg azért az erdőben van árnyék. Ezelőtt az áprilisi biztonsági frissítés közben volt újra indítva a telefon, tehát kb 2 héttel ezelőtt. A Play áruház ban elvileg frissek az alkalmazások. -
macilacipaci
tag
Pixel topikból:
Kene: Vettem egy használt(fél éves) Pixel 9-et, 80%-ig töltöttem eddig 3 alkalommal, tehát tényleg nemrég óta van nálam, de a 3 óra 50 perc kijelző idő az teljesen normális nála?(11%-n van most) Csak azért kérdezem, mert nem ehhez vagyok szokva. Nyilván több kijön belőle ha elkezdem 100%-ra tölteni. Előre is köszi.
Domi: igaz nekem Pixel 7-em van, de ha 100%ig töltöd akkor kb megduplázódik az üzemideje. az a maradék "20%" tapasztalatom szerint inkább 50%. Adaptív töltést tedd 100%-ra, beállított ébresztő előtt 1 órával tölti fel, kb semmi baja nem lesz az akkunak. Szerintem ennek a 80% akkor van értelme, ha napközben is töltöd vagy autóban.
[link] https://prohardver.hu/tema/google_pixel_6_7_8_topik/friss.html -
macilacipaci
tag
Google Pixel 8 Pro -nál nálatok is csak 2-3 megabyte kb egy jpeg kép a Google Fotókban? Van amelyik 5-7MB, de a 10-et egyik se éri el. 12MP, mindegyik lencsével. Elvileg eredeti minőségben tölti fel őket. 2 TB Google One -om van. Először nem is töltötte fel őket, csak miután kikapcsoltam a Hely megjelölést.
Egyébként eddig nem írtam, de lassan 2 hete használom a telefont és elég jó, főleg a kamera awesome. Telekom NanoSIM kártya egyből felismerte. Mármint az első 1-2 nap csak wifin nyomtam, de azóta mobilnettel is. Eleve 0-ra volt merülve az akksi. 2 óra alatt felment 100-ra. Azóta megjött a Google 30w töltő, amivel igyekszem 20-80% között tölteni. Azért kamera közben tud melegedni a telefon, meg az LTE tud ingadozni buszon és vonaton, de még nem volt internet megszakadásom. A hívás minőség jó. Sztereóban elég komolyan szól zenén. Kb ennyi így elsőre. Ja fóliát raktak rá és a kamera védős tok is bevált. -
macilacipaci
tag
-
macilacipaci
tag
Google Pixel 8 Pro vásárlás előtt állok. Az lenne a kérdésem, hogy hol érdemes venni?
Néztem Árukeresőn csak 3 ajánlat van.
A Coolmobile kifogyott a Proból.
A MobilMarketnél a SpotGSM (Román) forgalmazza. Vegyesek a vélemények róla.
Az Allegro egy Lengyel forgalmazó. Konkrétan lengyel nyelvű a telefon. Negatívak az értékelések.
Az Alza nekem drága.
Emag Ciprusi és Észt forgalmazók vannak, hát nem tudom.
PartneroGSM meg hasonlókat akik már Árukeresőn sincsenek fent nem ajánlják.
Viszont itt a Hardveraprón láttom hogy Euro-GSM hirdet újakat 199 ezer Ft. Pozitívak a vélemények róla itt és egy másik oldalon is.
Szóval szerintetek honnét lenne érdemes rendelni?
200 ezer ft körül van keret, ilyen 250 ezer ft már sok lenne nekem egy telefonért. Jó tudom az új ára tavalyelőtt fél millió Ft volt, de akkor is. Nekem még 100 ezer ft feletti telefonom se volt, nemhogy 200 ezer feletti.
A válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Formula-1
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen joysticket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
- Samsung S25 Ultra 12/512gb fekete Gyári Garancia 2028.02.24
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged