- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nincs több titok: íme, a Samsung Galaxy TriFold!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Kapcsolódó linkek:
• Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
flash-
veterán
válasz
Nagya21
üzenetére
Köszönöm a válaszotokat!
Akkor azt mondjátok hogy a pixel 8 Pro nak nem kell szégyenkeznie a xiaomi 15 ultra hoz képest sem?Egyébként en jobban szeretem a "fakó" de reszletes kepeket, hisz egy dslr is ilyet lő..tech2 tesztje ugrik be aki az összehasonlító teszten ezt hozta fel negativumként az s25 ultránál.hát nekem meg pont ezért jobb szóval valahol ez nezopont kerdese is.
De a dxo nem tudom mi alapján pontoz(gondolom kifejezetten mérések alapján mint ahogy a dslr gépeknél is ) -
Lacuss20
senior tag
-
Drakmusz
addikt
[link]
Ebben a mappában van két konfig, próbáljátok ki srácok.
Nálam most ez a kamera verzió van fent.
[link]
Ezek jóval közelebb állnak a gyári kamerához, szerintem alapnak jó.
Nem mindenkinek fekszik a puhábbra hangolt Gcam, bár az alapértelmezett felbontáson kisebb a differencia.
[link]
Majd írjatok a tapasztalatokról.
-
atee_13
őstag
"A termék a magyarországi Vodafone hálózaton nem működik megfelelően. Nem a termék a hibás, hanem a Vodafone hálózat. Kérjük, ennek tudatában rendelje meg a terméket, mert jótállásban ezt nem áll módunkban megoldani."
Ez egy mai napig fennálló probléma?Van akinek vodával tökéletesen működik?
-
-
Azie
őstag
szintén. amúgy beb*szna nyaralás alatt 20-80% között használni, így is volt már, hogy du. 3-ra 30% körül volt... persze utána kihúzta még épp estig, csak el sem tudom képzelni ezzel a telefonnal, hogy csak 60% akksit használok. pocoval bátran elindultam reggel 60% körül is, ha éjjel elfelejtettem tölteni.
-
Vikooo
addikt
Az úgy egész jó!
Gondolkoztam a Pro -n de nekem az már túl nagy, tele kamerát sajnálom de a sima 6.2 -es kijelzője kárpótol.
Még csak ismerkedek az akkuval, elég sok helyen láttam szidni a Tensor G3 -mat, főleg mobilinternet használata közben fogyaszt többet mint egy hasonló Snapdragon.
Nem tudom milyen elvárást támaszthatok felé, nem akarok fals elvárást támasztani és ezmiatt "megutálni".
Ha annyit tud a sima 8 mint egy Galaxy S24, azzal már elégedett leszek.
Másik kérdes, hogy az évek során amikor már degradálódott az akku, mennyivel lesz gyengébb az üzemideje, ezért lenne jó ha újonan masszívabb lenne...
-
winbox
senior tag
Sajnos a Vodafone és a Pixel nem jó barátok, nagyon sokan panaszkodnak rá! De egyértelműen a hálózat sz*r, nekem a Pixel 8 Pro saját Yettel és céges Telekom is tökéletes. Feleségemnek iPhone 15 Plus + Vodafone kombó van és ugyanúgy hulladék, megszakadó hívások, rossz hang stb... Rokonságba van még egy iPhone 15 + Voda és tudom róla, hogy ugyanúgy gatya...
-
Comicboy
csendes tag
Igen, köszi láttam a linkelt fóliát, csak ha minden igaz az időközben kifogyott (sima 8-asra ugyan még van, de gondoltam azért még körbenézek), meg a fólia szélén lévő fekete csík némiképp el is bizonytalanított. Az általánosan ilyen, vagy csak ezen a típusú fólián? Zavaró egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- OLED TV topic
- Gyúrósok ide!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 15 Plus 256GB yellow gyári független megkímélt akku 90%
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone Air 256GB Space Black ! ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Karcmentes Apple iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium 94% ! 3 Hó Jótállás
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium ! 3 Hó Jótállás
- Hibátlan Karcmentes Apple iPhone 16 128GB Ultramarin 94% ! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Végre valami valós hasznos funkció, jól tovább gondolva
4.5ó kijelző idő az jónak számít?
. Vegkepp, hogy tobb tesztben is jo akku idorol regéltek.