Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Baseus Inspire XH1 – nyomokban Bose-t tartalmaz
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
thegaben86
csendes tag
Sziasztok! Milyen telefont vegyek topikba mar beraktam ezt, ide is beteszem, sry ha valaki mar olvasta, vagy ugy gondolja, hogy off (sztem nem teljesen az).
Alabbi kerdesben kernem velemenyeteket:
Samsung telefonom van, alapvetoen elegedett is vagyok vele. Egy ideje viszont szemezgetek a Pixel telefonokkal is (anno is egy Pixel elleneben dontottem vegul Samsung mellett), es jelenleg a Pixel 9-est eleg jo konstrukcioban (olcson) meg tudnam venni. Alapvetoen a kamera ami vonz benne, a szoftvertamogatas ugyebar ugyannyi a ket gyartonal.
Viszont:- a Pixelek hardveresen azert gyengebbek, mint a Samsungok. Semmi extra cucc-ra nem hasznalom a telefont egyebkent, jatek meg hasonlok sose, de szeretem ha porog a rendszer es nincsenek (nagyobbacska) doccenesek meg sok masodperces varakozasok multitaskingnal/alkalmazas inditasnal. Feltetelezem azert a google sajat procija is megbirkozik ezekkel, a mindenfele teszteken valo gyengebb eredmenyek ellenere?
- a masik a szoftver. Egyreszt latom elonyet is a tiszta androidnak, de hogy is mondjam, a ONE UI-hoz kepest kinezetben meg kifinomultsagban eleg fapadosnak nez ki a sima droid. Funkcionalitasban is lehet, hogy gyengebb? Volt esetleg valaki aki valtott es megbanta vagy esetleg epp forditva?
- egy harmadik szempont az AI. Eleg valoszinu hogy ezek a szolgaltatasok fizetosek lesznek hamarosan, es akkor viszont mar inkabb a google fele vonalra fizetnek be, ket helyre meg nem lenne kedvem fizetni, igy ebbol a szempontbol a Pixel tunik esszerubbnek.
- tovabba most olvasom itt, hogy szoktak volt lenni halozati/kapcsolodasi problemak a pixel telefonokkal? Ez mennyire gyakori vagy altalanos? En szolgaltatonal (nem magyarorszagi) vennem, nem kartyafuggetlenul.
Roviden annyi lenne a kerdesem, hogy szerintetek mennyi esely van a fentiek alapjan egy nagy csalodasra?
Tudom, hogy ez szemelyfuggo, kinek mi a fontos, de megis, biztos volt mas is hasonlo helyzetben (hogy sok ev utan valtott egy jol kiforott rendszerrol erre).
Koszi elore is ha jon segito valasz.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- World of Tanks - MMO
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lexus, Toyota topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Motorola Razr 50 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Vivo V50 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B550M R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS CM 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tudom, hogy ez szemelyfuggo, kinek mi a fontos, de megis, biztos volt mas is hasonlo helyzetben (hogy sok ev utan valtott egy jol kiforott rendszerrol erre).
Csepy