- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
embe
nagyúr
válasz
thegaben86 #6648 üzenetére
80%- os töltési limit kérdésre kaptam pár napja ezt a választ, és ez volt a megoldás.
-
thegaben86
csendes tag
válasz
thegaben86 #5607 üzenetére
Valoszinuleg az akkuoptimalizalas lesz a problema (csak 80 szazalekra tolt, ugy van beallitva). Egyenkent lehet tovabba az alkalmazasokat beallitani, hogy az akkuoptimalizalas kilojje-e vagy sem. Gemini segitett.
-
bbendre
őstag
válasz
thegaben86 #5161 üzenetére
- A Pixel papiron gyengébb, de a mindennapokra tökéletes
- A oneUI nagyon sokat tud. Talán túl sokat is. de ezen kívül ott van sok apró kérdés.
A Pixel sohasem fog annyi tudni mint a OneUI és nincs hozzá Good Lock mint a Samsung esetén
Sőt sok alap funkció ami neked triviális lehet nem lesz benne. Ezt neked kell tudni miket használsz a mindennapokbanSőt ott van még az akarsz Castolni (chrome vs mira) kérdés? Van valami egyébb eszközöd? Stb
- AI? AI! A Google egy évet ad a Gemini Advanced-re. után fizetni kell havi 8900 forintot vagy évi 89.000-et. Sok funkció nem érhető el az EU-ban.
https://www.whereisenabled.com/
A képszerkesztő AI-t kapod meg ingyen a Pixelekkel, amiket a Google One is tud. De itt is van amit csak a Pixel 9 széria kap meg. (Pl Image promt editing google photo reimagine)
Ezen kívül nem sok AI van benne max ami az eszközön fut pl az időjárás app-ban -
tomboy0013
veterán
válasz
Szerintem ha van pénzed és eléggé izgat a téma, akkor vedd meg a telefont és deritsd ki te magad.
Sosem lehet tudni mi buktató egy telónál meg mi nem. Rokonom azért küldte vissza a P7-et és vett újra Samsungot mert fordítva vannak a többi telefonhoz képest a hangerő és bekapcsoló gomb, illetve nem lehet a vissza és alkalmazás váltó gombokat felcserélni. Nekem az előbbi meg pont előny mert sokat használom telefonálás közben a hangerő gombot és nem szerettem a többi telónál, hogy állandóan fel kellett nyúlni magasra. Kinek mi. -
Bferibörs
addikt
válasz
A pixel8 prót egy s23u mellé vettem meg. A pixelt használom,a samu a fiókban.😏
Nekem a wifi tűnik gyengébbnek a pixelnél, hálózati gondom nincs,voda és t.kom van használva.
A samu túl sokat variál,ha úgy tetszik sziívatja a felhasználót.
Alapvetően a fotózás ami miatt a pixelt használom,nekem jobb a mozgó állatokat fotózni vele. -
ugyes
senior tag
válasz
S10e-ről váltottam P9P-re. Kamerában tényleg jobb. Üzemidőben is, de nem annyival, mint néhol kereng. Szolgáltatásokban viszont gyengébb még úgy is, hogy tényleg nem nagyok az igényeim.
Samsung pont ott erős, ahol a Google alapból elfogy. Már a névjegyzékben is többet ad, ez akkor számít, ha nemcsak gmail accountod van. Testreszabásban is, pl. a lezárási képernyőre bármit kitenni az 3rd party appokkal való küzdelem.
A Samsung kiszállít egy csomó mindent, amiből sok Samsung exkluzív, így nem fut majd Pixelen. Ha sok ilyet használsz, akkor keresned kell helyettük mást, ami időigényes és lehet fizetős. Szóval ez benne van.
Amire még készülj, hogy a bluetooth hatósugara gyengébb, mint a Samsungé (az S10e-hez képest biztosan). És nehéz a készülék.
Ha tényleg jó áron van, akkor nyugodtan vedd meg. Ugyanakkor ha pl. 10% különbséggel lenne egy neked megfelelő Samsung S23-25, akkor inkább azt vedd. -
melodie
tag
válasz
Egyszerű, gyors, sallangmentes rendszer, hálózati gond már A15 óta megszünt.
A Samsung nagyon más, nekem nem kéne. A Sony UI. hasonlít a Pixelre, ezért is
kedvelem. Nem igázán tudok segíteni többet... -
Puresz
csendes tag
válasz
Samsung vagy Pixel az teljesen ízlés függő.
Nekem P8, feleségemnek Samsung s23 van.
Nem cserélném el a kettőt, pedig gondolkoztam s23-on én is. Számomra a One ui olyan mintha egy gyerektelefon lenne kinézetben, a kamera sztem borzalmas, bár van akinek a pixel képi világa sem tetszik.
Hardveresen nem érzek semmi különbséget, nincs játék, csak a szokásos dolgok, pörgős a rendszer.
A pixelen nova launcher-t használok, így jobban személyre szabható.
Hálózati problémáim nincsenek, pedig a sokat szidott vodafone, mostmár one a szolgáltatóm.
Szerintem sokat nem segítettem 😁, csak a személyes véleményem írtam le.
Én samsungot biztos nem vennék, de lehet neked meg az felel meg jobban, ha megszoktad a felületét. Nekem jobban bejön az egyszerűség.
Ha van rá lehetőség kézbe kell venni, próbálgatni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 5 9600X Processzor!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged