- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vénmarha
lelkes újonc
Én most vettem, de megbántam. A kijelzőjének nincs baja, de telefonálásra nekem nem vált be. A régi pixel 4a 4g telefonom kijelzője betört, elégedett voltam vele, gondoltam veszek egy újabbat. Meg is vettem, egy 8-ast, azután megcsináltattam a réginek a kijelzőjét is (70ezerbe fájt), mondván jó lesz tartaléknak. Úgy néz ki, hogy a 8-as lesz a tartalék, mert ahol kicsit gyengébb a hálózat, ott nem tudok vele beszélni, (sajnos a lakásom és a munkahelyem pont ilyen hely) akadozik, szakadozik, a régi 4a pedig tökéletesen működik mindkét helyen. Szóval 260-ért van egy korlátozottan használható tartalék telefonom. Fel tudnék robbanni az örömtől
Van esetleg valakinek tapasztalata ilyen hibával kapcsolatban, vagy ez nem is hiba, hanem ezek ilyenek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megkimélt Apple iPhone 8 Plus 64GB Fekete szinben, 100% akkuval, kártyafüggetlen, garanciával
- Megkimélt Apple iPhone SE 2020 128GB kártyafüggetlen, fekete és fehér színben garanciával!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest