- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Berreh
tag
válasz
TheKresh #43291 üzenetére
Nem kell megijedni, nem elektronikus kütyü ez, amit nem lehet életre kelteni, legfeljebb többet kell rá költeni az idők során, ha az elektronika vagy a mechanikus szerelékekkel gond van.
Én sem vettem még soha használt gitárt (vagy nem tudtam róla, mert a Cort CR Customom gyanús volt mindig), de sokan el tudják mondani, mi az amit meg lehet egyszerűen nézni, vizsgálni
Az az Ibanez tényleg nagyon jó áron van, csak én 80 ezerre állítottam be a felső limitet -
gaborbol
őstag
válasz
TheKresh #43271 üzenetére
En is igy voltam vele
En sem tudtam igazan hogy mit akarok, soha nem gitaroztam elotte, meg csak kezemben sem volt gitar soha ... gyakorlatilag oda jutottam, hogy bamilyen belepo szintu kezdo gitar valoszinu jo lesz kezdesnek ami pont ez lett.
Hja, ott vagy a boltba, millio gitar, fingod nincs semmirol arrol sem , hogy ez menni fog-e vagy sem, fogok-e gitarozni otnel tobbszor vagy nem, tenyleg kell-e ez? stb
Mikor elkezdtem az online tanulast par hete, ( lehet most megkoveznek itt) az elso par lecke azzal indult, hogy itt a gitar, igy nez ki, ezekbol az alkatreszekbol all, ez meg az ezt csinalja kb, hurok, akordok, gitarhangolas stb, DE ha nincs behangolva a gitar jelenleg meg az sem gond egyelore, mert csak kezmozgas, pengeto, lefogas, valatas gyakorlas jon joideig, az elvarasok annyira minimalisk, hogy nem kell semmi miatt stresszelni feleslegesen.
Vegyel valami normalis olcso kezdo gitart, es mond azt maganak, hogy ha nem jon be akkor minimalis bukoval el tudod adni es akkor ez miatt sem kell stresszelni. Nagy kaland.
En egyedul azt banom, hogy nem vettem meg egyet, mert a cegnel csend van, ott lenne ra napi 15-30 perc amit le lehet csipni ebedidobol es az segitene, hazajovok es a 3 gyerek egybol ugrik,hogy apa itt van gyakorlatilag keso estig szinte lehetetlen a gitart elovenni.
Szerintem veszek is ma meg egyet, akkor nem kell cipelni meg kocsib be ki minden nap...
-
nap
addikt
válasz
TheKresh #43268 üzenetére
Ilyesfajta zenéhez, amit linkeltél, célszerűbb egy sebes nyakú superstratot választani. Mondjuk, egy Jacksont, vagy egy Ibanezt, és inkább a keretösszeged teteje környékéről. Mert ott valószínűbb, hogy egy jó gitárt kapsz, nem olyat, amitől elmegy az életkedved is.
Ha van lehetőséged, próbálj ki minél több gitárt, hogy tudd, hogy melyik a leginkább hozzád illő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- OLED TV topic
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged