- Milyen okostelefont vegyek?
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52 - royal cuvée
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Lamax NoiseComfort 2 ANC - van panaszom
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Carlos Padre #41784 üzenetére
+ ahogy Eastman mondja pengető. Nemrég váltottam 2-es krokodil dunlopról jazz3-ra és ég és föld, pedig meg voltam győződve hogy a krokodil az isten. Azóta teljesen más a hangzása annak amit játszom, persze tiszta ritmusozásra inkább valami 0,6-0,7 körüli krokodil megy. A jazz baromira bejött, lehetne nagyobb a fogórésze, de kezdem megszokni.
Roto-t nemrég dobtam egy 335szerű HB-ra, semmi extra, meglepően hamar kezdett rozsdálni, de lehet valami bevonatosat kellene belőle próbálni azt annyi.
Most visszatértem a daddariora és teljesen megfelel, abból próbálgatok különböző féléket. A PRS-esn 10esek vannak, a Straton 9esek, szerintem a húr vastagság nekem marad, de a típus esetleg a gyártó még változhat ha nagyon kísérletezgető kedvemben vagyok. De nme szeretek húrozni, lehet kéne satus kulsc a sztratra is.Amúgy azt hallottam, hogy a kerámia is baromi jó anyag pengetni. Csak ugye ezek mind ilyen egyedi készítésű dolgok. Szerintem egy kerámia jazz 3 nagyobb fejjel lenne számomra az igazi, a krokodilosnak is imádtam az anyagát, abból kellene a jazz forma, nagyon kíváncsi lennék rá hogy szól.
re: új Cort
Nagyon mennek az utóbbi időben ezek a festések, kezelések. Nekem is tetszenek, de különösebben nem vágyódom utánuk. Nemrég linkeltem is egy videót hogy miként lehet házilag ilyesmit készíteni.Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs