Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Carlos Padre #41784 üzenetére

+ ahogy Eastman mondja pengető. Nemrég váltottam 2-es krokodil dunlopról jazz3-ra és ég és föld, pedig meg voltam győződve hogy a krokodil az isten. Azóta teljesen más a hangzása annak amit játszom, persze tiszta ritmusozásra inkább valami 0,6-0,7 körüli krokodil megy. A jazz baromira bejött, lehetne nagyobb a fogórésze, de kezdem megszokni.
    Roto-t nemrég dobtam egy 335szerű HB-ra, semmi extra, meglepően hamar kezdett rozsdálni, de lehet valami bevonatosat kellene belőle próbálni azt annyi.
    Most visszatértem a daddariora és teljesen megfelel, abból próbálgatok különböző féléket. A PRS-esn 10esek vannak, a Straton 9esek, szerintem a húr vastagság nekem marad, de a típus esetleg a gyártó még változhat ha nagyon kísérletezgető kedvemben vagyok. De nme szeretek húrozni, lehet kéne satus kulsc a sztratra is.

Amúgy azt hallottam, hogy a kerámia is baromi jó anyag pengetni. Csak ugye ezek mind ilyen egyedi készítésű dolgok. Szerintem egy kerámia jazz 3 nagyobb fejjel lenne számomra az igazi, a krokodilosnak is imádtam az anyagát, abból kellene a jazz forma, nagyon kíváncsi lennék rá hogy szól.

re: új Cort
    Nagyon mennek az utóbbi időben ezek a festések, kezelések. Nekem is tetszenek, de különösebben nem vágyódom utánuk. Nemrég linkeltem is egy videót hogy miként lehet házilag ilyesmit készíteni.

Mos mé, hánem? De! Vagy nem...

Új hozzászólás Aktív témák