- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Telekom mobilszolgáltatások
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
benedekco
üzenetére
Még tegnap este néztem ezeket a DYI csomagokat
.
(Pont azok után, hogy leírtam, hogy #67364 valami ócccó gitárt vennék, azon lehetne letörés kialakítással kisérletezni.) ST és EX alakot is néztem.
Már az is eszembe jutott, hogy valami nyakat vennék, aztán rábarkácsolnám (csak a garázsmódszerben igazi célszerszámok nélkül azért nehéz lenne) az XL VI-ra.
@#67365Hadeska22
Megnézted azt a youtube videót amit linkeltem a Barettáról?
Még nem, nagyon elfáradtam már este, majd ma este újra porondon lesz (mint minden nap).Viszont egy valamit tarts fejben, erre rá kell szánnod legalább pár órát.
Igen, ez volt a szombati nap egyik konklúziója. Nem időt lopni rá, hanem rászánni az időt.Pont a győri hangszerboltot néztem ki magamnak, a DK3XR-re vonatkozóan.
És hát megintcsak netes képből kiindulva jött a fellángolás. Itt úgy látszik, hogy a húrláb rögzítésénél van a kezdete, és valahol a középvonalnál (nem sikerült egyenest húzni) ér véget.
De hát ki tudja.Alternativaként tudok küldeni Soloist letörésről ami ha nem tévedek ugyanolyan mint a Dinky-é
Hát megköszönöm, ha megteszed.Szerintem senki nem fog megorrolni, ha megrendelsz egy hangszert, kipróbálod és vagy megtartod vagy visszaküldöd. Pontosan erre találták ki az online vásárlást,
Ezt kell még megtanulni.Az AI-t is megkérdeztem még erről a dk3xr-ről, bár inkább a nyak kiképzéséről. Azt mondta, hogy "Jackson Speed Neck", ami vékonyabb, mint a Soloist-é.
Mindazonáltal az AI is tévedett már (több esetben is...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó egy bontatlan új Sony Xperia 10 VII 8/128Gb fekete színű készülék
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3654
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.