Hirdetés
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- E-számmal készül egy ismeretlen Honor
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Huawei Watch D2 - nyomás utána!
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerintem azért lehet jó, mert pl lehet vele gyakorolni a hangszer beállítást.
Ha már jól megy akkor azért mert beállítás javítás, akármi után többért el lehet adni, el tudom képzelni hogy vannak akik ebből pénzt csinálnak.
Vagy kíváncsi adott termékre, hogy milyen a fogása, milyen érzetre súlyra, vagy kísérletezni akar.
Nekem pl Rocksmithr-e ponnjó lenne egy dzsunka gitár, a lényeg hogy humbis legyen, azt ugyanis jobban zabálja a szentem. Sokkal pontosabban érzékeli a pengetett hangokat. Nomeg azért lenne nekem jó egy ilyen, hogy próbálgassam a beállítást, kipróbáljam a reszelgetéseket, csiszolgatásokat rajta, esetleg vegyek valami ócska szar kínai hangszedőt kipróbálni. Mókolásnak, míg zenélésre van egy normális gityóm mellette.re: (#36690) arnyekxxx
Ne kezdjük el megint!
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresünk Galaxy S24/24+/S24 Ultra/S24 FE
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G2i - i5-11G I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- 27% PNY GeForce RTX 5070 EPIC-X RGB OC 12GB GDDR7 192bit (VCG507012TFXXPB1-O) Videokártya
- 27%! LG 86UR76006LC (86") UHD (Active HDR, 60 Hz, Smart TV)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest