- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
fattyu
üzenetére
Ja neem, nem azt mondtam, hogy az szar. Hanem hogy nem feltétlen lesz jól beállítva gyárilag a drága hangszer. És biza annak is azért elkel egy végső simítás.
arnyekxxx
Én pont ugyan ezt tudnám leírni neked is. Fogadj el engem is.
Én pl nem nem fogadtalak el, hanem tényket közöltél amik szimplán nem voltak igazak. Az más kérdés, hogy számodra működik, de attól még nem tény. Elfogadom hogy valakinek jó x-y megoldás, de az nem egyenlő azzal, hogy akkor mindenkinek jónak kell lennie. Ellenben ha valami látható és érezhető akkor azt nem lehet semmisnek tekinteni csak mert valaki nem hallja, látja, érzi azt.
Az én életemet pl megkeseríti hogy észreveszek apró hibákat amiket általában mások nem. Örülnék ha nem venném észre azokat mert akkor sokkal kevesebbel beérném és sokkal jobban érezném magamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- Lenovo X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Szép állapotban Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 i5-1335u/16 GB/256 SSD/FHD+/IPS/Garancia 2027
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest