Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- VoLTE/VoWiFi
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- iPhone topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
RaGi91
üzenetére
Pengető ami tetszik, kezdésnek mondjuk talán a "normál" méret ajánlott, és nem a jazz meg hasonlóak, szóval dunlop tortexből kék vagy zöld teljesen jó, aztán idővel kialakul, hogy vastagabb vagy vékonyabbakat szeretsz, meg milyen formákat, amúgy is érdemes ezekkel kísérletezni, mert nem drága, én a magam részéről mindig mikor hangszerboltban vagyok, vagy rendelek valamit hozzádobok pár pengetőt is amit addig nem próbáltam.
Húr jó eséllyel lesz a gitáron, szóval nem annyira sos venni, 9 vagy 10es szett húrkészlet lesz alapból rajta, ez teljesen jó a továbbiakban is, én D'addario-t használok, sokan Ernie Ball-t, a topik pedig aliexpressest

Szerszám nem fog kelleni, legalábbis semmi speciális, húrt el kell majd vágni, kezdésnek ennél több szerintem nem kell, beállítani jó eséllyel nem fogod úgysem teljesen laikusként.Hangoló appból annyi van a telefonodra mint égen a csillag, én a guitartuna-t használom, de kb lényegtelen, válassz egyet ami tetszik, külön venni nem érdemes.
Ha erősítőbe, ha gépre akarod kötni kelleni fog egy hangszerkábel, ezen felül szerintem sok más nem - esetleg egy tok, ha hordozni is tervezed.
Nekem amúgy a magam részéről rossz tapasztalatom nem volt még itthoni hangszerboltokkal sem, bár alapvetően valamennyire felkészülten mentem, illetve van hogy rád akarnak valamit tukmálni, de alapvetően tapasztalatim szerint többnyire segítőkészek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 7800X3D +ASRock X870 PRO RS WIFI +32GB 6000MHz DDR5 kit! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)
- 2K Gamer PC - Ryzen 7 5700 / RTX 5060 Ti / B550M / 32GB RAM 3600MHz / 1TB SSD / 650W Silver
- HP EliteBook 850 G6 15,6" i7 -8665u, 16GB RAM, Radeon X550 2GB, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP ProLiant DL360p Gen8 1U szerver (2x Xeon E5-2667 v2, 32GB RAM) + RACK SÍN!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 VENTUS 3X OC Eladó!
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Apple MacBook Neo 13" 512GB Touch ID Indigó Bontatlan / 27% áfás ár
- 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest