Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Alexios

veterán

válasz RaGi91 #36296 üzenetére

Pengető ami tetszik, kezdésnek mondjuk talán a "normál" méret ajánlott, és nem a jazz meg hasonlóak, szóval dunlop tortexből kék vagy zöld teljesen jó, aztán idővel kialakul, hogy vastagabb vagy vékonyabbakat szeretsz, meg milyen formákat, amúgy is érdemes ezekkel kísérletezni, mert nem drága, én a magam részéről mindig mikor hangszerboltban vagyok, vagy rendelek valamit hozzádobok pár pengetőt is amit addig nem próbáltam.

Húr jó eséllyel lesz a gitáron, szóval nem annyira sos venni, 9 vagy 10es szett húrkészlet lesz alapból rajta, ez teljesen jó a továbbiakban is, én D'addario-t használok, sokan Ernie Ball-t, a topik pedig aliexpressest :P
    Szerszám nem fog kelleni, legalábbis semmi speciális, húrt el kell majd vágni, kezdésnek ennél több szerintem nem kell, beállítani jó eséllyel nem fogod úgysem teljesen laikusként.

Hangoló appból annyi van a telefonodra mint égen a csillag, én a guitartuna-t használom, de kb lényegtelen, válassz egyet ami tetszik, külön venni nem érdemes.

Ha erősítőbe, ha gépre akarod kötni kelleni fog egy hangszerkábel, ezen felül szerintem sok más nem - esetleg egy tok, ha hordozni is tervezed.

Nekem amúgy a magam részéről rossz tapasztalatom nem volt még itthoni hangszerboltokkal sem, bár alapvetően valamennyire felkészülten mentem, illetve van hogy rád akarnak valamit tukmálni, de alapvetően tapasztalatim szerint többnyire segítőkészek.

Új hozzászólás Aktív témák