Hirdetés
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Microsoft Rewards
- iPhone topik
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
válasz
Goose-T
üzenetére
Na hát pont ezt mondom, most ugyan az a gitár anélkül hogy változott volna rajta meg már japán muszerkent lenne arulva
kérdés, hogy akkor volt-e meltanytalanul lenezve, most van-e túl nagy jelentőség tulajdonitva a származási országának vagy esetleg mindkettő egyszerre(#35530) benedekco: nem is ellened szól ez, már több helyen láttam ezt. Idén májusban voltam Japánban, én a magam részéről nem éreztem semmi különlegeset egy mij straton de ennek az is oka nagy valószínűséggel hogy eleve nem fognak nagyon meg a fenderek. Aztán persze ott voltak a j.custom ibanezek, amik abszolút a csúcsot képviselték, és voltak valami sajt brandes szintén mij gitárok amik kb Squier bulletek szintjén voltak max(persze olyasmi árban is) - szóval azóta önmagában az hogy mij nekem már nem elég

Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kérdés, hogy akkor volt-e meltanytalanul lenezve, most van-e túl nagy jelentőség tulajdonitva a származási országának vagy esetleg mindkettő egyszerre