- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Gitáros topic ♪♫ eddig összegyűjtött tapasztalataink → itt.
(gitár-, erősítő-, effekt- és húrválasztásról, hangkártyákról)
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoPampalini
senior tag
válasz
sza.sa #29491 üzenetére
Jaja. Ráadásul nekem ezek az agyon istenített acél húrok nem jöttek be, hiába rozsdamentes, meg mi a tököm, két hét alatt berozsdásodott mind, úgyhogy áttértem a nikkelre, ez jóság.
Meg szerintem a tapintása is picit "puhább", mint az acélé, de ez már részletkérdés.
Bár ez az olcsóság is érdekes kérdés, mert amikor tavaly vagy mikor eladtam az egyik négyhúrost (már nem emlékszem, hogy a Cort Arona volt-e, vagy a Squier JB), arra tettem Fender húrt, egész jó volt, bár értelemszerűen nem használtam vele sokat. És csak egy ezressel volt több, mint a pirosW, abból egyszer vettem kényszerből, hát soha többet.
Érdekel minden furcsaság, az Ernie Ball Cobalt szériát is kipróbálnám, de még nem tudtam "megigazolni" magamnak, hogy az kell nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest