Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
1: 75fokig elmehetsz maghőben. Afölé ne menj.
2: Passz, mindent én sem tudhatok.
Majd a ram szakik megmondják.
3: 2.00 kétszeres szorzó az megegyezik az 1:1-ben el. Mivel a DDR az effektív sebesség duplázódik. Ezért hol így (2.00 szorzó), hol úgy (1:1) nevezzük de ugyan az a két dolog.
4: Ez egy biztonsági dolog, hogy biztosan elinduljon mindeféle lapban a ram. Nyugodtan vedd vissza kézzel az időzítéseket. (Az ajánlott feszültségre figyelj, nem minden modul megy alapfeszen 4-4-4-12-őn. Nézd meg a gyári ajánlást, alap fesz az 1,8V ehhez képest tudod adagolni a plusz feszt. +0,3V fölé ne menj tartósan.)
-
Gorneck
legenda
Van egy ilyen mondás, szólás vagy ahogy tetszik..."Ez van, ezt kell szeretni!". Ezek a dolgok elég régóta fennállnak, mint "probléma", de nem csak ezeknél a lapoknál...2 éve nem tudok ilyen jellegű dolgokat beállítani különböző gépeknél...réginél bezzeg megy.
Szal Én pl már nem keresem ezen dolgok miértjét...de biztos akad olyan aki nem nyugodva megoldotta ezen problémáit és tud majd segíteni.
ész ventura: Én nem mondanám ezt átlagnak, hogy biztosra tudjuk kéne egy léggel 600 fsb-t tudó proci és vagy 100 lap.
Este sztem felviszlek, mert melóba vok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- ASUS TUF GAMING X670E-PLUS
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair Vengeance LPX 16GB (1x16GB) DDR4 3000MHz C15 - eladva Pál úr kollégának, értékelésre vár
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest