- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Macka
veterán
válasz
keIdor #24440 üzenetére
Épp most akartam linkelni...
De az én képem nagyobb... -
bim
veterán
válasz
keIdor #16177 üzenetére
nekem anno az E6400-am ezt vitte benne.ugyhogy szúrd neki!
ak: ha tudnád merrefelé járkálok....
mindenki:nekem tökéletesen megy a hang mindenféle instal modban. XP prof. integrált sp.2-vel.vista alatt sem volt gondom amikor kiprobáltam...(persze ez senkit nem érdekelt csak hogy valaki pozitivumot is irjon az integrált hangrol.
)
-
karmester
senior tag
A mostani Giga P35-ös lapok simán lenyomják a hasonló árkategóriás Asus P35-ös lapokat. Mind megbízhatóság, mint tuning terén. Az Asus Blitz Extreme, meg WS szériáról mondanak jókat, de azoknak az ára valahol a csillagos égen túl, a galaxis másik végében van...
Amúgy meg egy Quad procit tök simán kiszolgál egy DS3P/DS4-es decka, felszereltségben bőven elég kell legyen az átlag júzernek, a DQ6 nem tud annyival többet, hogy megérje az extra kiadást. Régebben problémás volt egyeseknek (nekem is), hogy csak 2 PCI slot van a DS3P/DS4 deckán, ráadásul egymás mellett, így a PCI-os TV TUNER és PCI-os hangkari zavarhatták egymást. De most, hogy majdnem minden gyártó előrukkolt a PCI-E, ráadásul Hibrid Tuner kártyájával, és megjelennek az első hangkártyák PCI-E felülettel pár hónapon belül, senki sem ütközik akadályba, aki bővíteni akarja (akár utólag is) a gépét.
A gorneck 23 honlapján szépen le van írva, kinek milyen alaplapot érdemes venni, és minden mondat megállja a helyét. -
feka007
veterán
Nekem meg a Dram feszemelés egyáltalán nem megy a 4 modullal 1000MHz felett. De végülis nem rossz alapfeszen a CL4-5-5-5-15@1002MHz alapfesszel. 1070-en érdekes, hogy CL5-5-5-18-ban is kifagyott 3 óra játék után (meg 3 perc Memtest után
), 1 gigán meg stabil CL4-en (és így lényegesen gyorsabb).
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Linux kezdőknek
- Apple MacBook
- Bevonják az AI-t az atomreaktorok építésébe
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Napelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged