- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Mobil flották
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
anonymus89
addikt
válasz
karmester #23488 üzenetére
Persze bőven elég a sata port, raid-en még nem gondolkodok.
Az Iponnal kapcsolatban annyi baj van, hogy Nyíregyi vagyok és a gari miatt nem szeretnék gép nélkül maradni sokáig ha esetleg oda jutnék. Ajánlották már csak nem tudom, ha hibás valamelyik termék akkor míg lejönnek érte és elviszik mennyi idő alatt cserélik, javítják? -
karmester
senior tag
válasz
karmester #1634 üzenetére
És ebből továbbá az következik, hogy amennyiben az alaplapgyártók, jelen esetben a Gigabyte arra kényszerül, hogy újratervezze/újragyártsa a deckáit, hogy azok mentesek legyenek mindenféle káros kisugárzástól és interferenciától, az menthetetlenül az alaplapok drágulásához vezet...
Mert úgy illene, hogy a piacra kerülő deckák rendesen meg legyenek "csinálva", és megfeleljenek bizonyos követelményeknek, és ne csak a címkét ragasszák rájuk...
-
karmester
senior tag
válasz
karmester #1633 üzenetére
És tovább gyűrűzik a botrány... Ezek után a Gigabyte GA-P35-DS3 deckát Észak Amerikában már nem lehet venni, egyszerűen kivonták őket:
"At one time, the GA-P35-DS3 was available at U.S. and European merchants, but today is no longer available in North America. When asked why the model had been removed from the U.S. channel, Brix could not offer a response."forrás: DAILYTECH
Valószínű, hogy hamarosan további fejleményei lesznek a dolognak, és az EU is lépni fog...
Namármost, a FCC/CE teszteken most a Gigabyte GA-P35-DS3 bukott le, csak úgy találomra, méghozzá csúfosan (bővebben: lásd előző hozzászólásomat linkekkel együtt), de nevük elhallgatását kérő szakemberek szerint nem csak ez a modell "sáros", sőt nem elképzelhetetlen, hogy a legtöbb Taiwani alaplapgyártó többé-kevésbé érintett a botrányban.
-
keIdor
titán
válasz
karmester #1179 üzenetére
965P-s Gigák is lenyomták a P5B-ket szerintem.
Nekem bejövős a DQ6, 1.1-eset akartam (ugyanolyan, mint a DS4 2.0), de nem találtam sehol...
Jah hát ASUS R.O.G... jó lapok nekem Commando volt. Tudnék Blitz Formulát magamnak 50k-ért, de elegem lett az ASUS-ból régen volt már GB lapom, újra ki akarom próbálni őket.
Mod: Gorneck oldalát már néztem én is, nagyon jó oldal!Szükségem is lesz rá, mivel a GB BIOS elsőre nekem is kínai lesz biztos. Bár szerintem megtalálok benne majd mindent...
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged