- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magisk
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
barnam_
nagyúr
-
bim
veterán
én csak azért dobok fel egy ujabb biost hátha jobban megy benne a cuccom mint az elözővel.
nekem semmilyen nyűgöm nincs az egyéb dolgaimmal.
amit megnéztem az az hogy a feszek detto ugyanolyanok mint bármelyikkel.eddig egyedüli javulást számomra az F5f hozott.ez javitotta a bosszanto ps2 bugot.
megjegyzem nálam csak egy atomeltolt tuningbeállitás után jött elő a dolog.de ez javitva lett.
belőttem a gépet 7x480/1152 PL.7-re és ennél csak többet szeretnék.
gondolom olyan bugok lette javitva amik engem nem érintenek.
abban a pillanatban ha érintene biztosan tapsikolnék örömömben.de igy...? -
-
Atla
senior tag
Szia Gorni!
Kivettem az elemet,és ujra felraktam az F2öt!
Ugy tünik helyreállt!Lehet az volt a baj h az FSB 333-on maradt!
Mindegy azt hiszem igy hagyom!
Nem maradt körmöm amit lerágjak,szoval majd ha lesz körmöm,
és lesznek jo érvek az uj Bios-ra akkor lehet megprobálom!
Azért Jo tanács mindenkinek h vegye ki az elemet Frissités elött!!!!
Ja és ha kiveszi kapcsolja ki a tápot is mert csak ugy törlödik!
Ez már tapasztalat!!
Na feldobom az XP-t!
Sziasztok! -
JaniS
senior tag
Köszi szépen!
A CPUIdle-t még az előző gépemben AMD proc mellett használtam, bár ott a proci melegebb volt amúgy is, a hűtés meg gyengébb, szóval nem volt olyan forrófejű tőle, ha éppen idle volt... de ez inkább csak engem nyugtatott meg. Core2Duo most van először, sőt egyáltalán Inteles procim már rég nem volt, nem igazán voltam képben. De amúgy is langyoska csak. (Persze kapásból azt hittem, hogy a BIOS mutat hülyeségeket, mert a system jóval melegebb, mint a proc, de ahogy írtad valszeg a SB meg a 8800GTX ontja rá a hőt.)
JaniS -
Vandit.
addikt
Igen,de még fsb emeléssel sem gyorsult jelentősen.Viszont,ha kihoznak ultra késleltetésűt jó áron,akkor lehet,hogy jó lesz.Sőt előbb-utóbb biztos,mert a ddr2-nél is megoldották.1 év múlva szerintem már toppon lesz és ha jobban belegondolok,akkor tényleg,jó hogy ezt a lapot vettem.Veszek alá E6850-est és kész.
-
lrobertoc
tag
sajna nincs! A lapot az edigitalnál vettem, a többi cuccost innen-onnan + a gép nem egy mobil masina, chifi nagytorony beépített vizhűtéssel és azt a mamutban lévő edigitalhoz becuccolni nem nyerő! És nem hagynám ott, a fél eladó bagázs nő. Az lenne a legjobb, hogy bevinném és ráfizetéssel elhoznék egy Dq6-ot, úgyis ráfizetés nekem ez az egész, mivel a zalmi tápom senkinek sem kell
-
lrobertoc
tag
Nos szomorú hír, minden próba NEGATÍV!!!!
1.) szereztem 2*256 MB Kingston DDRII-t, már majdnem megörültem, mert elsőre elindult, nem állítottam semmit csak kikapcsolatam a gépet 15 perc után újra be és klikk-klapp vagy 5x
2.) alap órajelen memók 3-as szorzóval (800Mhz) 5-5-5-15, ddr fesz +0,30V, Vcore: 1,35V, 15 perc szünet, aztán Be és a szokásos RESET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! picsába a q.....
3.) végső elkeseredés Audigy ki, bár sejtettem az eredményt.................................
Most már csak a proci maradt és a lap. Inkább el sem indulna az egész és könnyebb lenne gariztatni, most szórakozhatok vele ki tudja mennyi ideig így 3 hét kemény szopás után jóhet 3 hét várakozás. Lehet, hogy egy DQ6-ra kellene cseréltetni, ha a bolt belemegy!
Most már a procit szivesen kipróbálnám valahol!
Egyébként a konfigom az adatlapon szerepel, csak a táp már egy chif cft-750-14c
Szóval ennyi! -
Cs(|)be
tag
te kérdezted a hőfokokat, a ramokat meg elfelejtettem átírni, mert már annyi ram megfordult a gépemben az elmúlt pár héten, hogy ihajj
Ha meglesznek a normális ramok, és végre kész lesz ez a nyomorult gép, majd akkor megkereslek az eredményekkel ,amik mehetnek táblázatba. -
Cs(|)be
tag
-
Cs(|)be
tag
Így van, akár igaza is lehetne. Véleményem szerint csak a procit vízzel hűteni felesleges. Akkor van értelme ha legalább gpu+cpu párost hűti az ember. Abban azért egyetértünk, hogy ha ''szar'' is a proci, vízzel tovább lehet hűteni mint léggel. Na meg a jelenlegi és jövőbeni 4 magos (sok magos) procik meg termelik a hőt mint állat.
Igaz, hogy drága, de egyszeri beruházás, jöhet új alaplap, új socket, csak a blokkokat kell cserélni ha kell.
A leghangosabb alkatrészem jelenleg a táp, de elég erős passzív táp (még) nagyon drága. Majd egyszer....most sajna a Kürt rt elviszi a pénzem. -
lrobertoc
tag
Friss F6, szerintem mindkét slotba próbáltam (sárga, piros) 2 modullal, de estére megnézem, meg a plussz beállításokat is (bár az sajna nem jelente megoldást, hogy a q6600 alapon és a 1066+ ramjaim 800-on 5-5-5-12 vel hajlandó elindulni)
A lap sajna 1.0-ás!
Na gariztatástól félek, kb mennyi idő?
1 modullal elindulna a lap??? -
Shadows
senior tag
igen rev1.1. Mi a baj ezekkel a collerekkel?? szerinted?? szerintem passzívan is elviszik a 6750-et nem?? sőt ha tuningolom 3,3-3,5-ig akkor is ott a venti pörög 1200rpm-et.
vagy néztem még az asus silent square és az artic cuccot vagy még a tt big tájfuntvagy esetleg a cm hiper tx2-t de azt hallottam (lehet rosszul, hogy nincs ventiszabályzása)
-
lrobertoc
tag
1 db. modullal - valaki tanácsára kipróbáltam!
az 1,35 V a procinak megy, sőt mivel vizem van 1,55V is, amikor 3600-on használom.
3600-on a ramok 1000-en mennek itt megadtam az 5-5-5-17 időzítéseket, de ugyan az.
Az A-DATA honlapján azt olvastam, hogy 2,3V kell 1066-on 5-5-5-15 időzítéshez.
Azt kellene megnézni, hogy 5 perc kikapcsolás után mi változik meg, mert, ha többet nem várok akkor simán indul húzva is, meg alapon sem, 10 perc off után se alapon se húzva nem indul csak ''resetek'' után. A táp kilőve szerintem, mert mind a zalminál, mind a chifi-nél ezt csinálja. Mind a kettő szar lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- War Thunder - MMO Combat Game
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged