Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FragMaster
addikt
válasz
FragMaster
üzenetére
erre valaki?

-
yako
tag
válasz
fsb1000
üzenetére
Szevasz!
Engedj már meg egy kérdést!
Nekem is CSX 1066-os ramjaim vanak egy EP35C-DS3Rben, de mind az Everest mind a CPUID 800asnak látja. Jelenleg ugyan 1110en mennek, ami egy 800astól szép lenne, de nem tudom, hogy valóban 1066osak-e!
Van másnak is ilyen gondja?
Mi lehet az oka?Előre is köszönöm!
-
Muréna
őstag
Dájrektmarketing
DS3P eladóóó 
-
bim
veterán
én nem azt a progit használom ami kevesebbet mér hanem ami szerintem pontos. és a te esetben is szerintem a legpontosabb a coretemp....
amikor ebben a progiban eléri a 80 fokot a meghő egy pillanat alatt instabillá válik a procim. a realtempben meg még a béka segge alatt mutatná a magok hőjét.
én azt szeretem ha százat mutat a km/h akkor annyival megyek. nem azt hogy jujj de jó 130-al repesztek óra szerint közben csak 100-al megyek.
igy kijelenteni hogy egy progi szar..pfff.
-
Gorneck
legenda
válasz
pinnacle
üzenetére
Ha az XP-t telepítetted és el is indítottad, de már a vista-s vinyával együtt akkor betűjel és boot rész a vinyának is változik emlékeim szerint...mivel ezt szépen szétbarmolja az XP így már később nem fog bootolni...
Vagy hagyod a fenébe vagy vista alá pakolod fel az XP-t...vagy nemtom...sokan szívnak ezekkel a párosokkal...Én mindig azt mondom erre, hogy van esata...oda bekötöd az XP-s vinyát és a másikat letiltod...vagy mittomén...
1 év alatt nem tudtam havernál összehozni rendesen a két OS-t...előbb vagy utóbb összeomlott vmelyik...persze mindig vmelyik hibájából...ezért is használ Vista-t...minden megy rajta tökéletesen és gyorsan....
Én gépemre se fog soha többet XP menni...főleg, hogy egy lassú xar...

-
fsb1000
nagyúr
nah... lebeszéltem magam a DDR3 vásárlásáról, de azért az 1600-as izgatja a fantáziám egy saját tuning csúcs miatt.
Igy aztán a meglévő DDR2-őt próbáltam feljebb tornázni. Sikertelenül....
CSX1066 CL5 kék bordákkal. 1140-nél már nagyon melegedett, gondoltam lecserélem thermalright HR03-ra.A hőcsőves RAM borda jéghídeg, a proci venti is húzza le róla a levegőt, de RAM-ok most 1100-at sem mennek.
Elindulnak, de prim alatt hiba vagy ritkábban kékhalál, vagy egyszerüen csak elszáll az OP.
Pedig ugyanolyan hőszalag viszi át a chipekről a hőt, mint a CSX eredeti bordájára.Hogy ON is legyek, nagyon jó ez a P35 lap.
4Ghz főlé tudtam hajszolni az e6750-est, RAM sajna csak 2x-ben megy.
És a FET-ek nem nagyon melegednek 1,45Vcore-nál sem.
Illetve csak a hátsókat tudtam megnézni az oldalsókhoz nem férek hozzá. -
-
Saca0311
tag
Hellósztok!
Vettem egy gépet, Gigabyte GA-EP35C-DS3R lappal. Szeretném segítségeteket kérni, hogy lőjük be a biost. Egy kis tuningtól sem rettegek.
E8400-as proci, 2*1 giga 1066os kingmax ram, giga 9600 GT vga. Ha valaki tudna msn-en segíteni azt mégjobban meghálálnám. -
pinnacle
nagyúr
2 vinyóm közül az egyiken Vista van, gondoltam felrakom az XP-t a másikra.Telepítés előtt a Vista-s vinyót lehúztam, BIOS-ban letiltottam.Telepítés után az XP simán indul, viszont nem látja másik tartalmát.Csak valami 600MB-os Windows mappát.[link][link] Ráadásul el sem tudom a Vista-t indítani
, mert BIOS-ban "Hiányzó NTLDR.Újraindítás Ctrl+Alt+Del" üzenet jön fel.Mi lenne a megoldás (csak ne a CMOS Clear legyen
)? -
sereeff
aktív tag
Sziasztok Ha a gép terhelve van, letöltés+játék vagy zenehallgatás, akkor a hang bebrummog, mintha elakadna a gép egy másodpercre. Én az energy saverre gyanakszom, az az új nekem, vagy a videokari hd audioja kavarhat be bár az le van tiltva! Nincs valami tippetek véletlen? Ha van ötlet ... Előre is köszi!

-
ToBeY
nagyúr
Melyik kapcsolja ki a cpu hűtő fordulat szabályzást?
smart fan control method vagy smart fan control mode? -
Laraxior
titán
DS4hez a drop modot vagy mijarossebet,tudná valaki linkelni? az a grafit téma...

-
#TOTTI
őstag
Sziasztok..
Talaltam egy tagot aki elcseréli a P35-DS3amat G33M-S2re... kell ez nekem..?

-
Laraxior
titán
sosem fog ez eldőlni,hogy melyik a jobb...
Egyébként meg érdemesebb azt használni amelyik magasabb hőfokot ír ki,biztos ami biztos
-
ToBeY
nagyúr
A biosba ki lehet kapcsolni a cpu venti szabályzást?Kíváncsi lennék milyen hangja, és mennyivel hűvösebb a proci ha venti 1800rpm pörög.
-
válasz
raskolnikoff
üzenetére
"Van olyan 775ös ami a c2d-kat nem, csak a prescottokat támogatja."
Jahh, igen, ezt eddig is tudtam, de ez esetben nem erről volt szó.

"Ugyanígy a c2dkat támogatók között van olyan amelyik nem támogatja a c2d quadot."
Ezt is tudtam.

És a BIOS frissítésben is otthon vagyok, úgy ahogy leírtad; régebben volt egy Asrock hibrid alaplapom, na annál pl. minden egyes Radeon szériához új bios jár. Legalábbis HD38×× sorozathoz lehetett a legújabbat letölteni, anélkül félóránként, óránként összeugrott a kép, azóta stabil (mármint annál, akinek továbbadtam), én segítettem neki, h mi lehet a baj, me azt hitte elromlott valamije.. na nem mondom, először azt hittem én is.

Köszi a fgelvilágosítást.

-
hoffman_
nagyúr
Üdv!
Én is kérdezni jöttem
Lassan érik nálam is az upgrade P35-re... És egy mezei P35-DS3at néztem ki magamnak,de csak EP35 van. Tudom,hogy itt eneregiatakarékossági különbség van elsősorban,de érdekelne,hogy van-e más különbség,esetleg kihat a tuninra,vagy stabilitásra,ilyenek. Márha vki birtokol ilyen lapot 
-
FragMaster
addikt
Sziasztok. P35-DS3 rev. 1.0 alaplaphoz érdemes valamelyik frissebb biost felrakni tuning szempontjából? Most a gyári F4 van és remekül működik, csak hátha többet ki lehetne préselni. Milyenek ezek a béta F13-ak?
-
tlac
nagyúr
gigában egy szorzót lehet beállítani az fsb-re
pl. 400 fsb, memory multiplier 2, akkor a ram 800-on fog menni, tehát ez a rendes 1:1-es arány, ezzel nincs semmi gond, rendesen indul
még ezenkívül biztosan jó a 2,5-es és a 4-es szorzó is
a 2,4-es nem jó, duplastart
a többit nem tudom, nem használtam túl sokatkibírná, a ds3r-en is ugyanolyan, meg talán ugyanannyi fet is van (meg kellene számolni)
minimális szellő kell hozzá, mivel a tervezésbe bele van számolva, hogy a procihűtőtől kap levegőtToBeY:
semmikor ne kapcsoljon le, rakd disable-re
-
ToBeY
nagyúr
Az gáz ha a procim 3Ghz-re húzva prime95 blend teszt közben 57 fok is felmegy kb negyed órát ment a teszt?
-
KMT
addikt
Nekem is csinál néha ilyet. Ha jól vettem észre ( pár napos csak a lap), akkor az az oka, hogy kevesli a feszeket. Próbáld meg úgy, hogy adsz egy kis feszt a procinak meg a ramnak, hátha megoldja a problémát.
Ja és xp készenléti módból való felébredésről beszéltem, nem vista.
--------------------------------------------------------------------------------Én is kérdezek:
Ezt a robust graphics booster dologot próbálta valaki? Vagy a pci-e fesz emelését? Lehet így többet kihozni a videokártyából?
Mekkora poén ez a jelszavas gépindítás...
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy amikor Vista-t "alvó állapotba" teszem, utána nem indul el a gép. Szépen kikapcsol és leáll/elhalkul minden, majd mikor bekapcsolom, felpörög ez-az, de a POST végét jelző sípolásig már nem jut el hanem kikapcsol az egész gép. Eztán vár kb. 2-3 másodpercet és újra bekapcsol magától, megint felpörög minden, de a pittyenésig megint nem jut el, hanem kikapcsol. Aztán 2-3 másodperc múlva megint be, és így tovább, ez megy a végtelenségig (legalább is egyszer 8-at végigvártam, hátha...) A Power gombra se nagyon reagál, a reset még néha segít ha sikerül pont jókor megnyomnom, de igazán csak akkor jutok valamire ha kikapcsolom a szünetmentest, így áramtalanítva a gépet.
Eztán ha bekapcsolom, már minden megy rendesen, szépen elkezd bootolni, csakhogy a memória időzítéseit átállítja 5-5-5-18-ra (DDR2).A gép nincs manuálisan tunningolva, csak C.I.A. van bekapcsolva, az is a legkisebb fokozaton és a feszültség állítások autómatikuson vannak, viszont a memóriát manuálisan át kell állítanom 4-4-4-12-re mivel ez egy Corsair TwinX CL4-es KIT.
Az alaplap egy Gigabyte EP35-DS3, a Proci pedig egy E8200. Tápom egy 400W-os FSP.Próbáltam S1-es és S3 BIOS beállításokkal is, de a helyzet változatlan.
A hibernálás ki van kapcsolva, de amúgy azzal is ugyan ez a helyzet. Nem jut el odáig a gép hogy visszatöltsön mert nem képes már bootolni sem. Természetesen ezen kívül a gépnek a világon semmi baja nincsen.Valaki PLZ help!
Még egy olyan kérdésem lenne hogy Gigabyte-nak ez az autómatikus BIOS frissítő progijja mennyire megbízható?? Elvben Dual-BIOS-os a deszka így nem tudná elrontani de azért mégis... Biztos hogy nem tudja elrontani?...
-
Telefunen
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Nem. nem minden 775-ös procit eszik, min. 800-as FSB-je kell hogy legyen.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Thunderzolee
üzenetére
Van olyan 775ös ami a c2d-kat nem, csak a prescottokat támogatja. Ugyanígy a c2dkat támogatók között van olyan amelyik nem támogatja a c2d quadot vagy a penryn család tagjait. Ezeknél előfordul hogy egy újabb BIOS megoldja a problémát de azok között sok a beta, ami nem tuti hogy stabil alap a gépnek.
-
Halee!
Gigabyte féle P35-ös chipsetű lapok támogatják az összes lga 775-ös Intel procikat, nem?
Úgy értem, a Pentium 4-esektől kezdve a Celeronokon, a Pentium D-ken át szinte a legújabbakig. Azért kérdem, mert nem értem miért írják ki felsorolás szerűen az adatlapra. Nem lenne elég odaírni: all LGA775?
El akarom adni, és a vevő olyan adatlapot nézett, ahol nem szerepelt minden LGA775-ös proci, és persze most én magyarázkodjak, mert árgépen, vagy depon, vagy mittudom én már hol, nem volt benne a Pentium D a felsorolásban, és szakmailag agyonművelt vevőm pedig nem akarja elhinni, h jó hozzá. Nem mintha nekem is egy Pentium D dobogna benne..
-
fsb1000
nagyúr
El kell ismerjem: TÉVEDTEM
És ezúton is megkövetem fLesh-t a cikk íróját.
Végigméregettem fsb333-on a RAM szorzókat és megkaptam 6072 MB/s korlátot.
Tehát van írási sávszélesség korlát. Még 2x szorzónál is!! (DDR2_667)Csakis fsb emeléssel tudtam az írási sávszélt növelni.
Ez gáz.Ugyan az olvasási sávszél változott, de az írási korlát nyilván lefolytja a legtöbb alkalmazást.
Ebből tényleg levezethető hogy csak fsb tuningolt CPU-nál van értelme a nagyobb sávszélességű RAM-nak.
(az majdnem mindegy hogy DDR2 vagy DDR3) -
fsb1000
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Én nem játékról írtam (ott azért inkább a VGA teljesítmény számít), hanem átlagos alkalmazásokról.
De biztos túl becsültem a gyorsulást. 5% alatt az ember nem nagyon veszi észre,De gondold végig: a mai sebességhez is csak kis lépésekben jutottunk el.
Igazad van, a freki növelések a RAM tipusváltások kis lépésekben nem sokat számítanak.... van még P3-as gépem 100Mhz-s SD ramokkal és az XP meg a Word/Excel nem sokkal lasabb rajtam, mint a mostani középkategóriás konfigomban. pedig 3x akkora proc sebesség és 10x akkora Ram freki.
Ez van. -
fsb1000
nagyúr
válasz
Telefunen
üzenetére
ehh... de én azonos CL-t írtam! és azonos időzítéseket.
Tételezzük fel hogy 1200Mhz-t célzunk meg azonos CL7-vel.
Ezen a szinten a DDR2 és DDR3 ára már közelit egymáshoz. Kb ugyannannyit kell teljesíteniük is.A szorzós tesztet mindjárt megismétlem, héátha rosszul emléxem.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
tom_tol
üzenetére
Köszi nagyon jó cikk volt. Főleg az első része és a konklúzió.
Egyébként pont ilyen procim van (e6750), a DDR2-esem is 1066-os a Giga lapom sem nagyon más mint a tesztbéli.
De a teszteredmények nem nagyon "tetszettek"... mert ellentmondásosak. (5. rész)
Az everest olvasás korlátos volt, cikkíró szerint a proci rendszerbusza miatt, ami 10,6 GB/s elméleti sávszélt enged meg.
A tesztben szerepló legkisebb RAM elméleti sávszélesége pedig 6,4GB/s (DDR2_800)Itt biztos ellentmondás van.
Ráadásul a saját konfigomban azonos fsb333 mellet csak a szorzó állításával tudok különbséget mérni DDR_8xx és DDR2_1066 között. (azonos CL-nél!)
Próbáljátok ki!Ha a cikkben közölt adatok szerint korlátozná a proci az írási sávszélt (mindegy az everest milyen hibával mér) akkor nem volna érdemes DDR2_800-nál gyorsabb ramot venni.
fLesht ismerem régebről, preciz ember, úgyhogy biztos én tévedek....
-
KMT
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
De az jött le a hsz-edből, hogy szerinted az orthos miatt csökken a fogyasztás, tehát kevésbé jó tesztelő.
Megnéztem, 1-es prioritáson az orthos ugyanannyit kap a prociból, mint a prime. A fogyasztás ugyannyi, amikor az egyik megy, mint amikor mindkettő.
Indítsd el a prime-ot. Nézd meg a fogyasztást. Aztán indíts mellé egy orthost 9-en. Nem fog csökkenni a fogyasztás. Ha 1-es priroritáson indítod, akkor sem.
Persze kell egy kis idő, amíg paging-gel az orthos. Blend teszten ezt nem is vártam meg, elfogyott a ram, és a vinyót kezdte használni... De large/small teszten jól látszik. -
Gorneck
legenda
-
Telefunen
őstag
válasz
fsb1000
üzenetére
Azért a CL7 és a CL5 között nagyobb a difi annál a 266MHz-nél ami a DDR3 1333 mellett szól.. Az FSB ráadásul keményen korlátoz (333FSB-nek kb. 10600 MB/s az áteresztőképessége, ami elég kevés -ráadásul ez csak elméleti.. próbáld csak ki, hiába szorzod fel a RAM-od, írásban majdnem ugyanannyit fog hozni mint 1:1-ben)
-
fsb1000
nagyúr
Ez ok, de én azt írtam, hogy több teszt progi egyidejű futtatásakor csökken a fogyasztás.
Szerintem ez a jelenség a processzor terheltségének a csökkenését is jelzi.
Ezért úgy gondolom 1 tesztert érdemes használni, azt ami magonként 100%-ra hajtja a procit és a legnagyobb áramfelvételt + melegedést okozza.A konfigomban ez a prime volt.
-
fsb1000
nagyúr
válasz
Gorneck
üzenetére
Öööö... izé.. Hogyhogy a platform nem használja ki?
Tételezzük fel hogy azonos RAM frekvencián és beállítások mellett a DDR3 lehetséges sávszélessége nem kevesebb mint a DDR2-é.
Elvileg igaznak kell lennie, hogy nagyobb frekvencián (ua. RAM beállításokkal) nagyobb lesz a sávszélesség is egy adott RAM-nak.
Frekvencia növeléssel mindaddig növekszik a sávszéleség amig a rendszer valamely más eleme nem korlátozza. Pl a P35 vagy maga a proci.
Ezekből az következne, hogy egy 1066-os DDR2-nél gyorsabb az 1333-as DDR3.
Mondjuk mindkettő fsb333-mal hajtva és csak a RAMszorzó más, CL7 beállítva mindkettőnél meg egyebek is azonosak.Nem jól gondolom ezt?
Elvileg 25% sávszélesség növekmény, de ha ez leromlik a szorzók/időzítések miatt, akkor is marad talán 15-20% többlet.
Ez nem kevés szerintem, egy átlagos alkalmazást 5-7%val is gyorsíthat. -
KMT
addikt
válasz
fsb1000
üzenetére
No hát én is méricskéltem.
Ahogy én látom:
-Everest kevésbé terheli a dolgokat, mint az orthos, vagy a prime, kb 2 W-tal kisebb a fogyasztás, mint o/p esetén. A benchmark.exe mellett érdekes módon sokat eszik az everest.exe is, talán emiatt nem olyan hatékony.-Viszont az everest prioritása erősebb, mint a prime-é, ha mindkettő megy, "eleszi" előle a procit. Everest + orthos esetén az orthos 9-es prioritáson kap ugyanannyit a prociból, mint az everest. 10esnél mindet ő kapja, 8-asnál már az everest.
-9-es orthos és a prime alatt ~ ugyanannyi a fogyasztás, egészen addig, amíg el nem indítok valamint, mondjuk a firefoxot. Amíg az bejön, addig a prime kevesebbet kap a prociból, és a fogyasztás is csökken. Ezen az sem segít, ha a feladatkezelőben magas prioritást kap a prime.
Szóval szerintem, ha magára van hagyva a gép, akkor jó lehet a prime is, de ha közben használja valaki, akkor orthos 9... Persze lehet, hogy más prociknál a prime hatásosabb.
Esetleg úgy érdemes belőni az orthos prioritását, hogy fele-fele arányban osztozzanak a cpu-n. De ez már szőrszálhasogatás.
-
Gorneck
legenda
-
jokeman
aktív tag
Kérdés: A sima vagy az EP Giga lapok jobbak tuninngban?
És miért? Csak egy kicsi magyarázatot lécciiii
Erre nem kaptam még választ........
sziasztok
-
tlac
nagyúr
fsb:ram aránytól függ
(és még a gigában van egy performance enhance opció is, ezt extreme-re álítva is duplán startól, de ez nem érdekes, mert turbo-n jó és az extreme semmivel sem gyorsabb)kb 1 másodperc, de nem pörgeti fel a vinyókat
a wd vinyóim nagyon kattannak leállásnál, meghallanámds3p-n is csak a feteknek a felén van borda
tehát ha a fetekhez nem akarsz blokkot, ez a ds3p-nél sem jelent problémát, viszont ekkor ugyanúgy a ds3r-hez is kellene vmi kis huzata ds3r-ben nincs ilyen opció, ds3p és e feletti lapokban van, cpu-z szerint nem igazán van változás
én a két lap közül a ds3p-t venném, jobb biosa és nyákja van -
Myers
senior tag
Ram beállítástól? Miért, mit lehet beállítani, hogy csinálja/ne csinálja a dupla indulást? Vagy miért függ a RAM-tól?

"viszont elsőre csak egy pillanatra indul el"
Ez kb mennyi idő? Mert nekem a P5K első indulása talán még 1 mp-et sem tesz ki, de ez épp elég ahhoz, hogy félig felpörögjön a vinyó.A DS3R-t azért láttam jobbnak víz szempontjából, mert nem kell rá FET blokk, csak az NB,SB-re, míg a DS3P-nél a FET-eken van borda, ráadásul összekötve az NB bordájával, tehát vagy mindkettőt leveszem, vagy egyiket sem (akárcsak a P5K-n
).A droppolásról: gyakorlatilag is csökkenti a droppot ez a bios beállítás a DS3P-nél? DS3R-ben is megtalálható ez az opció? Csak azért kérdezem, mert a P5K-ban is van ilyen, de semmit nem ér. Viszont a grafitozás jót tett neki.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
fsb1000
nagyúr
van egy furcsa mérési eredményem:
Elindítom a prime-ot 2 szálon, 100% proc terhelés - fogyasztásmérő 1xx Watt
Erre ráinditom az everest stab tesztjét - meglepő de lecsökken 3-4 Watt-tal a rendszer fogyasztásaErre még rányomok egy orthost vagy PCmark-ot, akkor további 2-3 Wattal csökken a felvett teljesítmény. pedig most is 100% a proc terhelés.
Mindenki döntse el, hogy szerinte ez mit jelent, és hogy 1 vagy több progival érdemes tesztelni.
-
tlac
nagyúr
ezek a lapok is tudnak olyat csinálni, hogy első áram alá helyezés után duplán indulnak, ez a ram beállításától függ
viszont elsőre csak egy pillanatra indul el, addig a vinyók nemnem tudom miért gondolod, hogy vízhez előnyösebb a ds3r a ds3p-vel szemben
a ds3p-n is van raid, a ds3p gyakorlatilag kisebb heatpipe-pal rendelkező ds4minden lap droppol, a ds3p-ben van erre egy opció a bios-ban, amivel elvileg lehet csökkenteni
itt szerintem a topikban senki nem játszik grafitozással, talán nincs is ilyen mod, nem is kell -
Myers
senior tag
Üdv!
Van egy Asus P5K-m, ami első áram alá helyezéskor (kapcsolós hosszabbító, minden ebbe van dugva, ha végzek a gépezéssel kikapcsolom <- energiatakarékosság) elindul-megáll-elindul. Gondolom a vinyóknak nem tesz jót, hogy gyakorlatilag minden indításnál 2* indulnak.
És a P5K-topikban azt mondta valaki, hogy a DS3R nem csinálja ezt, normálisan 1* indul. Ez igaz?
Ezért gondoltam, hogy esetleg lecserélem. DS3R-t, vagy DS3P néztem ki magamnak. Mivel vizet is akarok ezért előnyösebb lenne a DS3R.
Kérdésem, hogy mi a különbség a 2 lap között? Ennyi különbséget találtam:
DS3P: van rajta firewire, DS3R-en nincs
Elvileg az R betű a raidre utal, de hát a DS3P-n is van raid, akkor meg?
Mind a kettőn 8 sata port van.Még annyi, hogy ezek a lapok Vdroppolnak? Meg lehet őket grafitozni? A P5K-t meglehetett.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűnyíró topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Windows 10
- Egyre meghatározóbb az internetes életben a Reddit
- További aktív témák...
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- G.SKILL Ripjaws V 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 - 99 hó garancia
- MEMÓRIA BAZÁR!! 4GB - 8GB - 16GB - 32GB (+Kit) /+12HÓ/
- Samsung Galaxy S24+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermalright Phantom Spirit 120 SE
- Apple AirPods Max Midnight ! Új Bontatlan / 2028.03.16-ig Garancia!
- ÚJ Apple Airpods Pro 3 - www.stylebolt.hu - 1 Év Apple garancia - 27 százalékos Áfá-s száma !!!!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

DS3P eladóóó 

E8400-as proci, 2*1 giga 1066os kingmax ram, giga 9600 GT vga. Ha valaki tudna msn-en segíteni azt mégjobban meghálálnám.
, mert BIOS-ban "Hiányzó NTLDR.Újraindítás Ctrl+Alt+Del" üzenet jön fel.Mi lenne a megoldás (csak ne a CMOS Clear legyen

).