- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
válasz
Thunderzolee #42224 üzenetére
A DS4-es lapon a 2 PCIe 16X és cross fire miatt van 8 pines tápcsati....de 2 extrém VGA esetén van egy molex csati is az alaplapon azt is meg kell tápolni...
-
pmheros
őstag
válasz
Thunderzolee #42221 üzenetére
EP35C-DS3R lapom volt egy húzott q6600 -ossal.
Biztos evett az is 120W -otAmúgy nem C-s lapról tettél be képet, világítana a zöld ddr3 foglalat
Kényes a ddr3 ramokra a lap, 1600 -at nemigen szeresse, pláne hogy max tuning mellett futna annyin. Normál beállításon csak 1333-at tud.
Nem emlékszem hogy ezek a lapok az (extrém magas hőmérsékletet leszámítva) képesek lennének throttlingnak nevezett jelenségre.
-
Dracula
őstag
válasz
Thunderzolee #40970 üzenetére
Hello!
Köszi a választ!
Én ritkán játszom, volt pár hónap, amikor semmit sem. Mostanában néha Wow-ozok (1 éve nem játszottam), meg a StarWars Kof the OR-ot próbálgatom. Ezen kívül Dragon Age 2, egy kis Colonization (CIv IV motor) és tervben van még a Skyrim is.NEkem nem is kell ekkora sebesség. Mondjuk kezdetnek 3,5 elég lenne. Akkor szorzót vegyem vissza és az FSB-t meg emelem... majd valamikor próbálom. De a 8800GT-men nem hinném, hogy sokat dob.
Üdv!
-
válasz
Thunderzolee #40954 üzenetére
#40943 ban megtalalod a valaszt.
-
Biga123
addikt
válasz
Thunderzolee #40800 üzenetére
Én lefrissíteném a biost.. hátha ..
-
belaazallat
addikt
válasz
Thunderzolee #38796 üzenetére
Hali!
Szerintem kevés volt a 450W-os chieftech teljesítménye a komplett gépedhez. A 4870X2 sokat levesz. Az említett csatlakozóról a proci kap 12V-ot. engedd meg hogy egy szakértőtől idézzek:
"A 4 tűs csati teljesítménykerete 196W (16A maximum), ami CPU felől 170-180W körüli tartós fogyasztást enged meg. Ebbe elég sok dolog bele szokott férni, a prescott-ok is belefértek :-) , 4 magos gépek a q9000-esekkel simán benne vannak még nagy tuninggal is."idézet didyman-től, aki igen ért a tápokhoz.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Thunderzolee #38680 üzenetére
Privi.
-
brd
nagyúr
válasz
Thunderzolee #38677 üzenetére
Kábelt próbáltál már cserélni? Ezek a S-ATA kábelek elég szarok, hamar kontakthibásak tudnak lenni.
-
DjKoxi
senior tag
válasz
Thunderzolee #38677 üzenetére
Az nem lehet hogy amikor lassu a másolás akkor PIO módban van a DVD író? Mikor lassú nézd meg használja-e az UDMA átvitelt.
-
Sakál18
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37170 üzenetére
neked nem melegszik nagyon a két winyó?
-
ANT
őstag
válasz
Thunderzolee #37162 üzenetére
"A lila csatlakozókat nem használtam még, minden a sárgákon van."
Akkor a DVD írót tedd át egy jmicron-os csatlakozóra.
Nálam is elkezdett dadogni az író a sárga csatlakozón, amikor bekerült mellé a 3. HDD, azaz minden inteles aljzatom foglalt lett: elindult az írás, elment x %-ig , és ott kétféle variáció volt: Neroval továbbment kb. 10-15 perc üresjárat után, viszont ImgBurn végleg kiakadt, még a lemezt is csak restart után tudtam kiszedni az íróból. (Hogy ennek mi köze a csatlakoztatott HDD-k számához, arra nem jöttem rá.) A lényeg: most lila csatin van az optikai drive, a vinyók meg a sárgákon, és így minden működik frankón. -
Sakál18
csendes tag
válasz
Thunderzolee #37162 üzenetére
attól hogy a rendszert átmásolod egy másik winyóra nem fog bebootolni
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
Thunderzolee #37158 üzenetére
Mindegyik a SATA cucc sárga csatira van kötve? Első körben a DVD írót kipróbálnám egy másik gépben, mielőtt a RAID tömböt szétrobbantanád. Winyót is nézd meg van-e rajta bad sector.
Volt olyan winyóm, aminek a szigetelése szarrá ment és poros lett belülrőlde a gépet még hetekig használtam mire végleg beadta a kulcsot. Win is bejött meg minden flottul ment csak kezdett fura hangja lenni egy idő után...
-
horvathkrisz
addikt
válasz
Thunderzolee #36353 üzenetére
Először is köszönöm a segítséget!
Másodszor:
Hackeeeee fórumtárs szerint csak a lilában (giga-féle vezérlőchip-es) működik sima EP35-nél a raid, nekem ugyanis nem "R"-es lapom van.
Ezt olvasd el légyszi. -
DonMedve
addikt
válasz
Thunderzolee #36162 üzenetére
Értem,azt gondoltam!Akkor majd ha meglesz jelentkezem!
-
DonMedve
addikt
válasz
Thunderzolee #36153 üzenetére
Köszönöm!Az a baj,hogy a RAID-hez hülye vagyok!Azt sem tudom merre kell nekiállni!
-
DonMedve
addikt
válasz
Thunderzolee #36150 üzenetére
Értem!Köszönöm,akkor hagyjam a csudába?Rendben!
-
DonMedve
addikt
válasz
Thunderzolee #36144 üzenetére
Köszönöm!Azt hiszem cserére érett a lapom!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Thunderzolee #36146 üzenetére
"P45-től felfelé kezdődik a 2.0-ás csatoló."
OK.
-
fagy53
nagyúr
válasz
Thunderzolee #36144 üzenetére
P43-tól - a P45 és 43 között csak a CF a különbség.
-
Jhonny06
veterán
válasz
Thunderzolee #36132 üzenetére
Rendben, jó a 2X2GB-os kit is, de megfelelő típust még mindig nem tudok.
-
Laraxior
titán
válasz
Thunderzolee #36109 üzenetére
én maradnék az ich-nál... a jmicronos nem éppen a legjobb
-
Telefunen
őstag
válasz
Thunderzolee #28825 üzenetére
Nem. nem minden 775-ös procit eszik, min. 800-as FSB-je kell hogy legyen.
-
raskolnikoff
őstag
válasz
Thunderzolee #28825 üzenetére
Van olyan 775ös ami a c2d-kat nem, csak a prescottokat támogatja. Ugyanígy a c2dkat támogatók között van olyan amelyik nem támogatja a c2d quadot vagy a penryn család tagjait. Ezeknél előfordul hogy egy újabb BIOS megoldja a problémát de azok között sok a beta, ami nem tuti hogy stabil alap a gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest